feedback company
Hej, är du ny på sajten? Eller har du bara glömt att logga in? Klicka här för att komma in i värmen
Senaste händelser
Tobias B laddade upp en bild på Karlaplans Gummiverkstad AB
2012-11-02
Tobias B skrev om iPhonereparation.se
    Tobias B skrev om Caroline Berggren :
    Alldeles för sent men fortfarande lika aktuellt, måste jag hylla smyckeformgivare Caroline Berggren. Osäker och totalt okunnig kring smycken och ringar besökte jag Caroline Berggren på Söder.

Hon tog glatt emot mig och gav förslag på hur vi skulle kunna ta fram snygga ringar som skulle kännas personliga. Vi fick skissa på olika förslag varpå Caroline tog fram en prototyp som testades, utvärderades och därefter gav inspiration till ytterligare en version. Slutprodukterna som Caroline tog fram var kort sagt perfekta.

Om du har funderat på ett smycke i någon form och kanske inte är riktigt klar i tanke kring vad du vill ha kan jag varmt rekommendera ett besök hos Caroline Berggren.
    Tobias B skrev om Bauer Elektriska :
    Bauer Elekriska lever verkligen upp till Mortens fina vitsord, jag har anlitat dem för en del arbeten på kontoret. Väl på plats kom de med initiativ kring vilka armaturer som borde bytas ut, de drog om en del knasiga el-ledningar och lämnade arbetsplatsen fungerande och undanstädat.

När de var klara var de verkligen nyfikna om jag var nöjd med jobbet. Och det var jag, skön känsla!

Faktum är att jag blev lite förvånad när jag fick deras faktura. Jag hade helt glömt att Bauer Elektriska hade varit hjälpt oss. Numera fungerade allt och jag hade glömt våra tidigare bekymmer.

Jag blev såklart påmind tack vare deras supertydliga faktura med tillhörande beskrivning/specifikation kring vad de hade gjort och vilka delar de hade bytt ut, dessutom till en rimlig summa pengar.

Nu har jag en ny favorit som elektriker. Rekommenderar verkligen Bauer Elektriska. Rakt igenom skickliga och trevliga.
    2013-04-23

Bauer Elektriska svarar Tobias B:

Tack Tobias för en så trevligt skriven rekommendation ! Vi på Bauer Elektriska Ab blir så glada när kunden är nöjd då vi haft en vanlig dag på jobbet med en trevlig beställare. Att vi är tydliga i vår redovisning av utfört arbete och fakturering är en självklarhet då det ingår i vår kvalitetsplan vilket borde vara en självklarhet för alla andra hantverkare också! Än en gång ett stort varmt tack och välkommen åter!

- Mvh Robert B 2013-05-07
    Tobias B skrev om Wi-Can Redovisning :
    Har jobbat med Cattis och Wican i över fyra år. Wican är precis som de själva säger ett litet bolag, vilket gör att man får vara beredd på att tillgänglighet inte alltid är på topp. I utbyte får man en personlig och familjär kontakt som är ytterst professionell.

Jag kan med gott förtroende lämna över hantering av löner, bokföring och leverantörsfakturor till Wican. Att få hjälp är avgörande för att jag ska kunna ägna min energi till att driva företaget framåt istället för att fundera över redovisningen.

Jag kan verkligen rekommendera Wican Revision.
    2013-03-12
    Tobias B skrev om Bistro 54 :
    I Kummins gamla lokaler har Bistro 54 slagit upp portarna. De erbjuder ett efterlängtat alternativ till lunch-scenen runt Fridhemsplan. Menyn på Bistro 54 har allt ifrån krämiga och fantastiskt goda soppor (rekommenderar fisksoppan) till vegetariska rätter och mer klassiksa rätter. För att erbjuda en schysst variation får man välja vad man vill ha till respektive rätt, bulgur, rotfrukter ris eller annat. Till det en komplettrande salladsbuffé som alltid är fräsch och smakrik. Sammanfattningsvis rekommenderar jag glatt luncherna på Bistro 54.
    2013-01-24
    Tobias B skrev om Holiday Autos :
    Bokade bil genom Holiday Autos i somras när jag var i Spanien. Uppskattningsvis var det 40% billigare än de "gamla" etablerade biluthyrarna.

Väl på plats var det lång kö till disken eftersom Holiday Autos partner var den mest populära uthyraren på den här flygplatsen.

Väl framme vid disken sålde de in ytterligare en försäkring vilket kändes lite småsmutsigt eftersom jag redan hade betalt 300 SEK för liknande tjänst vid bokningen. Dock så blev jag erbjuden att uppgradera bil för endast 5 Euro! Billigt och helt klart värt det!

Överlag en mycket god upplevelse. Kommer inte att vända mig till något annat bolag än Holiday Autos vid nästa resa.
    2012-11-28
    Tobias B skrev om Vigårda Barbeque :
    Har du inte käkat på Vigårda så rekommenderar jag att stanna till i deras trevliga restaurang. Goda hamburgare till riktigt bra pris.

Vigårda är galaxer bättre än Mickie D och Max. Men inte farligt mycket dyrare.
    2012-11-16
    Tobias B skrev om Karlaplans Gummiverkstad AB :
    Karlaplans Gummiverkstad håller till precis vid Karlaplan, i klassiska däckverkstadslokaler. Jag ringde upp under högsäsong för att få till ett däckbyte och jag var välkommen på en drop-in tid.

För 380 kr monterade de däcken på 20 minuter. Väldigt okomplicerat och precis så enkelt som det ska vara.
    Tobias B skrev om iPhonereparation.se :
    På väg till iPhonereparation väntar jag mig en mörk källarlokal med tekniker. Istället möts jag av ett peppat gäng i en ljus butikslokal. Jag lämnar in två telefoner och frågar hur lång tid det tar och får svaret en timme.

Hämtar telefonerna dagen efter. De har till och med bemödat sig med att flytta över klistermärket från det trasiga glaset till det nya. Vilken service.

Fantastiskt bemötande och bra priser. Om du knäcker glaset på din iPhone, vilket du kommer göra förr eller senare, gå till iPhonereparation.se.
    2012-11-02
    Tobias B skrev om Restaurang Dovas :
    Klart hyllad av vår kära vän på Kungsholmen, därmed var vi tvungna att gå hit i fredags. Oväntat trevligt ölhak med vansinnigt billig öl. Rekommenderar en vända hit för att ta några öl innan man drar vidare i fredagsnatten.
    2012-09-28
    Tobias B skrev om Flippin' Burgers :
    Flippin Burgers har lyckats hålla liv i hypen sedan de öppnade i mars. I fredags släntrade vi ned för Industrigatan och möttes mycket riktigt av ett fullsatt Flippin Burgers, inne och ute samt 90 minuter kö.

Efter 90 minuter är vi tillbaka och bordet är redo, bemötandet är till skillnad mot det Per beskriver alldeles utmärkt, unga killar och tjejer ser till att vi får hjälp och tips på vad som ska gör en fulländad kväll.

Vi beställer milkshakes med järn enligt devisen "Flippin Kombo" och jag vill, för framtida besökare, verkligen rekommendera mixen av chokladmilkshakes (något med brownie i namnet) och Captain Morgan-järn. När väl burgarna kommer in är vi glada i hatten och burgarna smakar alldeles utmärkt.

Eftersom hypen ändå sätter burgaren i centrum vill jag säga att den håller. Burgarna kör åttor runt så kallade Hamburgare på diverse ställen nere på stan men är egentligen inget annat än enkla burgare tillagade på "rätt" sätt.

Överlag en jävligt bra och prisvärd upplevelse med goda burgare och FANTASTISKA milkshakes. Återvänder gärna till Flippin Burgers inom kort!
    2012-09-24
    Alexander W , Mikael S gillar detta.
    Låter nice, får ta mig dit snart "
    09-24 14:43
    Tobias B skrev om Bromma Lås :
    En dörr som inte går att låsa eller låsa upp om man inte gör alla möjliga knep för stunden är frusterande. En dörr som har samma problem i månader är kort sagt en källa till mental härdsmälta. Så för en vecka sedan monterade jag ned låset och åkte till Bauhaus. De kunde inte hjälpa mig men rekommenderade Bromma Lås.

Övertygad om att jag skulle få köpa ett nytt lås för ett par tusen stapplade jag uppgivet in på Bromma Lås och beskrev mitt problem. Den tatuerade snubben i kassan var kompetent som få och tyckte att han skulle försöka laga låset. Efter fem minuter konstaterade han att låset var numera ok och att han skulle skapa en ny nyckel så skulle det funka hur bra som helst.

För bra för att vara sant?

Nope. Han fixade en ny nyckel, skruvade ihop mitt lås och tog betalt, ca 150 kr. Dessutom bjöd han min dotter på en nyckelring. Men lägg av! EXCEPTIONELLT är en underdrift. Tack till den trevliga, tatuerade snubben på Bromma Lås. Nu vet jag verkligen vad jag ska rekommendera till mina vänner.
    2012-08-07
    Tobias B skrev om Beijing 8 :
    Beijing 8 är en trevlig liten dumpling-restaurang på Drottninggatan. Man väljer såklart antal dumplings men även mellan kyckling, lamm, kalv, fläsk och lax. Till de dumplings som man väljer matchar man sedan med passande såser. Kostar ungefär en hundring om man ska bli mätt - vilket man ändå inte riktigt blir. Kan mer tänka mig att svänga förbi på vägen hem och köpa lite dumplings till förrätt till middagen eftersom de är galet goda.
    2012-06-12
    Tobias B skrev om Stockholms Cykel & Sportservice :
    Blev galet överraskad av bemötandet på Stockholms Cykel & Sportservice. Kom dit med min cykel och ansatsen, "hej jag skulle behöva lämna in den här på service." Gick därifrån efter fem minuter, alla felen avhjälpta, galet trevligt bemötande och utan att behöva betala några pengar. Kan inte bli bättre. Tack Stockholms Cykel & Sportservice!
    2012-05-11
    Tobias B skrev om Pcm Marin :
    Jag kontaktade PCM Marin med ett nyfiket mejl för ett par veckor sedan, jag ville byta in vår båt mot en större modell. Redan från början var det snabba att svara, uppriktigt intresserade av att hjälpa till - rakt igenom mycket professionella.

Nu 40 mejl senare, en rad dumma frågor och andra spörsmål sitter jag med ett leende på läpparna. Inte nog med att de hjälpte oss att byta båt, de gjorde det med glädje och med många goda tips på vägen för att till slut lyckas överträffa alla förväntningar.

Om du ska köpa båt kan jag, med mina varmaste rekommendationer, rekommendera PCM Marin.
    2012-04-19
    Björn W gillar detta.
    Vackert, nu blir det Wake Board!!!! "
    04-19 15:31
    Tobias B skrev om MatHem :
    Mathem är som alla andra "matkassar" fast bättre. Du slipper åka till stormarknaden och kompletteringshandla frukost, blöjor osv. Därmed sparar vi en timme eller två i veckan vilket jag tycker är riktigt bra. Ett extra plus för att man kan välja ungefär när de ska dyka upp med maten och att recepten inte kräver för mycket tid av kocken. Det enda som drar ned betyget är sajten som är lite otydlig och emellanåt svårnavigerad. Om du kör en annan tjänst skulle jag rekommendera dig att testa Mathem för att uppleva glädjen att slippa åka till stormarknaden en vardagkväll.
    2011-12-15
    Har du testat andra leverantörer? På vilket sätt tycker du Mathem är bättre? "
    12-15 10:53
    @Jakob, har testat Linas. Mathem har bättre service samt att du kan beställa det du behöver utöver de som ingår i "matkassen". "
    12-15 10:59
    Ok cool! Kanske dags att testa mathem då! "
    12-15 11:04
    Tobias B skrev om Rörstrandsgrillen :
    Rörstrandsgrillen har tagit över trofén från Valhallagrillen som stans bästa Tunnbrörulle. Faktum är att den lokala Polisen har bortsett från att bötfälla smärre trafikförseelser så snart grillen nämnts vid namn, istället utbröt en gemensam eufori kring gatuköket och dess tilltalande meny.

Kanske inte det trendigaste eller nyttigast LCHF haket men vem bryr sig när det är sjukt gott. Om du överväger en snabblunch i Birkastan så bör du besöka Rörstrandsgrillen.

2011-12-13
    Tobias B skrev om Alviks Strand Tandläkarna :
    Dags för det årliga besöket hos tandläkaren vilket knappast är trevligt. Blotta tanken är obehaglig.

Efter ett lockande erbjudande om tandläkarundersökning besökte jag efter goda rekommendationer Alviks Strands Tandläkarna. Ev. obehag försvann så snart jag träffat en ödmjuk och lyhörd personal som tog röntgenbilder av över- och underkäken. Tandläkaren var mån om att kommunicera under tiden och konstaterade snabbt att jag behövde mer behandling av tandhygienisten.

Ok, de var kvicka på att skicka på mig lite mer kostnader men det var väl motiverat. Efter ytterligare en trevlig behandling var jag klar och betalade gladeligen.

Alviks Strands Tandläkarna gav ett mycket trevligt bemötande och jag kommer definitivt att gå dit igen.
    2011-12-12
    Tobias B skrev om Kyoto Sushi :
    Kyoto Sushi har tagit över en halvbra sushi-restaurang på Kungsholmen och lyckats ta den upp till en hyfsat bra nivå. Efter att jag faktiskt såg kunder i restaurangen vågade jag mig in. Helt ok restaurang med riktigt bra yakuniki, dumplings och godkänd sushi.
    2011-11-08
    Tobias B skrev om Take Mikado :
    Mikado är idogt haussat av den lokala befolkningen och under helgens visit till Östersund var det äntligen dags att testa den omtalade Japanen. Jag älskar japansk mat och trampade in i Mikados lokaler med höga förväntningar. Personalen var väldigt tillmötesgående och aningen ovetandes av den omfattande hypen som de är med och bär upp.

Vi bad om råd vid dryckesvalet varpå kocken själv rekommenderade lämpligt vin till maten, ganska kort därefter kom förrätten. Sashimin var omsorgsfullt dekorerad och varje fiskbit var en smaksensation, mitt sällskap som inte är någon fiskälskare var nöjd utan att vara särskilt imponerad. Jag var desto piggare, dessutom var vinet alldeles perfekt.

Till varmrätt serverades Shabu-Shabu en form av japansk fondue. Välskurna smala entrecote-skivor läggs ned i en varm tångbuljong tillsammans med grönsaker och shiitakesvamp från Kiruna. Här gäller lite utmattningsprincipen eftersom de första tuggorna är magiskt goda precis som att de sista inte är fullt så banbrytande. Shabu-Shabu är helt klart en social rätt som tar ett tag att äta vilket är supertrevligt.

Mikado är liksom en optimal mix av Japan och Jämtland - svårslaget god mat serverad med norrländsk blygsamhet. I min mening är Mikado väl värt ett besök om man är i Östersund, jag skulle rekommendera att fokusera på fiskrätterna men det är en ytterst personlig åsikt. Överlag en riktigt trevlig och smakrik upplevelse.
    2011-11-07
    Tobias B skrev om Tabbouli Södermalm :
    Tabbouli erbjuder mat från det Libanesiska köket vilket är gott men inte i topp på min personliga mat-ranking, vilket påverkar betyget. Men stället är supermysigt, vi satt utomhus i deras trädgård en varm sommarkväll. Tabboulis meny består mest av smårätter och det rekommenderas att man äter minst tre av dessa för att bli mätt.

Serveringspersonalen på Tabbouli är mycket trevlig även om jag hade önskat en lite mer tips eftersom jag har dålig koll på rätterna. Två personer, två bärs och sex rätter senare var vi mätta och belåtna. Notan gick på ca 600 spänn. Har du inte varit på Tabbouli förut tycker jag att du ska testa, även om det inte är ett ställe som jag kommer att besöka varje månad.
    2011-07-29