Senaste händelser
HB Sköndals Konditori
Folktandvården Stockholms Län AB, Folktandvården F
Värmdö Städservice
Gunilla D skrev om Wayne's Coffee :
Bästa latten som går att uppbringa, och rätt så lugn atmosfär på övre plan i Farsta C. Dock minus för att det alltid tar lång tid i kön innan man får sitt fika och personalen är inte speciellt engagerad2012-06-03 -
Gunilla D skrev om Sushi Gate Café :
Sushin är helt okej, riktigt god, och det är en väldigt gullig tjej som jobbar, alltid vänlig och glad då man kommer dit. Jag tycker sushin är bäst, de andra rätterna var ganska smaklösa.2012-06-03 -
Gunilla D skrev om Gi Boden i Stockholm AB :
Har ätit lunch där och tyckte maten var god! Även köpt med mat hem, även det var bra, en generöst tilltagen matlåda som smakade gott. Rekommenderar ett besök2012-06-03 -
Gunilla D skrev om Ritorno :
Ett av de mysigaste fiken i där jag tillbringat mycket kvalitetstid. Gott fika och en trevlig miljö. Minus dock för ett stundtals lite märkligt bemötande av personalen.2012-06-03 -
Gunilla D skrev om Restaurang Farstatorget AB :
Sämsta sushin jag ätit, tuggorna växte i munnen och ett lätt illamående resten av eftermiddagen. Miljön är dessutom urtrist. Husman är stabbig och utan finess.2012-06-03 -
Gunilla D skrev om Passage Farsta AB :
Nä det här är inte bland mina favoriter, oinspirerade mackor och sallader. Men jag har för rättvisans skull inte smakat semlorna ;)2012-06-03 -
Gunilla D skrev om Interflora Jarlaplan :
Fina blommor och trevlig personal, dock är prisnivån lite i högsta laget.2012-06-03 -
Gunilla D skrev om Konditori Lyran i Stockholm AB :
Helt underbart gammal hus och härlig utsikt på verandan, perfekt för en solig eftermiddag. Anledningen att betyget inte blir högre är höga priser som inte matchar utbudet, och för oengagerad personal.2012-05-27 -
Gunilla D skrev om Espresso House Odenplan :
God latte och bra tillbehör, ett trevligt ställe att hänga på2012-05-27 -
Gunilla D skrev om PrisXtra City AB :
Fräscht och välsorterat, trevligt att handla på PrisXtra. En favorit för storhandling centralt.2012-05-10 -
Gunilla D skrev om Kafé Voltaire :
Tvekade på om det skulle bli en trea eller fyra. Maten är ofta god och trevligt upplagd, generösa portioner. Om man är en stammis så tröttnar man lite på salladen som inte varieras så mycket, annars mycket bra. Lite stimmigt vid lunchtid eftersom det är populärt2012-05-03 -
Gunilla D skrev om Forno Romano :
Otrevlig personal och medioker mat trots den anspråksfulla menyn. Kan inte rekommendera ett besök.2012-05-03 -
2012-05-03
Gunilla D skrev om Folktandvården Stockholms Län AB, Folktandvården F :
Obehagligt redan i väntrummet då man hör barn som skriker i panik från ett av behandlingsrummen, själv fick jag också ett okänsligt bemötande och det var svårt att våga sig till tandläkaren igen efter den upplevelsen. Besöket hos tandhygienisten var tortyliknande! Ingen lyhördhet för patienten.2012-05-03 -
Gunilla D skrev om Värmdö Städservice :
Köpt en GroupOn-deal och då jag försökte ringa för att boka tid så hade telefonnumret upphört. Se upp!2012-05-03Gunilla D :"Pluspoäng till Groupon som betalade tillbaka. "05-27 12:58