feedback company
Hej, är du ny på sajten? Eller har du bara glömt att logga in? Klicka här för att komma in i värmen
Senaste händelser
2011-10-28
Karl W skrev om Balder Försäkring AB
2011-10-27
  • Status: 2
    Karl W skrev om Balder Försäkring AB :
    Balder Försäkring AB har valt att deltaga i en lurendrejerikampanj med det ökända elbolaget Energibolaget i Sverige AB. Bolaget tecknar en elförsäkring i kundernas namn, som kunderna själva måste avbeställa. Det är inte många kunder som kommer att användning av försäkringen, utan man spelar helt på kundernas rädsla, eller att de inte kommer att upptäcka att denna har tecknats. Om ni kollar upp Energibolaget i Sverige AB kommer ni att upptäcka att det är ett riktigt lurendrejeribolag, och det får mig ju onekligen att misstänka alla bolag som kan tänka sig att samarbeta med dem.

2011-10-28
  • Status: 2
    Karl W skrev om Energibolaget i Sverige AB :
    Har inte haft samma problem som alla tidigare skribenter, men det får jag väl nu när jag skall säga upp mitt avtal.

Anledningen till att jag kommer att säga upp mitt avtal, förutom att bolaget snittar ca 1 på olika recensionsiter på nätet, är den nya försäkringen de "tecknar" åt sina kunder. Att man som kund automatiskt får deras försäkring, och aktivt måste gå in och meddela att man inte vill vara med. Köper jag en TV på Elgiganten, packar de ju inte ner en stereo, och fakturerar mig för denna samtidigt, med krav att jag själv måste returnera om jag inte vill ha den. Jag tror att de flesta av deras kunder, precis som jag, löper en minimal risk att hamna i en situation där de kan använda sig av försäkringen. Energibolaget Sverige AB spelar helt enkelt på folks oro, eller hoppas att de inte skall upptäcka att de "tecknat" denna försäkring. Kunde jag gett lägre än 1 i betyg hade de fått det.

2011-10-27
    Hej Karl! Anledningen till att vi valt gruppförsäkring är för att få lägsta försäkringspremie för våra kunder/Therése "
    11-09 09:04
    Karl W :"
    Vad bryr jag mig om priset om jag ändå inte vill ha den? "
    11-09 12:44
    Karl W :"
    Ni tecknar försäkringar i era kunders namn. Att ni hittat något kryphål som gör detta lagligt, gör det inte moraliskt försvarbart. "
    11-09 12:44