feedback company
Hej, är du ny på sajten? Eller har du bara glömt att logga in? Klicka här för att komma in i värmen
Senaste händelser
2012-09-19
  • Status: 1
    Ola L skrev om Jajja Communications AB :
    Eftersom jag själv är en ärrad säljare med 12 år på Aftonbladet ,12 år på Ica-förlaget,3 år på Tiba media Ab samt 6 år på gotland hitills som resande säljare.När Erik på Jajja ringde tänkte jag ännu en tjatig säljare som vill ha mina pengar.Men efter ett antal samtal växte förtroendet för Erik,det stämde faktiskt det han sa.Jag gick in till chefen och sa att jag tycker Jajja ska få chansen att vlyfta Kyl&Maskin Ab och chefen höll med. Sedan dess har samarbetet fungerat riktigt bra,vi har kontakt med Jajja minst en gång i veckan via mail eller telefon det känns verkligen som att Jajja bryr sig.Jajja vill även vara med och tycka till om vår hemsida vilket känns bra för oss som inte riktigt har tid med detta.Men nu har vi fått en knuff i ryggen så att det börjar bli intressant.Även utformning och textförslag får vi från Jajja.Kort sagt omJajja:kunnig personal som bryr sig och framför allt trevliga att jobba med.
    2012-09-19