Senaste händelser
Restaurang Metropol
2010-09-07
Daniel C är nu vän med Nikke L
Daniel C skrev om Joan´s Café Bistro :
Det var ren tur att vi ramlade in här och det var tur för maten här var otroligt god. Vi åt deras kött som serverades med både bra stekt potatis samt en mycket fräsch sallad och deras egna röra.
Även priserna var helt humana och för oss som är vana vid Stockholmspriser så var det faktiskt nästan lite billigt för så god mat.
Med fullständiga rättigheter kan du skölja ner maten med öl eller vin, och som ett plus i kanten så sände de även fotboll på en TV vilket passade i alla fall mig riktigt bra.
Nä, om du åker till Vingåker för att gå på deras Factory Outlet och du behöver äta så är det här du ska äta, ingen annanstans.2011-04-10 -
Daniel C skrev om Max Hamburgerrestauranger, Sthlm 1 Barkarby :
Med extremt långa tider och snorkig personal så är det ett under att denna Max står kvar. Det enda som räddar dem och som drar upp betyget från en 1:a är deras burgare som faktiskt är riktigt bra.
Nackdelen är deras beställningssystem som gör att man först ska beställa burgarna, sen stå i kö till kassan i ca 30 min vid middagstid vilket gör att maten är kall när du hämtar den.
Nä, åk någon annanstans om du är hungrig och vill ha maten fort. Om du däremot inte har bråttom och gillar kall mat så är detta stället för dig.2011-04-09Nikke L :"De borde testa Max Express som min favorit-Max i Enköping kör. Betala med kort, hämta i kassan. "04-09 12:27 -
Daniel C skrev om Bilia :
Köpte begagnad bil av Bilia som vi ganska snart kände var fel för oss, så tack vare deras 30 dagars bytesrätt så beslutade vi oss för att köpa ny bil istället. För oss som inte kan något alls om bilar är det viktigt att man får bra service vid behov men vi hade fel på bilen (backsensorn fungerade inte) och blev bara snabbt avvisade när vi ringde med information om att "vi får väl åka till verkstaden med den". Fine.
Utöver detta så ska de åtbetala den skatt vi redan betalt in för första bilen som vi åtrlämnade, men trots att 2 månader har gått och otaliga mail och telefonsamtal så händer ingenting. Nu ringer de inte ens upp när man lämnar meddelande.
De har ett bra utbud med bilar och överlag håller de rätt bra priser, men förvänta er ingen vidare hjälp eller respons om något går snett.2011-03-04 -
Daniel C skrev om Stinsens Shoppingcenter :
Stinsen har vuxit så det knakar senaste åren och detta shoppingcenter håller överlag en mycket god standard. Det finns ett stort urval restauranger med i med bra antal sittplatser under lunchtid och även ett stort urval av våra vanligaste och ovanliga butiker.
Gratis P-plats utanför gör mycket, man tar gärna bilen dit istället för till något närliggande centrum som tar massa betalt för att ge bilen tak över huvudet medan man är inne och handlar.
Helt klart värt ett besök, även om du inte bor i närheten.
Saknar du bil tar du dig enkelt hit med pendeltåg eller buss.2011-02-24 -
Daniel C skrev om Spanjoren :
Mycket god mat för pengarna sammanfattar betyget kortfattat. Man går sällan från Spanjoren hungrig, men det är som sagt lite på gott och ont att sitta i en Food Court. En svag 4:a, men helt klart värt ett besök om du är hungrig och befinner dig i Kista.2010-10-12 -
Daniel C skrev om Cerab :
Klassiska svensk/mexicanska tacos. Bra mat till bra priser. Slår sällan fel.2010-10-12 -
Daniel C skrev om Sushi King :
Vi äter mycket sushi hemma och vi har testat många sushiställen genom åren. Detta ställe är ett av våra absoluta favoritställen att köpa denna japanska rätt ifrån.
Maten är mycket god och priserna är faktiskt helt ok. Soppa ingår som alltid i alla rätter och det är riktigt gemytligt att sitta där och äta, även om vi plockar med oss maten hem de flesta gångerna. Tar du take-away blir det faktiskt ännu billigare.
Rekommenderas varmt!2010-10-08 -
Daniel C skrev om AB Café och Conditori Boulevard :
De har helt ok priser på både bröd och bakverk.
Nackdelen är väl egentligen bara att de öppnar "sent" på helgerna, då man verkligen vill ha nybakat färskt bröd till frukosten. Många av oss har varit uppe i många timmar när de öppnar klockan 09.
I övrigt så är det ganska rymligt där inne man vill sitta där och fika. De har även en _liten_ uteservering under sommarmånaderna.2010-10-07 -
Daniel C skrev om Webhallen Solna :
Mycket bra service i butiken och väldigt kompetent personal på plats.
De håller riktigt bra priser samt att de har en mycket bra sida som alltid känns fräsch och uppdaterad.
Ett av mina absoluta förhandsval när det gäller inköp av hårdvara/mjukvara i Stockholm.2010-10-07Nikke L gillar detta. -
Daniel C skrev om Restaurang Metropol :
Ganska ok och rymliga lokaler men maten är dessvärre under all kritik då den är mycket smaklös och serveras enligt löpande band-principen.
Det enda som är OK att äta här är pannkakorna på torsdagar, alla andra dagar bör detta ställe undvikas.
Det är inte värt de 70+ kr det kostar för en lunch här.2010-09-10