Senaste händelser
Eken Bar & Matsal
Webhallen Sveavägen
Nocstone AB
Göran N skrev om Ebay Sweden :
Efter EBAY kom in i leken så skiter Tradera fullständigt i sina medlemmar. Extremt opersonlig kundservice gör inte saken bättre.2009-11-19Max I gillar detta. -
Göran N skrev om Subway :
Gör helt sagolika smörgåsar. Personalen är dessutom extremt trevliga! Rekommenderas starkt!2009-11-19 -
Göran N skrev om Eken Bar & Matsal :
Hotellet är det inget fel på sådant. Men jämför man med andra 5-stjärniga hotell såsom Sheraton och Grand. Då får Hilton 2-stjärnor. Passa dig så att du inte bor i "C"-huset på fredag-/ eller lördagkvällar. Det är nämligen ett oerhört högljutt diskotek precis under vilket betyder att basen går enda upp till 3:e våningen! Klagade till deras nattchef. Har aldrig varit med om otrevligare människa. Totalt osympatiskt person som gärna avbryter och tittar på någonting annat när man försöker berätta om sitt problem. VARNING FÖR HILTON STOCKHOLM SLUSSEN!2009-11-19 -
Göran N skrev om Webhallen Sveavägen :
Har blivit riktigt riktigt dyra på senare tid. Köpte ett nytt tangetbord från dom för ca 1 vecka sedan. När jag väl kom ut till bilen öppnade jag kartongen och såg då att det var en stor repa på baksidan. Återvände till samma kassör och sa att jag ville ha ett nytt. Fick en sur blick och en kommentar att "det där måste du ha gjort själv!" Efter många om och men så insåg jag att det bara var att acceptera eländet. Att jag bara varit ute från butiken i mindre än en minut spelade tydligen ingen roll. Jag hade repat tangentbordet, hur nu det skulle ha gått till när det hela tiden låg i sin kartong. ALDRIG MER WEBHALLEN!2009-11-19 -
Göran N skrev om Nocstone AB :
Håller inte alls med dessa personer. Nocstone är trevliga som tusan och dom löser problemet när man kontaktar dom! Har handlat datorväskor i över ett år utan minsta krångel!2009-11-19