Senaste händelser
Södra Teatern
2012-09-07
Lifestuff Scandinavia
Richard E skrev om Klippbutiken :
Det här har blivit mitt givna val av frisör. Serpil är den jag går hos och hon är hur mysig och trevlig som helst. Dessutom riktigt noggrann. Som kille är det lätt att det blir en 5 minuters maskinklippning hos andra salonger. Serpil tar sig sig tid och klipper noggrant och med hjärtat. Ska man ge någon kritik, se till att du har cash med dig, finns ingen kortläsare. Men allt det positiva väger upp den lilla bagatellen.2013-03-22 -
Richard E skrev om Flora Upplandsgatan :
Bästa blombutiken i Stockholm! Underbart trevlig och servicemindad personal. Oavsett till vilket sammanhang jag ska ha blommor, går jag hit. Inget är omöjligt och att göra det lilla extra är inga konstigheter för denna butik. Rekommenderar denna starkt. Gå hit, så förstår ni vad jag menar.2013-02-14 -
Richard E skrev om Il Forno Con Tapas :
Ok, Vasagatan är en hotellgata och där med turistpriser! Men priser på tapas mellan 69 och 270 kr på ett ställe som inte är renodlat tapas, lite pizza och pasta här också! Kom igen, en boende Stockholmare kommer aldrig åter. Just det, en stor stark kostade 78 kr här. Tror inte jag betalat det någon gång på de kanske lite mer kända exklusivare krogarna i Stockholm innan. Gå inte hit, låt turisterna fylla denna restaurang istället!2012-12-07Noel H gillar detta. -
Richard E skrev om Tegnérs Gömställe :
En typisk kvarterskrog med riktigt trevlig personal. Alla känner sig välkomna och vill man äta och dricka "svenskt", är detta den rätta krogen!2012-09-15 -
Richard E skrev om Södra Teatern :
Bästa lunchen på söder! Vill du äta en trevlig lunch med mycket god mat och en härlig atmosfär, då är Södra Teatern ett givet tips.2012-09-14 -
2012-09-07