Angelica N skrev om Svensk Fondservice AB :
Lurar sina kunder och marknadsför sig fel, kollar man på konsumentverket så ser man klart och tydligt den riktiga sidan och hur de lurar sina kunder. Beklagligt att företag som dessa faktiskt får ta hans om andras pebnsion. Kallar sig aktiva fast de bara placerar i en enda fond dessutom.2012-05-22Svensk Fondservice AB svarar Angelica N:
Hej Angelica, på vilket sätt tycker du att vi lurat dig? Vi är mycket tydliga med att vår förvaltning sker genom en av våra tre strategifonder sedan pensionsmyndigheten införde stopp för massfondbyten. Förvaltning av premiepensionen är bara en del av vårt pensionspaket, där bland annat efterlevandeskydd, pensionskoll och personlig rådgivning ingår. Du nämner tidigare att vi skulle mörka vår avkastning, detta stämmer inte överhuvudtaget då vi till skillnad mot många andra uppdaterar avkastningen dagligen se: https://svenskfondservice.se/Aktiv-Ppmforvaltning. Har du något du är missnöjd med är vi tacksamma om du skriver ett mail till vår klagomålsansvariga på ko@svenskfondservice.se så vi får chansen att förbättra oss. Mvh David Persson, försäljningschef
- Mvh Christian P 2012-05-30Henrik O :"800 fonder sa hon i telefon, du säger 3, Är det seriöst. "09-19 11:42
Senaste händelser
2012-05-30