Senaste händelser
Restaurang Bergamott
2008-02-18
IKEA Kungens Kurva
2008-02-07
Malou G är nu vän med tommy s
2008-02-05
Malou G är nu vän med Kim K
2008-01-23
Malou G är nu vän med Damian G
Malou G skrev om Länsförsäkringar Stockholm :
Personlig bank som har väldigt hjälpsam personal. Skulle ta lån och i och med det bytte jag till Länsförsäkringar så jag har dem som både min privat bank, försäkringsbolag, sparande och långivare. I och med att man har allt lagt hos dem får man förmåner på räntor mm. Kan verkligen rekommenderas om man ska ta lån, men även om man vill ha en bank med en personlig känsla. Lätt att få svar på det man undrar, utan att kopplas vidare till en mängd kontor och personer som man normalt gör på banker.2008-03-19Magnus A gillar detta. -
Malou G skrev om Bistrot Paname :
En idyllisk liten fransk restaurang med meny som består av bland annat grodlår, beuf bourgingon och moules! Charmiga ägare som praktiskt tagen alltid är där. Fantastiskt god ostbricka som man inte får missa!2008-03-19 -
Malou G skrev om Vasastans Ost :
En underbar känsla att komma in i den här mysiga ostaffär! De har alla typer av delikatesser så som pasta, charkprodukter och även luncher att ta med. Ett definitivt val om man är sugen på ost!2008-03-14 -
Malou G skrev om Restaurang Bergamott :
Underbar liten restaurang i fransk anda! Nyskrivna menyer på svart griffeltavla varje kväll, så maten varierar beroende på vad de köpt in just den här veckan. Mycket trevlig, pratglad personal och kockar som mer än gärna beskriver hur de tillagar maten. Inredningen är enkel, men precis som det ska vara för att man ska tro att man har kommit direkt till Paris!2008-02-21 -
Malou G skrev om IKEA Kungens Kurva :
Det här är absolut min favorit-IKEA! De har stort utbud i sina väldiga lokaler. Överhuvudtaget är IKEA ett fantastiskt varuhus med varor som passar både de med stora och små plånböcker (framförallt de sistnämnda...). Snygg design och stor variation på utbud som gör att alla kan hitta just det som passar för dennes smak. Extra plus för pizzan / korven med läsk för 10 (!) kr vid utgången!2008-02-18 -
Malou G skrev om H&M Västermalmsgallerian :
Det här måste vara Stockholms sämsta H&M! Antingen har de en sanslöst dålig inköpare eller så har de placerat kläderna så konstigt att man inte hittar någonting fint. Har försökt handla där ett flertal gånger, utan att kräva för mycket, men får alltid därifrån irriterad. Inte ens underklädesavdelningen är något att ha. Personalen är som på vilken H&M som helst. Undvik denna, satsa på de inne i stan!2008-02-01 -
Malou G skrev om Citykyrkan i Stockholm :
Inne i Citykyrkan kan man hitta ett fik där de har bra priser för att vara ett café. Otroligt fina lokaler, men de har inrett cafédisken som en skolcafeteria o dyl. vilket gör att det känns lite omysigt. Däremot om man fortsätter längre in i lokalen har de gjort det riktigt trevligt med gamla möbler som passar med den sekelskiftsbyggnad som det är. Enklare lunch till mycket bra priser!2008-02-01 -
Malou G skrev om Hurtigs Konditori :
Det här är ett ställe som är ganska stort för att vara ett konditori. De har fina lokaler och trevlig personal. Ett stort utbud på bakelser till normala konditoripriser. Bra läge, mitt på Drottninggatan, dock inte väldigt nära någon tunnelbanestation. I så fall är Hötorget närmast. Höga priser dock på mat så som mackor och sallader - har däremot inte provat det, så det är möjligt att det är prisvärt!2008-02-01 -
Malou G skrev om Restaurang Högbergs :
Trevligt litet hak med perfekt läge på Götgatsbacken på söder. Trevlig personal och bra priser i baren. Har dock aldrig ätit där, men jag tror att deras främsta del är barnischen. Alltid mycket folk och ofta svår att få en bra plats - men det visar ju att folk gillar stället. Absolut en bar jag kan rekommendera både på vardags- och helgkvällar!2008-02-01 -
Malou G skrev om Sf Filmstaden Heron City :
Den här biografen har stora salonger, vilket resulterar i att man inte behöver trängas samt att man kan komma till bion tio minuter innan filmen börjar för att köpa biljetter och slipper då förköp med mer. Bra utbud på filmer och tider! Fräscha salonger för att vara en så stor kedja. Parkeringen utanför Heron City är perfekt, jättesmidigt med p-skiva och det är inga problem att hitta parkering. Nackdelen är att man alltid måste ta sig dit med bil... Perfekt att den ligger i ett varuhus då man kan äta middag samt roa sig med andra saker om man kommer dit tidigt.2008-02-01 -
Malou G skrev om Restaurang Il Tempo :
Den här mysiga kvarterskrogen mitt på söder kan jag varmt rekommendera. Med god, vällagad mat och trevlig personal blir man gärna stammis här. Personlig, mysig prägel på restaurangen och mysiga lokaler. Sitt gärna i baren och drick ditt kaffe efter maten, eller ta ett glas vin innan du äter. Promenadavstånd till tunnelbana och den livfulla Götgatan.2008-01-28 -
Malou G skrev om Restaurang Nivå 22 :
Om man vill ha en billig utekväll och inte vill sitta hemma hos någon och förfesta är Nivå 22 definitivt ett bra ställe att gå till! Ganska sunkit, mycket folk och allmänt halv kul, men för de pengarna kan man inte kräva för mycket. Bra placerat då det är nära både unnelbana och bussar. Nackdelen är att det inte finns så många klubbar i den delen av stan, så man måste alltid ta sig från området för att fortsätta kvällen.2008-01-28 -
Malou G skrev om Stockholm Box AB, Replay :
Förut var det här min favorit jeansbutik. Sedan gick knappen på en av jeansen sönder och jag gick dit för att lämna in dem så jag kunde få en ny. Men de tillverkar tydligen inte extra knappar, så de sa att jag fick gå till en skräddare själv och be denne sätta på en annan knapp. Totalt oserviceminded (dock inte helt personalens fel, då knappar inte finns, men de kunde ha skött det bättre och mer professionellt) Sedan tappar jeansen formen efter ett tag och är inte snygga längre.2008-01-16 -
Malou G skrev om Helenes Krog Vasastan :
Helenes krog är en restaurang som jag gott kan rekommendera. Man får mycket (!) och väldigt god mat till bra priser. Absolut värt varenda öre! Trevlig personal som man märker är vana inom branschen. Mysig lokal (den på Sankt Eriksgatan), dock relativt liten, så man bör boka bord. Den på Östermalm är inte lika mysig i lokalen, men har dock inte ätit där.2008-01-16 -
Malou G skrev om Bokförlaget Opal :
Det här är ett litet bokförlag till personal, stort inom branschen. Ger endast ut barn- och ungdomsböcker. Har några riktiga bestsellers såsom Sven Nordqvists böcker om Pettson och katten Findus. För lite äldre kan man hitta till exempel Augustprisvinnaren Stefan Castas romaner. Opal är delägare till Barnens bokklubb tillsammans med PA Nordstedt och söner.2008-01-11 -
Malou G skrev om Restaurang Prinsen :
En fantastisk restaurang med extremt hög service, som ändå lyckas nå den hårfina känslan av personlighet och inte den stelhet som många fina restauranger dessvärre finner. Menyer utformade som en gammaldags tidning, med dels klassisk, svensk husman samt fisk- och kötträtter med tydlig fransk touch gör att man lätt får beslutångest... Med dess charmiga lokaler och underbara personal samt god mat gör att kvällen inte går att misslyckas!2008-01-11Melina G gillar detta. -
Malou G skrev om Tennstopet :
Här har vi en riktig klassiker. I snygga lokaler med röd sammet och högt i tak blir man serverad klassisk mat, perfekt tillagad av trevlig personal som man märker varit i branschen länge. Jag kan verkligen rekommendera att man går hit under speciella högtider till exempel gåsamiddag och surströmmingsveckan, då blir man garanterat nöjd!2008-01-10Martin S gillar detta. -
Malou G skrev om Fondueboden :
Här har vi Stockholms enda renodlade Fonduerestaurang! Med en mycket bra service och väldigt god mat blir det en mysig kvarterskrog man gärna går till flera gånger! Mycket prisvärt och alla får precis så mycket mat de vill – därför passar restaurangen både småätaren och den som är riktigt hungrig! Man får tänka på att det är mat som ska avnjutas under lång tid, man får därför inte gå dit när man har bråttom. Chokladfondue till efterrätt är ett måste!2008-01-10 -
Malou G skrev om Inferno :
Ett utmärkt ställe att umgås på; med mycket trevliga lokaler med varm stämning och fantastiska drinkar blir kvällen perfekt! Pricken över i:t är deras mycket trevliga personal som inte bara är väldigt på alerten, utan kan blanda sagolika drinkar också! Drinkmenyn består av flera sidor där de beskriver drinkarnas smak istället för de traditionella listorna där endast spritsorterna står med. Ett plus för deras mycket fina glas!2008-01-10Olle N gillar detta. -
Malou G skrev om Nicke Nyberg :
Som stammis måste jag säga att det jobbar mycket trevlig och lättsam personal på denna lilla livsmedelsbutik. Många gånger räddaren i nöden när man behöver någonting snabb en vardags- eller helgkväll fem i elva... de har halvbra utbud, men inte sämre än man förväntar sig, det är trots allt en liten handlare för akutbehov.2008-01-09