feedback company
Hej, är du ny på sajten? Eller har du bara glömt att logga in? Klicka här för att komma in i värmen
Senaste händelser
2012-01-12
2011-12-20
Stefan R skrev om Energibolaget i Sverige AB
  • Status: 2
    Stefan R skrev om Sveriges Television AB SVT Stockholm :
    SVT menar att de ska vara opartiska och sakliga, men det är de absolut inte. Om vi tar den här filmen ”Gazas tårar” som SVT sände tisdagen den 20/12 – 2011 som visar dödande mot palestinier i ett krig. Naturligtvis finns det samma tragedier också på den Israeliska sidan. Om SVT lägger all skuld på Israel och bara visar Palestinska tragedier, som SVT har gjort här, så blir det propaganda av det. Jag vill ge denna propagandamaskin SVT det absoluta bottenbetyget. Om SVT inte menar att man ska vara opartiska och sakliga mot alla, till vilka grupper menar SVT då att man ska vara opartiska och sakliga mot? Är det kanske bara de människor som tillhör den sk ”ariska rasen” som Adolf Hitler ansåg vara den mest överlägsna? Sedan måste man betala licensavgift för denna skit. Lägg ner SVT.
    2012-01-11
  • Status: 2
    Stefan R skrev om Energibolaget i Sverige AB :
    Energibolaget är elbolaget med de höga elpriserna. De har satt i system att lägga sig några ören under de lokala elbolagens tillsvidarepriser. Tillsvidarepriserna är de priser hos elbolagen man får om man inte tecknar avtal med dem. Tillsvidarepriserna brukar vara de överlägset högsta elpriserna hos elbolagen. Det är mycket billigare att ha ett avtal med sitt lokala elbolag än att bli kund hos Energibolaget i Sverige AB. Om man går in på www.elpriser.se, då ser man direkt att Energibolaget toppar listan över de dyraste elavtalen.
    2009-08-02
    Det stämmer att vi prissätter oss lägre än den lokala leverantören. Om priserna sedan går upp eller ner beror på marknadspriset/ Therese "
    11-30 15:58
    Elin V :"
    Att en lokal leverantör automatiskt har tillsvidarepris är löjligt. Ni slår inte mitt lokala rörliga pris. "
    11-30 19:23
    Som tidigare nämnt så säljer vi inte rörliga priser till privatkunder. Företagskunder har andra avtalsformer/ Therese "
    12-01 14:25
    Elin V :"
    det hade du inte skrivit när ovanstående skrevs, men som jag nämt går det fortfarande inte att komma in på er sida för att jämföra. "
    12-01 18:45
    Söker du på fastpriser på elpriskollen finns vi med/ Therese "
    12-03 14:10