feedback company
Hej, är du ny på sajten? Eller har du bara glömt att logga in? Klicka här för att komma in i värmen
Senaste händelser
Jimmy W skrev om Loopia
2011-04-07
Jimmy W skrev om Marginalen Bank
    Jimmy W skrev om Sevenday Finans AB :
    Ännu ett företag som skickar ut förifyllda låneansökningar för att trigga missbruk hos folk.
    Jimmy W skrev om Cykloteket AB :
    *Uppdaterad* Efter senaste mailet från mig ringde de faktiskt upp och bad om ursäkt att de helt missat mig. De sa över telefon att de hade min order redo att skickas (om jag fortfarande ville ha grejerna). Vilket kändes bra och även om jag har mina reservationer gör det att jag nog kommer att ge dem andra chans och handla där igen. En butik som faktiskt ger sig till känna är på något vis väldigt betryggande.

*Ursprungligt omdöme* Helt värdelös, beställer saker som enligt hemsidan är i lager, väntar 5 dagar och sedan mailar jag. Ja då visar det sig att saker inte är i lager längre och att det skett en miss. Jag blir dock aldrig meddelad om detta men mina varor ska vara på väg och skickas samma dag eller dagen efter. Snart två veckor sen jag beställde saker.

Det här är ett företag som inte ska ha e-butik och man gör bäst i att beställa saker från någon annan butik.
    Jimmy W skrev om Notar :
    En mäklarfirma som inte förstår svenska. Har en "Ingen Reklam Tack"-skylt på dörren. Förstår man inte ens treordiga uttryck så tror jag inte att man förstår de papper som ingår i en fastighetsaffär.

Inte första mäklaren som dumpar skräp i min brevlåda. Kanske dags att börja med språktest på samtliga mäklare och bara där rensa bort bottenskrapet och sen gå på de filade skojarna.
    2012-10-15
    Jimmy W skrev om Moneypal AB :
    Fick en i stort sett förifylld låneansökan. Den här uppsökande utlånestrategin måste fan bort. Hade jag inte haft en stabil ekonomi och god koll så kanske jag faktiskt nappar och då är man ju fast.
    Jimmy W skrev om Ringos :
    Efter semestern verkar de bytt ägare och det är absolut inte värt att gå dit längre. Maten är dåligt tillagad och det har letat sig in lite för många halvfabrikat.

Hoppas på att de hittar tillbaka till hur det varit snart, det är ont om bra ställen att äta på den här sidan om söder.
    Jimmy W skrev om Sovel kött & grill :
    Så otroligt bra mat! Vi kör det som lyxlunch på jobbet ifall det är någon som har ett ärende ute i Sickla.

Premiumkött grillat på ett mästerligt sätt. Det finns även möjlighet att go all out och gå på kött som kommer från skärgården där man kan få veta exakt gård med mera om man skulle vilja. Det ligger dock utanför min prisklass så det har jag inte testat än.

Vill man kan man istället få köttet i form av en hamburgare, samma kvalité på kött så det går utmärkt att äta den så rare man vill.
    2012-08-03
    Jimmy W skrev om Bar 5emtio4yra :
    Efter att ha väntat 1 timme på maten så kom den och var en besvikelse. Vi var där med jobbet på "sommarfest" och skulle äta tex-mex buffé. Tyvärr så var köttfärsen kall och salt.

De tog inte kort, vilket skulle varit ok om det inte var så att de hade en bankomat inne i lokalen. Kändes som ett ställe som pysslar med skumrask grejer.
    2012-06-28
    Jimmy W skrev om DeVille :
    Bra mat, trevlig miljö och bra service.

Priset är, tyvärr, därefter.

Men jag kan verkligen rekommendera dem. Det är inte heller lite mat på tallriken som lite dyrare ställen annars gärna kör med.
    2012-06-25
    Jimmy W skrev om Energibolaget i Sverige AB :
    Oj oj oj... riktigt aggressiv säljare som gick på som om jag tackat ja och bara informerade på om vilka fördelar jag nu fått...

Lackade ur totalt och när jag sen Googlade fram deras Reco och Rejta så förklarade jag för säljaren vilket skitbolag hon sålde för och att om han någon integritet så skulle hon själv testa att läsa omdömena. Samt att hon borde byta jobb eller företag att sälja för i alla fall.

Jag hatar verkligen aggressiva säljare... Det är bästa sättet att få mig förbannad...

*Uppdatering* Efter att ha kritiserat dem på twitter, FB, här och på Rejta så dyker det upp en representant på Twitter och börjar spamma. Hon skriver /Sandra i slutet så det är väl hennes namn. Hon vägrar ge med sig. Hon hänvisar till elpriskollen och rekommenderar siten. Jag påpekar att deras avtal är 100% dyrare än det billigaste alternativet jag har tillgång till. Hon börjar tjafsa med mig att jag då ska kolla nordpolspriser och att de sedan tar ut en fast avgift på X:- utöver det och att jag själv ska jämföra det priset med de rörliga som finns på elpriskollen. Det blir mer och mer förvirrat och hon vägrar ge upp. Jag är inte intresserad och när de själva hänvisar till en sida som visar hur dyra de faktiskt är så börjar de trolla och fippla med siffror. Jag läste också i SVD från mars i år att det fortfarande kommer in massor av anmälningar mot dem på konsumentverket.

Seriöst Energibolaget i Sverige AB, ett tips. Sluta tjafsa och gör ett erbjudande så bra att jag får rekommendationer från mina kamrater om det. Ni blir det bara varningar var jag än vänder mig. Att då tjafsa på twitter hjälper inte...

*Uppdatering* Eftersom de vägrar ge sig på Twitter och forsätter tjafsa in absurdum så var jag tvungen att blockera dem. Det blev en spamrapportering också. Jag vill kunna ge minus i det här fallet...
    2012-06-11
    Jimmy W skrev om Prodoor Säkerhetsdörrar Sverige AB :
    Det står klart och tydligt på min nuvarande dörr att jag inte vill ha reklam och trots detta kör de ner reklamblad i brevlåda.

Företag som inte förstår svenska tycker jag definitivt att man ska undvika.
    2012-02-26
    Jimmy W skrev om Shanti Soft Corner :
    Helt jävla värdelöst skitställe som inte kan ta beställningar. Finns ingen värre krydda än koriander, 5% av världens befolkning uppfattar smaken som giftig. I mitt fall som eftersmaken efter man spytt.

Så jag ber uttryckligen att det inte ska vara någon koriander i maten. När den väl kommer in efter alldeles för lång tid är det ändå koriander i maten.

Undvik det här stället och gå till någon av de andra indiska restaurangerna som ligger i området.
    2011-08-10
    Jimmy W skrev om Ho's :
    Trevligt litet ställe vid hornstull som rekommenderas om man vill ha asiatisk mat.

Det var inget superspeciellt med maten och inredningen skulle behöva fräschas upp. Men har du vägarna förbi där så tycker jag nog att det är värt att testa.
    2011-08-08
    Jimmy W skrev om Ramen Ki-Mama :
    Dyrt men prisvärt. Finns alldeles för få ramen-ställen i Stockholm, det här är typ det enda riktiga jag känner till. Stora portioner, man blir garanterat mätt.

Käkade deras yakiniku ramen och den var helt ok även om böngroddar kändes lite så där att käka efter alla härlig larm under sommaren. Men mycket härliga smaker.

Är man i närheten och är hungrig så glid in här! Känns det vilset bland maträtterna så fråga så tipsar de! Tjejen som tog våra beställningar kunde dessutom flytande svenska, annars kan det ju ibland vara lite problematiskt att kommunicera på asiatiska restauranger.
    2011-08-05
    Jimmy W skrev om Restaurang Ellora :
    Bra och god mat men det tog för lång tid att få den. Inredningen är intressant och kul men inte under så lång tid. Portionen va lite i överkant och jag orkade inte allt, men är man hungrig så.
    2011-06-19
    Jimmy W skrev om ODERLAND Webbhotell :
    Medan jag har domänerna hos en annan leverantör så låter jag Oderland hantera mina behov av webbhotell och det gör de alldeles utmärkt och man ofta bra support.
    Jimmy W skrev om Loopia :
    Har i stort sett alla mina domäner hos Loopia. De klarar driften av domäner rätt bra och gränssnitten är tydliga och enkla att jobba med.

Vettetusan om jag skulle köra dem som webbhotell dock.
    Jimmy W skrev om Nilson Group AB, Ecco Shop, Kungsgatan :
    Trevlig personal och när jag kommer in med mina trasiga skor så är det inga problem att byta dem. Jag presenterar skorna och säger att det är 10 månader sedan jag köpte skorna från dem och visar att sulan släppt på ett ställe. Tjejen i kassan säger "men varför har du gjort så" lite skämtsamt och när jag frågar om jag får byta dem så säger hon självklart. Lite som en eftertanke frågor hon efter mitt kvitto, säger att jag hade fått byta i alla fall men med kvittot så ser det bättre ut i hennes kassa.

Jag vet inte vilken annan butik/skomärke som erbjuder den servicen som jag upplevde här men den kändes rätt unik. Utöver det så är Ecco-skor riktigt sköna att gå i! Rekommenderas varmt till alla!
    Jimmy W skrev om Marginalen Bank :
    Skickade ut en förifylld låneansökan med ockerränta... Skulle ju räckt om någon snattat det här brevet från posten och de skulle kunna lånat pengar i mitt namn...

Totalt oseriösa och man bör alltså hålla sig långt borta från dem...
    2011-04-07
    Var den godkänd i förväg också? "
    04-07 21:26
    Inte vad jag kan se... men hela upplägget är typ: gyllene tillfälle, ta det nu! låna 350 000:- utan säkerhet! "
    04-07 22:35
    Jimmy W skrev om SATS Södra Station :
    Alltid trevlig personal, därav en två och inte en etta. Men hela gymmet är bara yta och helt ofunktionellt designat. Men börjar vi från det man kommer in så har de ingen vettig hantering av skogräns etc nu under vintern så man är alltid grusig och skitig om strumporna när man går därifrån. Omklädningsrummen har iskalla golv och det är rätt obehagligt. Det finns för lite träningsmaskiner till mängden medlemmar de har. Ska man springa på löpband så kan man få vänta nära timmen på ett ledigt löpband. Rätt frustrerande. Stretchrummet är för litet och fylls alltid till bredden när det varit något pass och alla kommer ut och ska stretcha samtidigt. Kranarna när man ska tvätta händerna efter man varit på muggen går att välja mellan skållhett och iskallt eftersom blandarna inte funkar. Så jag undrar hur många som numera skiter i att tvätta händerna, rätt illa. Duscharna kör fotoceller så de ställer om temperaturen lite som de vill och alltid när man har schampo i håret så stänger de av sig och så får man inte igång dem igen utan att öppna ögonen. Om något går sönder så tar det alltid 1 månad innan det lagas för personalen har alla tummen mitt i handen, de är dock väldigt trevliga. Bastun har haft jag vet inte hur många olika vattenhinkar och skopor att ösa vatten med. De har testat zink-hink med koppar-skopa (grundskolekemin borde lärt alla svenskar att det är en dålig idé) och just nu har de en rostande metalpapperskorg som vattenhink men ingen skopa att ösa med.

Hela gymmet är som sagt feldesignat och överfullt med trevlig men handfallen personal.
    2011-02-21
    Jimmy W skrev om Spotify :
    Underbar tjänst men går inte att ha igång 24/7 då den äter minne. Programmet uppdateras inte speciellt fort och utbudet växer för långsamt. Saknar också möjlighet att lägga in radiokanaler etc, vore nice om radiokanalers nyhetsinslag kunde avbryta musiken så man fick nyheterna eller så.

Som sagt bra tjänst men finns mycket kvar att göra innan den får en femma. Åtminstone utav mig.
    2011-02-18