feedback company
Hej, är du ny på sajten? Eller har du bara glömt att logga in? Klicka här för att komma in i värmen
Senaste händelser
2011-12-07
Maria S skrev om Svensk Fondservice AB
2011-12-02
Svensk Fondservice AB har svarat på Maria Ss rekommendation
  • Status: 1
    Maria S skrev om Svensk Fondservice AB :
    Tyvärr är jag missnöjd. Man LOVADE mig att jag skulle tjäna ihop massor till pensionen, annars skulle jag inte behöva betala för tjänsten. Inget att detta stämmer.
    2011-12-01

Svensk Fondservice AB svarar Maria S:

Hej Maria,

Ditt påstående stämmer inte. Svensk Fondservice har under 2011 levererat ett resultat som är klart bättre än aktiemarknaden i genomsnitt och klart bättre än de flesta konkurrenter.

I absoluta tal så har dina pensionspengar minskat i år, men relativt hur marknaden har gått så har du tjänat flera tusen på att använda Svensk Fondservice aktiva förvaltning.

Maria S svarar Svensk Fondservice AB :

I dessa tider kan man kanske inte förvänta sig så mycket. Men det som stör mig är att man LOVADE ett plus resultat annars skulle jag inte behöva betala för tjänsten, vilket är ren lögn!!! Sen skulle man inte själv behöva göra något aktivt,därför valde jag er MEN jag själv var tvungen att ta kontakt med er för att flytta min tillgångar för att inte behöva förlora ännu mera... Sen ringer en säljare till min man och säger att jag är mycket nöjd och att han också borde välja er?! Hur fräck kan man vara... Nej som sagt mycket missnöjd!