Senaste händelser
Montessoriförskolan Baby Pyramiden AB
2011-07-13
Rinse
E M skrev om Mariagårdens Närings och Helhetscenter :
Missledande och förvirrande signer... Överpriser på deras s k utbildningar, ger knappast jobb. Internet är ju gratis men de styr att man ska köpa deras böcker dyrt. Förvillande ingredienser i de s k kurserna. De vill tjäna stora lättförtjänta snabba pengar. Kemikalier man ska köpa kilovis och konsumera!
Avgifterna ska in hela i förskott så att eleven binds till detta!
Ruineringar blev det för mor till ung oförståndig dotter.2013-03-03 -
E M skrev om Ekin Symaskiner :
Ekin ger inga fördelar i några sammanhang, det har också mina vänner erfarit i sina kontakter med butiken... Jag kompenserades inte ens med ett bonuspris på en service av min symaskin jag bad om - trots att jag gratis skänkt honom en genuin fin Husqvarnamaskin inkl väska!!
Han skyllde i stället på att han får in hur mycket som helst från folk som lämnar in!2012-07-05 -
E M skrev om Lida Värdshus :
Allt dyrare tyvärr men mycket gott och utmärkt tillagat. 90 kr per lunch oavsett vilken veckodag. Inklusive sallader och många olika och goda bröd också på helgerna.
2012-06-24 -
E M skrev om aaa-kliniken :
Ser inte till helheten utan gör det enkelt för sig med akupunktur-nålarna på löpande band: En kund på varje brits blir mycket pengar, särskilt då man inte skriver kvitton...2012-02-22 -
E M skrev om Kappahl Sverige AB, Centrumhuset :
Det var länge sen man hitta någe förutom lite underkläder (standardmodellerna de har håller i de flesta fall en tid).
De har lösa, luddiga stickade plagg som inte tål vanligt folks omilda behandling gör ju att de snart blir som trasor. Håller inte formerna! Märks tydligt att det handlar om billigaste möjliga, ändå kostar de relativt mycket! Det har blivit dyrt också, med dårlig kvalité.2012-01-31 -
E M skrev om Feelgood Företagshälsovård AB :
En kvinna vid namn Diamant suckade åt sin utslitna patient i drygt 50-årsåldern. Denna s k sjukgymnasten sa inte mycket, uppenbarligen för att hon var trött på alla dessa medelålders damer med värk i kroppen...
Verkligen dårligt att sucka och himla med ögonen då hon mötte en lidande människa som sökte hjälp och behandling!
Med vanlig halsnig En bekant men inte går på Grev Turegatans "Feelgood"
2012-01-31 -
2011-07-13
E M skrev om Rinse :
Klippningen blev på ena sidan kortare och det ser oproffsigt avklippt ut, som på 30-talet! Och jag kan inte sätta upp håret bakåt för att dölja den nu saknade frisyren. Behov av löshår/extensions pga att det blev så urkarvat2011-06-23