feedback company
Hej, är du ny på sajten? Eller har du bara glömt att logga in? Klicka här för att komma in i värmen
Senaste händelser
2011-11-22
J-E s skrev om Ica Nära Birkahallen
2009-01-26
  • Status: 2
    J-E s skrev om Ica Nära Birkahallen :
    Har bott i Birkastan sedan 14 år och TYVÄRR är Birkahallen den affären som man är hänvisat till om man ska handla på hemmaplan. Det är trångt, stökigt ( lite böättre nu efter ombyggnad) och framför allt SVINDYRT. Handlaren håller priser som gör att man baxnar.Jag jobbar i City och handlar ibland på Hemköp Åhlens och allt är billigare där trots massor med personal och säkert svindyr hyra. Exempel : "Blanda din egen Müsli" i lösvikt, Hemköp 79 kr/kg, Birkahallen 99 kr/kg = 25,3 % dyrare och så här fortsäter det. Vissa varor har samma priser på 7-11 Önskar verkligen konkurrens till Birkahallen snart.

Birkahallen har gjort det igen. Jag retar mig mera och mera på denna affär och försöker handla där så sällan som möjligt. Del är det trångt, varorna är ofta utgångna eller på god väg att göra de. I andra affärer sänks priset på varor med kort datum men icke på Birkahallen. Fullt pris gäller till sista dagen och även dagarna efter också. Priserna är fruktansvädra. Ett exempel igår. Handlade på ICA på Dalagatan på väg hem och köpte Heintz Ketchup 900 gr för 21.90. Det var inte extrapris. Senare på kvällen var jag tvungen att gå till Birkahallen för att köpa mjölk och kollade på vad samma ketchup kostade där : 33.90. Detta innebär att "vår" ICA-handlare tar kring 54% mera av samma vara. Detta är tyvärr genomgående. ALLT är dyrare på ICA Birkahallen även om man jämför med andra innerstadsbutiker. Det enda som hjälper är att man röstar med fötterna och INTE handlar på Birkahallen.

Kolla på länken http://www.allabolag.se/5566696919/bokslut. Det går inte direkt knackigt för lilla firman. Tack vare den intelligenta prissättningen som verkar vara : "Vad kan denna vara kosta på 7-11 ? Vi tar samma eller lite mera, går det så går det".. Handla ingenting på ICA Birkahallen om du absolut inte måste. Det är bättre att handla på 7-11 eller Statoil. De är ivf. ärliga i och låtsas inte att vara en " vanlig " affär.
    2009-02-11
  • Status: 2
    J-E s skrev om Energibolaget i Sverige AB :
    VAr tidigare kun hos denna firma i ca fem år och när jag skulle byta leverantör fick jag en " straffagvift" på 380 kronor eftersom jag inte sa upp avtalet tre månader innan bytet. Pratade med kundtjänst/chef och de hänvisade till ett välkomstbren som jag fått ( för 5 år sedan) där info om uppsägningstid skulle framgå. Som ett skämt !! Lyckades inte få de ta bort avgiften, skrev ett brev till dom och ville ha en skriftlig motivering, fick inget svar ( inte förvånad). Har nu betalat min sista räkning till dom och kommer ALDRIG ha med dessa skojare att göra.
    2009-01-26
    Lösenavgiften för brutna avtal beror på att vi måste ha framförhållning i våra kraftinköp. Jag beklagar den sena återkopplingen/Therese "
    11-30 16:30
    Elin V :"
    kör ni samma sak vid vinterprissäkringen? Glöm för fan inte att säga upp den om ni har den gott folk. Annars förlorar ni en rejäl slant "
    11-30 19:17
    Det framgår tydligt i våra avtal vad som gäller vid uppsägning av respektive elavtal/ Therese "
    12-01 14:26