Daniel S skrev om Eminenta :
Vi är väldigt nöjda med Eminenta och då särskilt vår besiktningsman Wilhelm Apor.
Vi bokade vår besiktning med väldigt kort varsel, efter att ha skrivit på köpekontrakt på ett nyrenoverat hus. Därefter fick vi en otrolig besiktning, där Wilhelm gick igenom precis allt. Han ställde tonvis med bra frågor till entrepenören (som köpt ett dödsbo för att renovera och sälja), undersökte varje skrymsle och vrå och hissade varningsflagg för oss när han kände mikrobiell lukt på vissa ställen.
När han åkt, ringde han till oss igen kort efteråt, bara för att meddela oss att han kände mögellukten i sina kläder, med rådet att vi verkligen borde undersöka huset närmre. Utöver det (eftersom vi hade ont om tid) satte han ihop protokollet på en dag(!) och gick sedan igenom det med oss på telefon på kvällen efter besiktningen.
Maken till service hade jag inte kunnat föreställa mig i min vildaste fantasi.
Eminentas protokoll är väldigt bra ordnade och uttömmande. Det är verkligen klasskillnad jämfört med många andra besiktningsprotokoll man stöter på när man är runt och tittar på hus.
Lite ris dock till Eminenta som företag, som använder sig av faktureringsavgift när man betalar, utan att ge kunden några andra sätt än faktura att betala på. Avgiften är bara på 25 kronor, men själva grejen att ens ha en sådan avgift är trist och sniket.2012-10-17björn ä :"Typiskt detta företag att ta ut en avgift för fakturan! - de försöker hela tiden få ut så mycket pengar som möjligt av kunden. TRIST gäng!!! "11-16 17:40