feedback company
Hej, är du ny på sajten? Eller har du bara glömt att logga in? Klicka här för att komma in i värmen
Senaste händelser
2012-03-11
Susanne H skrev om Bilbyrån AB
  • Status: 1
    Susanne H skrev om Bilbyrån AB :
    Vilket otroligt dålig bemötande och kaxighet av den ena ägaren. För att mycket kort beskriva upplevelsen. Jag och min vän åkte dig för att kolla på en specifik bil och köpa den om den motsvarade mina förväntningar. Kände tyvärr mest att vi störde då vi kom men talade om att vi ville kolla specifikt på denna bil. Fick se på den och ställde en massa frågor. Därefter ville jag provköra den, då vart det stop. Det var två till som var intresserade av den fick jag veta av den ena ägaren och såvida jag inte ville ha bilen så fick jag heller inte provköra den. Den fick inte bli smutsig innan de andra kom (dagen efter) och priset på bilen skulle också diskuteras innan provkörning. Det var inte lerigt, regnigt eller smömodd ute. Fanns inget fog alls för vad han sade. Jo, jag kan väl säga att mitt intresse för bilen försvann ganska så fort och jag kände mig så otroligt besviken och dissad. Här hade jag tagit ledigt från jobbet, åkt för att kolla på bilen och köpa den på studs om den var ok. Då får jag nobben på dessa kriterier. Varför ha bilen ute på annons om de nu redan ville sälja den till några andra? Vi är städade personer, kreditvänliga och trevliga. Vi kom dit med intresse av att köpa denna bil och fick verkligen ett otroligt kaxigt och drygt bemötande. Tyvärr kan man inte säga att Bilbyrån gav ett trevligt eller seriöst intryck! Rekommenderar INTE dem..
    2012-03-11