cliff p skrev om Energibolaget i Sverige AB :
Om detta före tag ringer up dig ... var vänlig att ha tid har du inte tid förklara det för dem lysnar inte försäljaren " läg på luren ring deras kundsänst ". PgA El avtal eller alla avtal du gör blir bindande på dig och du blir skyldig att betala till företaget du har gjort ett avtal med. Är det så att du har tid ... så måste du ha alla dinna papper frame och till hans för att dubel kåla allt de Han/hon säger för alla har knep och knåp för att sälja och i de flesta fal så är det en 18- 22 åring som sitter och är närvös och presad av sin chef för att sälja mycket och fort hella tiden. och då hjälper det inte att skrika eller att gårma på den för allt den ska göra är att ringa dig och sälja el avtal till alla kunder.
det bästa du kan göra som kund ta info ... fråg i stälet för att svara. svara alldrig ja eller nej utan för info vad det du har för avtal när det går ut och hur du har gjort ditt val av detta.
tips för att snapa up de dåliga och knep knåp säljare som fins är att det sätter fråger du bara kan svara ja eller nej i örat på dig eller så frågar de " Har du ett rörligt pris ".
detta är riktiga fulingar och de skulle få smisk. för 75% av svergie har rörlig mer eller mindre. det räta de ska fråga är " har du gjort ett aktift El val sen du flytat in i hus/lägenhet " där kan du fråga " vad menar du med aktift el val " med det svarar han/hon har du fortfarande din komuns spot pris. med det har du fått all den info du behöver för att vetta vad det han/hon vill komma till. med det så kan du svara nej jag har bot här i en vecka, eller ja jag flytade med det avtal jag hade i föra lägenheten. och med det har du möjligen fåt bort säljaren på ett trevligt Sätt utan att bli arg och byter.
och på tal om NIX om det är så att du går in på en hemsida eller har haft ett bolag eller har det bolaget som ring, så beror det på att du har visat intrese och detta görs med allt du handlar och hurmycket du handlar och allt detta säljs till telefonförsäljare och behandlas av dem för att senare användas i syfte att sälja mer till dig och för att få dig att köpa mer. Sedan att NIX regar nya telefon NR inom 2 veckor är inte rät mitt tog 3 månader min mors tor 2 månader 14 dar. Och NIX stopar inte de Bolag du redan har. utan de kan ringa dig om de får sängta priser för enligt avtalet så måste de göra någon fårm av info utslep till alla deras kunder, sammt om du vill ha sänkningen så måste du gokänaden. Med andra ord så måste de sika ut villket inte detta bolag gör för att spara på miljön ( BRA ) och där med det bästa är telefon. för alla har inte tidningen eller data möjligheten, för hade de inte infomerat om detta så har du änligt Ellagen och konsumentvärket rätt till att häva avtalet om en sådan info inte kommer till dig i bra tid.
håppas jag får trevliga remarks ... och konsrektiva bemötande Cliff Persson2011-09-21Energibolaget i Sverige AB :"Hej Cliff! Vi har ett utarbetat samtalsmanus som våra säljare strikt ska följa. Hör gärna av dig om allt inte har gått rätt till./Therese "10-25 13:48