Anna C skrev om Maries Puts & Städ :
Supernöjd med fönsterputsningen! Jämfört med dem jag använt tidigare så blev detta renare, gick snabbare, plus att han torkade upp dropp efter sig på fönsterbrädorna och golvet. Tycker det var prisvärt. Kommer definitivt anlita dem igen!2012-06-18 -
Anna C skrev om Högberga Bygg :
Fick hjälp att byta ett läckande rör och bygga in det och måla efteråt. Snabbt, noggrannt och snyggt jobb. Proffsigt och trevligt bemötande. Kort och gott: jag rekommenderar dem!2012-05-02 -
Anna C skrev om Biljett Nu :
Jag var extremt tidigt ute och bokade Coldplay på Stockholms Stadion hos Biljettnu.se. Jag betalade nära 1000 kr per biljett för vad de beskrev som "bästa sittplats". Nu har jag fått biljetterna, de är längst fram på snedden med "sidosikt" och de har egentligen kostat 620 kr/st. Biljettnu skär alltså emellan med över 350 kr per biljett. Visst, det är hela affärsidén, det klart att de måste tjäna pengar. Men ingenstans i villkoren framgår det att vad de menar med "bästa" plats enbart gäller biljetter på långsidorna. När jag ringde kundtjänst berättade de att de inte alls erbjuder några biljetter på parkett eller med rakt sikt. Vilseledande marknadsföring, menar jag. En tröst är väl att den här affärsidén kan ju aldrig hålla i längden. Man kan inte lura kunderna hur länge som helst. Jag, liksom många andra, kommer ju aldrig mer att handla hos dem.2012-02-24Biljett Nu svarar Anna C:
Hej Anna, Tråkigt att du känner det såhär. Vi delar in våra kategorier efter mångårig erfarenhet av evenemang/arenor och de biljett du fått är de absolut bästa på Stadion, precis bredvid scenen. Om du hellre hade velat se scenen rakt framifrån så hade du suttit på kortsidan, dessa är det som klassas som "sittplats". Ett tips till nästa gång du handlar något någonstans, vare sig det är hos oss eller hos andra, är att ringa innan du fullföljer köpet!
Hoppas konserten är bra! Kundtjänst- Mvh Biljett Nu 2012-04-17Anna C :"Vid distanshandel/e-handel ska kunden inte behöva ringa för att få klargjort vilka villkor som gäller - all info ska gå att hitta på sajten "05-02 10:11 -
Anna C skrev om Norr-El i Täby Installationsaktiebolag :
En "riktig" elektriker! Har använt honom två gånger hittills, ena gången fel på säkring, andra gången glapp och fel på flera olika armaturer. Aldrig mer att jag anlitar någon annan. Han kan sina saker, är kunnig och pålitlig.2011-04-13 -
Anna C skrev om If Skadeförsäkring AB (publ) :
Jag har haft ett par, tre ärenden hos If senaste åren och det har alltid funkat jättebra. Nu senast skedde skadereglering direkt i telefon på fem minuter. Det jag uppskattade mest var bemötandet, att jag inte på något sätt ifrågasattes. Man är ju alltid lite rädd att de inte ska tro på en... Men attityden var "vi löser detta". Toppen!2011-03-15 -
Anna C skrev om Am Stockholms Takservice AB :
Det strulade med när de skulle komma - men när de väl var här så avhjälpte de felet direkt, de var proffsiga, trevliga och snabba!2010-08-16 -
Anna C skrev om Elgepe Bleck & Plåt :
Jag sökte dem två gånger per telefon och lämnaden meddelande, men ingen ringde upp. Värdelöst!2010-08-16 -
Anna C skrev om Energivärme i Stockholm AB :
Förhållandevis snabbt och smidigt genomfört byte från oljepanna till bergvärme. VKG Energivärme - och även deras underleverantörer - känns seriösa och proffsiga. Lite strul på vägen, som man alltid får räkna med, men ingenting stort och inget som inte löstes snabbt. Vi är mycket nöjda!2010-04-19 -
Anna C skrev om Zetterblom Rehab - Håkan Zetterblom :
Jag har fått jättebra hjälp med min rygg, som tenderar att stelna på samma ställe. Nu går det äntligen framåt och förbättras för varje gång. Trevligt bemötande. Flexibilitet vad gäller att få en tid är också ett plus. Jag har gått hos flera naprapater av och till genom åren, men här har jag hamnat rätt.2010-04-19 -
Anna C skrev om Ballongflyg Upp & Ner AB :
Det var mycket tråkig väntetid innan vi kom iväg, och lite dålig info, men sedan blev det en spännande och oförglömlig upplevelse. Fast det var mycket, mycket läskigare än vad jag var beredd på. Tror inte att jag vill göra om det, men jag rekommenderar det verkligen!2009-07-21Ballongflyg Upp & Ner AB svarar Anna C:
Hej Anna, Ibland så behöver vi vänta en stund på startfältet innan vi sätter igång. Det kan bero på vädret eller annan trafik i luftrummet över Stockholm. Men det brukar inte röra sig om mer än 15 - 30 minuter de gånger som det inträffar. Vi är glada att du rekommenderar andra att flyga ballong fast du tycket det var lite läskigt. Vilket borde innebära att det var en positiv läskig het, om det finns en sådan.
- Mvh Representant för Ballongflyg Upp 2009-08-02
2011-04-13
Norr-El i Täby Installationsaktiebolag
2011-03-15
Anna C skrev om
If Skadeförsäkring AB (publ)
2010-09-07
Am Stockholms Takservice AB