feedback company
Hej, är du ny på sajten? Eller har du bara glömt att logga in? Klicka här för att komma in i värmen
Senaste händelser
2010-10-26
Karina S skrev om Energibolaget i Sverige AB
  • Status: 1
    Karina S skrev om Energibolaget i Sverige AB :
    Trött på att dom ringer till oss.. vi har tackat nej ett antal gånger och vill verkligen inte byta bolag! Nu kontaktade jag deras VD... ringde på ett nummer som fanns på deras hemsida och jag har lovat att fortsätta ringa till dom slutar att ringa till mig:-))
    2010-10-26
    Vi tar självklart hänsyn till de som inte vill bli uppringda. Detta görs genom körning mot NIX och eget spärregister/Therese "
    11-30 13:40
    20 gånger på mindre än två veckor kan inte vara möjligt. Kontakta kundtjänst så vi kan se vad som är fel/ Therese "
    12-01 14:05
    Tråkigt att du känner så. Men, det låter som att det nu är ordnat som så att vi inte kommer kontakta dig igen "
    12-08 17:36
    Bra Karina ! Vad många fler som verkar bli uppringda på samma sätt ? Det e nog bara en tillfällighet, inte sätter de väl sånt i system ? "
    04-14 13:54
    Önskar man ej bli uppringd tar vi självklart hänsyn till detta. Ring vår kundtjänst så registrerar vi detta i vårt eget spärregister./Sandra "
    04-14 14:15