Ingrid C skrev om Com Hem :
Ingenting fungerar som det ska!! Com Hem har brutit vårt avtal kollosalt.
Internethastigheten ligger mellan 0,1-40 Mbit/sek oavsett om jag har nätverkskabel eller inte, kan påpeka att 40 Mbit/sek är ren tur och varar i högst någon timme. Digital-tvn har hackat från och till enda från början av abonnemanget (speciellt Play-tjänsten) trots guldpläterad antennkabel och telefonen har jag avbrutit porteringen på just för att jag felanmäler till Com Hem så ofta att det inte hade varit möjligt med Com Hems telefoni då man måste starta om modemet när man pratar med de och då bryts samtalet. Något som kundtjänst verkar ha svårt att förstå för flera gånger har de påpekat stolt att det "är gratis att ringa till deras kundtjänst" ...om man ringer med deras telefonitjänst ja! Annars säger de att de kan ringa upp, problemet är att man måste komma fram först! Väntetiden är oftast olidlig.
Ni kommer att få betala min telefonräkning plus kompensation för alla tid som jag har lagt ner på Er kundtjänst och för all lidande och huvudbry!! Samt massa förlorad arbete då jag jobbar med konferenser och har föreläsningar via Internet, vilket inte har varit möjligt (med enstaka undantag) den senaste månaden.
Som grädde på moset –och det är mycket grädde på det moset kan jag säga- så får jag en faktura på en massa fast när man resterat en del så återstod 53 kr att betala för FRAKT och 1 kr för boxen. Hur det nu än fick det till att bli 53 kr (moms kanske eller inkompetensavg? Vet ej!) Enligt fakturaavd. så finns det ingen anteckning om att det skulle vara fraktfritt. Min anteckning är ju självklart obetydlig.
Vi har haft Com Hems tekniker här vid tre tillfällen vad jag har sett. Pratat med dom två av gångerna och de sade ”att området (Com Hem istallationerna) var kraftigt underdimensionerade och att signalen var bedrövlig. De monterade förstärkare i cykelrummet, eller någonstans (där del av installationen sitter) men det har inte blivit bättre.
Fått en returfraktsedel så att vi ska skicka tillbaka On-demandboxen… men det är INGET fel på boxen då vi har testat den på en annan adress.
Har även gjort felsökningar både via Com Hem och via Motorolas support och inget är fel med boxen.
Det är inget fel på modemet heller då jag även där har gjort felsökningar och omistallationer via Com Hem- och Netgearsupporten. Fast när de har mätt hastigheten från sitt system så får de överförväntan bra hastighet (99,x Mbit/sek). Jättebra, men det är JAG som ska ha den hastigheten HÄR!!
Det är områdessignalen som är totalt kass! Och det är inget man fixar på studsen direkt. JAG VILL AVSLUTA ABONNEMANGET!! Det borde inte vara några problem, fast det är det tydligen trots att det brutit mot sin del av vårt avtal.
Ännu ett problem är att de INTE antecknar som de borde.
Och jag väntar fortfarande på återkoppling från ett av de första felanmälan som jag gjorde (detta efter samtal med teknikerna som varit i området) där jag pratade med supporten om ett avslut pga felen. Men det verkar inte spela någon roll, Com Hems vilja som ska gå igenom; att jag ska vara bunden till ett inkompetent företag som erbjuder en totalt disfunktionell tjänst.
Att ”inte-anteckna-ordentligt-fenomenet” har tydligen uppstått vid flertal tillfällen då jag påpekat att ”sist jag ringde så sade jag att…” men då har kundtjänsten/supporten sagt lite lågmält ”jaha, här står nämligen inget om det”. Alltså, jag förstår att ni (Com Hem) är trötta på mitt tjatande och att en anteckning mer eller mindre anses som en bagatell men 18 mån. bindningstid och tusentals kronor är INGEN BAGATELL. Liknelse (inte hot): Jag ska komma med ett ton av dotterns blöjpåsar och ställa de i ert lunchrum i 18 mån. för att sopavhämtningen vägrar gå upp för trapporna under tiden hissarna renoveras då det inte ingår i avtalet att gå upp och ner för trappor med tungt lass, så får vi se om ni tycker att det är en bagatell?!
Slutkläm: Nu, idag, vid senaste samtalet på 48 min. fick jag frågan ”men har du fyllt i reklamationsblanketten på vår hemsida?” INGEN har sagt något om att fylla i någon rek.blankett på hemsidan! Det verkade räcka med att prata med teknisk support då de tar beslutet. Det var dessutom kundtjänst själv som vidarekopplade mig till tek.supp. för att göra en anmälan.
Kan även berätta att flera av våra grannar har samma problem.
Finns säkert mer ris att kasta men nu är jag trött!
Med diplomatisk ovänlig hälsning,
Fam. Ryde, (kundnr. 2327xx90)2012-07-06Com Hem svarar Ingrid C:
Hej,
Naturligtvis väldigt tråkigt att du upplever problem med våra tjänster. Tyvärr kan jag inte söka fram några kunduppgifter med den information du lämnat och det är väldigt svårt att svara på vad som hänt och status på ditt ärende när vi inte kan relatera detta till ett kundnummer. Jag ser gärna att du återkopplar till oss uppgifter via länken nedan så ser vi över ditt ärende och återkommer därefter till dig så vi kan reda ut problematiken.
www.comhem.se/socialmedia
Vänlig hälsning Magnus Hansson, Kundservice- Mvh Com Hem AB 2012-07-07