feedback company
Hej, är du ny på sajten? Eller har du bara glömt att logga in? Klicka här för att komma in i värmen
Senaste händelser
2011-05-10
Lars K skrev om Skandia
2011-01-04
2011-01-03
    Lars K skrev om Skandia :
    Nu har deras internetbank och telefonbank stått stilla i princip hela dagen, och den var nere några dagar i förra veckan. Det är ju helt hopplöst och oförlåtligt.
    2011-05-10
    Lars K skrev om Hörsam, Audionommotagning/hörsam :
    Snabb och vänlig service. De prylar (för äldre och hörselskadade) jag köpt har varit bra i pris även i jämförelse med nätpriser. Köpte även filter för Bellman och Symfons gjutna öronproppar, och de låg på ca 600 kr (det var över ett år sedan) jämfört med ca 800 hos andra audiologer.
    2011-01-04
    Lars K skrev om Energibolaget i Sverige AB :
    Vi har fått två samtal från dessa fast vi har NIX som blev förnyad för 6 månader sedan, dvs väl utanför acceptabel tidsrymd. Upprörande att de inte respekterar NIX-registret!
    2011-01-03
    Vi tar självklart hänsyn till NIX. En körning görs veckovis mot NIX register. Vänligen kontakta kundtjänst så vi kan se vad som hänt/Therese "
    01-05 16:37
    Kontakta Konsumentverket istället! "
    02-15 22:44
    Kontakta gärna vår kundtjänst på 08-556 505 10 så kan vi kontrollera vad som har hänt / Matilda "
    04-04 15:57
    I stort sett alla andra telemarketing bolag klarar att hålla sina register uppdaterade varför måste era kunder göra det åt er? "
    04-04 20:30
    Självklart är detta inget som våra kunder behöver åta sig. Utan detta som vi informerat innan görs det automatiska uppdateringar på./ Sandra "
    04-12 09:25