feedback company
Hej, är du ny på sajten? Eller har du bara glömt att logga in? Klicka här för att komma in i värmen
Senaste händelser
Jenny R skrev om Dell'attore
Jenny R skrev om Vapiano Stureplan
Jenny R skrev om Beograd Pizzabutik HB
    Jenny R skrev om Gina Tricot AB, Gina Tricot Sergels Torg :
    Att kliva in i den här butiken får vilket lagerutrymme att verka skinande blankt! Det är så smutsigt på golvet att jag inte vågade ta mig skorna i provhytten. Jag fick istället så på stolen för att prova en klänning. För att ställa ner fossingarna på det där dammiga och smutsiga golvet fanns ju bara inte. Personalen är virrig. När jag höll på att betala kom "chefen" och pratade med tjejen i kassan ang. om hon kunde jobba dagen därpå, oproffsigt. Hon glömde därför en del mina varor som jag lagt på disken, något jag kom på försent. Nä surt sa räven!
    2009-04-29
    Jenny R skrev om Ho's :
    Upptäckte Ho's när NK hade Kinesiska veckor, då Ho's sålde mat utanför. Lite senare besökte jag deras restaurang vid Hornstull. Maten var suvurän men lokalen är som att äta i mormors vardagsrum (då detta skulle vara en förolämpning åt min mormor). Men som sagt maten är den bästa kinesmaten i stan. Det är helt klart maten som räddar detta ställe. En mysig lokal och en sommaruteservering skulle höja omsättningen markant
    Jenny R skrev om Kruuse Co :
    När man går ut nyklippt från en frisör och är nöjd kan man känna 2 saker. Antingen säger man till sig själv; "Ja det här blev väl bra" eller så går man till Krusse Co och säger till sig själv "Aldrig kunde jag tänka mig att det kunde bli så här bra". Jag har klippt mig hos Robban på Kusse och aldrig och då menar jag aldrig har jag sett bättre ut. Känner jätte många som klipper sig där och alla ser lika bra ut. Han tittar på din stil och personlighet och klipper dig efter det. Schampooneringen är bara den värt ett besök. Dock lång väntetid. Klart bästa friösen i Sverige!
    Jenny R skrev om Riddarbageriet AB :
    Mina känslor inför detta bageri är blandade. De har mest inriktat sig på matbröd men har även lite sötsaker. Priserna är ohyggligt höga men det smakar underbart! De har bland det godaste brödet jag ätit, men 96 kr för 4 bullar känns lite väl saftigt.
    Jenny R skrev om ICA Supermarket Vårbergs Centrum :
    Med tanke på att denna ICA-butik ligger i ett relativt litet centrum är utbudet stort och priserna låga. Personalen är trevlig! Det som är minuset är att utbudet av tidningar och grönsaker skulle kunna vara större. De har även ut ganska brett utbud av international mat.
    Jenny R skrev om Stockholms Läns Landsting, Skärholmens Vc :
    Denna mottagning är den mest effektiva jag någonsin besökt. Jag ringde på förmiddagen och fick tid senare samma dag. Fick träffa läkaren i samma minut som det var avtalat och sen gick allt på räls. Gick ut därifrån mycket nöjd, på grund av effektiviteten, den trevliga personalen och att jag kunde ringa dit efteråt och faktiskt komma fram direkt till en sköterska.
    Jenny R skrev om Restaurant Minerva :
    Kan inte påstå att den här restaurangen är någon höjdare. Liten och mysig eller tråkig och trång välj själv beskrivning, båda passar nog. Maten var det väl inge fel på men heller inget speciellt. Positiva är dock att man kan köpa presentkort att ge bort, smart idé. Restaurangen är (vad jag har för mig) den enda som serverar hästkött i Stockholm, för den som lockas av det. Det låga betyget baseras på att restaurangen är ganska tråkig.
    Jenny R skrev om Esque :
    Över förväntan! Har inte varit här sedan Doktor Alban stod i baren:) Men så i helgen bar det av. Den ena bartendern som för övrigt liknade Snoop Dogg, blandade riktigt goda drinkar och med finess dessutom. En bartender fick dock instruktioner hela tiden och blandade drinkar fel och då bad jag inte om något avancerat utan en Sex on the beach. Vilket dom flesta borde kunna. Men Snoop Dogg och den sköna inredningen höjder betyget! När jag var där var det en tjej som spelade skivor, vilket är kul att se i den mansdominerande bransch! Lite större variation på musiken hade varit bra men helt klart värt ett besök!
    Jenny R skrev om Sturehof :
    Ett trendigt litet vattenhål! Har ätit i restaurangen men det var ett tag sedan. Men Obaren på övervåningen är super trevlig! ett extra plus får den trevlig bartendern som fattat var service innebär. Stället bli ännu mysigare när dom drar bort gardinerna, vilket dom bara göra när det är mycket folk. Dån kan man sitta i "tripp-trapp" steg.n Svårt att förklara, gå dit och se efter. Så gör mig sällskap och fyll stället:)
    Jenny R skrev om Kofi Café :
    Har gått till det här cafét i över 6 års tid. Älskar deras soppor med tillhörande bagel... Men även deras Mocca Bianco, kaffe med vitchoklad och grädde.. Sött och gott! Personalen kunder säkert vara mer service-minded men den mysiga intima stämningen och deras uteservering på sommaren höjer betyget.
    2008-01-22
    Jenny R skrev om Dell'attore :
    Denna restaurang är min pojkväns stammishak, så jag var ju tvungen och kolla varför han gick hit så ofta. Stället är väldigt litet och intimt men jättemysigt. Dell'attore betyder ju skådespelaren på italienska vilket återspeglar sig i inredningen. Alla väggar är täckta med foton. Maten är väl värd den lilla trippen! Dom har något som heter pizzarullar som jag har hört tog dom till en andra plats i PIZZA-SM! Ett extra plus är hur dom tillagar sin lasagne så att alla alla biprodukter försvinner ur köttet! Om du inte känner dig omhändertagen av personalen här, ring mig! Dom har fattat att en restaurang inte går bra om man inte har en kombo av god mat och hög service.
    Jenny R skrev om Vapiano Stureplan :
    Ett stenkast från Stureplan ligger denna otroligt häftiga restaurang! När man går in får du ett "kreditkort" på det registrerar du allt du förtär. Du får riktig mat på snabbmatstid och priser. Pasta och pizza för 70-90 kr, och det smakar super gott! Det som också är roligt att se är att dom kostymklädda cheferna plockar mer disk från borden än servitriserna, plus poäng! Så ta dina McDonalds pengar och gå till Vapiano så får du utsökt italiensk mat på rekordtid! Färska kryddor runt och på borden för allmän förtäring är extra trevligt! Mitt favorit hak numera!
    Jenny R skrev om Beograd Pizzabutik HB :
    Ok det finns säkert många dåliga pizzerior men den här är värst! Det är aldrig några folk här, vilket får att tänka på maffians bluffföretag. Konstig personal inte direkt otrevlig men skumma och frånvarande. Sen smakar inte pizzorna direkt mumma...
    Jenny R skrev om Pizzeria Berga i Åkersberga :
    Dom gör bra pizzor, italienska pizzor och sallader. Men det stora pluset är att dom kan göra pizzor på glutenfrideg om så önskas, vilket jag tror att dom är ensamma om i Åkersberga. Sen måste dom faktiskt få en applåd för det taky fiskakvariet vid ingången;)
    Jenny R skrev om Tommy's grill och pub :
    Jag måste faktiskt ge denna gammal 4-kanten nattklubb en 2:a. Detta är pga av deras goda luncher. För en billig peng får man svensk husmanskost. Deras bar och nattklubb är ju en klassiker men är nog mest roligt för inbitna berga-bor. Dom får ett rejält minus när det kommer till vinutbudet. Dom har bara en sort, rött vin på halvflaska. Fast vin kanske man inte ska dricka på Tommy´s. Den skönaste kommentaren jag fått, var sist när jag var där. Det var en kommentar från en av vaktern när jag var på vägen ut från stället "oj... du var skrämmade nykter" Kanske säger en del om stället:)
    Jenny R skrev om Hotellet :
    En av mina favoritbarer! Det är jätte trevlig personal, speciellt i det lilla rummet. Men framförallt höjer den sköna inredningen betyget. Nackdelen är att det stänger lite för tidigt, kl 01. Gå hit!
    Jenny R skrev om Strand Restaurant & Lounge :
    Söndagsbrunchen är en gudagåva! Härlig efterrätter har dom också. Personalen är super trevlig, rummen är rymliga och deras svit är super mysig. Ett kanske fånigt men stort plus är deras tavlor i lobbyn, en dag ska jag ha en sådan! Centralt och bra helt enkelt!
    Jenny R skrev om Ristorante Capri i Stockholm :
    Var här med jobbet och det var mysigt ställe. Ingen jätte upplevelse men god mat, trevlig personal. Tycker dock att de kan utöka menyn. Lite vagt intryck men helt ok. Träffade annars en trevlig gäst inne på damtoan:)
    Jenny R skrev om Elite Palace Hotel :
    Bodde här för ett tag sedan och var mycket nöjd. Trevliga rum, bra priser. Bodde här under alla hjärtans dag och vi beställde en korg med champagne, frukt och choklad till bra pris. Deras restaurang med en härlig middagsmeny och frukost är väl värt att kommentera. Det enda som jag kände mig smått snuvad på var varmvattnet i duschen. Ville ta ett bad men fick bara fram halvljummet vatten. Dock var vattnet i handfatet kokhet så efter ha fyllt champagnehinken ett antal gånger blev badkaret fullt:) Trevlig personal var det också. Ett plus är att dom finns på flera andra ställen i Sverige. Trots badkarsinsidenten var jag en nöjd kund som checkade ut.
    2007-12-05
    Jenny R skrev om Café Saturnus :
    Detta mysiga café är absolut en favorit i stockholms cafédjungel. Det som göra det extra mysigt är att menyerna delvis är på franska, vilket gör cafékänslan extra stark. Deras omtalade kanelbullar är verkligen lika stort som det sägs. En favorit i bakverksväg är deras vaniljcroissanter och café au lait...mmmmuummm..
    2007-12-05