feedback company
Hej, är du ny på sajten? Eller har du bara glömt att logga in? Klicka här för att komma in i värmen
Senaste händelser
2012-05-30
Svensk Fondservice AB har svarat på åsa es rekommendation
2012-03-13
åsa e skrev om Svensk Fondservice AB
  • Status: 1
    åsa e skrev om Svensk Fondservice AB :
    Jag blev uppringd av försäljare hösten 2011 och accepterade avtalet då de sa att jag hade ångerrätt inom ett visst antal dagar. Jag ringde och sa upp avtalet innan ångerrätten gick ut och de var inte glada. Några veckor senare fick jag ett brev där det stod Hej och välkommen. Jag ringde dit igen och kollade och nej det var uppsagt sa de. Nu, tre månader in på nya året fick jag papper från pensionsmyndigheten och tydligen så har jag fortfarande min premiepension hos svensk fondservice. Hur kan de göra så här????? Jag ska anmäla dem till konsumentverket.
    2012-03-13

Svensk Fondservice AB svarar åsa e:

Hej Åsa. Vi kan inte utföra något fondbyte åt dig utan att du är kund och att vi har din kod från pensionsmyndigheten. Ligger du i en av våra fonder måste du antingen själv ha valt den eller lämnat in din kod innan du sa upp tjänsten. Säger du upp tjänsten så gör vi ingenting med ditt konto utan du ligger kvar i din senaste fondfördelning. Har du några fler frågor hör gärna av dig till oss på kundtjanst@svenskfondservice.se eller telefon 08-535 25 400 Mvh Kundtjänst