feedback company
Hej, är du ny på sajten? Eller har du bara glömt att logga in? Klicka här för att komma in i värmen
Senaste händelser
2012-07-05
Sofia H skrev om Lise Ivarsson
har svarat på Sofia Hs rekommendation
  • Status: 1
    Sofia H skrev om Lise Ivarsson en del av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge:
    Vi visste från början att det var Lise vi skulle ha som mäklare. Hon är otroligt proffsig i sitt arbete väldigt saklig och förklarar så att man förstår. Hon är väldigt rolig och bjuder väldigt mycket på sig själv. Att köpa eller sälja hus eller radhus är inget man gör varje dag och man förväntar sig en viss nivå av service Vid ett sådant köp. Lise överträffar dem förväntningarna och lite till. När vi säljer nästa gång finns det bara en mäklare som vi vill ha och det är Lise. Mvh Sofia Hedström och Anders Strömberg.
    2012-07-05

Lise Ivarsson svarar Sofia H:

Hej på er! Vad rolig läsning, stort tack för det, värmer verkligen ska ni veta och gör att mitt jobb är ännu roligare en dag som denna och värt all tid :) Mina kollegor som va på plats när vi hade tillträdet frågade vilken affär det var och sa att vi verkade ha så roligt tillsammans allihop, vilket jag hjärtligt kan säga att jag hade. Tack för allt! Lycka till i nya huset och trevlig sommar! Mvh Lise Ivarsson