feedback company
Hej, är du ny på sajten? Eller har du bara glömt att logga in? Klicka här för att komma in i värmen
Senaste händelser
2013-03-06
Sophia C skrev om Sanne Jensen
2011-09-17
  • Status: 2
    Sophia C skrev om Sanne Jensen en del av Savon :
    Sanne är en fantastiskt trevlig och ödmjuk person som gör precis såsom du förväntar dig av ett resultat ska bli. Stämningen som florerar på Savon är helt fantastiskt.

Färgtekniken som Sanne besitter är av världsklass. GÅ dit, du kommer inte bli besviken!
    2013-03-06
  • Status: 2
    Sophia C skrev om Stockholm Medical Skincare Center :
    Genom kunskap och erfarenhet känner du dig trygg när du ska få din behandling på Medical Skincare. Du blir proffessionellt bemött och det gör att du glatt går tillbaka igen. Jag har gått dit sedan mitten av 2009, då hade jag problem med ytliga blodkärl så jag genomgick ett antal behandlingar med IPL. Sedan ett år tillbaka fick jag diagnosen Rosacea, då vände jag mig självklart dit och gjorde en kemisk peeling. Nu har jag ännu ett projekt på gång, permanent hårborttagning. Det är inget tvivel om att det var hit jag vände mig igen, då det är en kompent personal. Rekommenderas varmt!
    2011-09-17
    KLINIKEN SJÄLV SOM SKRIVER!! End 1 negativt som säger totala motsatsen,läs & förstå att flera dåliga omdömmen raderats! "
    09-09 09:57
    Det är tråkigt att du känner så. Jag är en genuint trogen kund som tycker Medical Skincare är en fantastisk klinik. Och jag finns! "
    03-06 15:11