feedback company
Hej, är du ny på sajten? Eller har du bara glömt att logga in? Klicka här för att komma in i värmen
Senaste händelser
2009-04-20
Anette L skrev om Energibolaget i Sverige AB
  • Status: 1
    Anette L skrev om Energibolaget i Sverige AB :
    Detta kan man läsa från deras hemsida...

"Vi gör inga stora annonskampanjer. Svarta hål i väggen, 0-åttor och andra iögonfallande budskap i annonser och på affischpelare är inte gratis. Vi vänder oss till en utvald målgrupp och vet att mun-till-mun metoden i affärer skapar bäst förtroende och långsiktiga relationer. Vi bojkottar alla jippon. Lågenergilampor till lågpris är ingenting för oss. Kokböcker får andra hålla på med. T-shirts och ballonger till barnen likaså. Gratis Internet lockar vi inte med. Kostsam rådgivning och stora utställningar kommer vi aldrig att ha råd med. El är vår affär. Vi har inga luddiga avtal. Enkelhet hyllar vi. Det ska vara enkelt att förstå ett avtal och enkelt att fatta ett beslut. Därför har vi bara ett avtal: el till ett lågt pris. Det kan aldrig bli en dålig affär."

Cash cash cash, Det enda som intresserar dem är EL!! Men även en annan sak som de håller på med. TELEFONTERRROR!!! Det är det enda de är bra på! Lycka till att få några kunder!
    2009-04-20
    Vi har många nöjda kunder och det är de som driver oss vidare. Det stämmer att vi främst använder oss av telefonen som verktyg/ Therese "
    11-30 16:19