feedback company
Hej, är du ny på sajten? Eller har du bara glömt att logga in? Klicka här för att komma in i värmen
Senaste händelser
Emma A skrev om Stadium Sweden AB
Emma A skrev om Elgiganten AB
Emma A skrev om Millefiori
Emma A skrev om Grand Ma´s
Emma A skrev om Lagerhaus AB, Butik
Emma A skrev om Betty Design
    Emma A skrev om I-Sport Väst AB, Intersport Nordstan :
    Stor butik belägen i femmanhuset. Här finns det mesta i sportväg, sportskor, golfprylar, aerobics kläder, barnavdelning..det mesta i sportväg. Trevlig personal som är kunnig och hjälpsam. Jag tycker att Intersport har ett bra utbud, ofta bättre än Stadium som jag ser som den största konkurrenten. Det dåliga i denna butik tycker jag är utbudet av damjackor. Jag har letat där flera gånger men tycker aldrig att jag hittat någon jacka jag tyckt om.
    Emma A skrev om Clas Ohlson Nordstan :
    Clas Ohlsson i femmanhuset är en stor butik med ett stort utbud. Här kan man hitta dt mesta som elektronik, husgeråd, hygienariklar som rakhyvlar, tejp, termos...det mesta! Butiken är lite konstigt upplags på två plan och man måste gå igenom de båda planen trots att man bara vill komma åt något som finns på entren på det övre planet. kanske en affärsidé? Bra priser, mycket billigare än på andra butiker med samma varor. Många kassor gör att det ofta inte är några köer.
    Emma A skrev om Akademibokhandelsgruppen AB, Akademibokhandeln :
    Stor butik som ligger belägen på Kungsgatan, nära kopparmärra. Den är på två plan, på nedre plan finns pocket och andra bestsellers och på övre plan böcker och annat. Här kan man hitta det mesta i bokväg, dock ingen kurslitteratur. Är man ute efter det får man leta på Akademihandeln på Vasagatan. Ingen speciell butik, här finns ett bra utbud och man hittar oftast det man söker.
    Emma A skrev om The Body Shop Svenska AB, Butik :
    Body Shop vid Arkaden är en liten butik med mycket produkter. Jag gillar deras produkter för att de känns naturliga samt för att de inte är djurtestade. De har alltid härliga dofter och mysiga krämer och annat. Personalen är trevlig men kan känns lite för angelägen om att hjälpa till ibland. Bra priser på deras sortiment. De uppdaterar sortimentet ofta med nya doftserier vilket är roligt!
    Emma A skrev om NK Lush :
    Jag älskar Lush produkter och blir alltid lockad att gå in där då jag går förbi butiken utanför NK. Även om jag inte alltid handlar något där är det mysigt att bara gå omkring och kika på produkterna och dofta på dem. Bra produkter till bra priser. De flesta tror jag är utan kemiska tillsatser, vilket är bra för huden. Roliga namn på produkterna och ofta fina förpackningar. Bra presentbutik!
    Emma A skrev om Kicks Kosmetikkedjan AB, Nordstan :
    Kicks i Femmanhuset har ett bra utbud av bland annat parfym och makeup. De har en bra blandning av märken på smink som bland annat Clinique, Kanebo, Chanel och Lancome. Jag tycker inte priserna är speciellt höga utan de är överkomliga. Bra parfymutbud där man själv har möjlighet att dofta på alla parfymer. Personalen är trevlig och hjälpsam och man får snabbt hjälp om man vill ha det. I denna butik kan jag spendera mycket tid, det finns så mycket produkter att dofta på och att prova!
    Emma A skrev om McDonald's :
    Denna mc Donalds restaurang är relativt liten, det känns som en sådan där de flesta köper take-aways. 2 små toaletter som tar en avgift, är bra att slinka in där då man shoppar på stan. Jag är inte speciellt förtjust i McDonalds mat men en kycklingburgare eller en glass kan funka då man har bråttom. Oftast trevlig men stressad personal, känns som det är olika personal varje gånga man är där. Aldrig långga köer.
    Emma A skrev om Lindex Sverige :
    Lindex på Överby har ett stort sortiment av både barn, dam och accessoarer. Det är en stor butik som alltid är snyggt dekorerad. Jag gillar den moderna butiken som alltid ser städad och inte rörig och tråkig ut. Personalen är suprtrevlig och alltid hjälpsam. Det finns många provrum vilket är bra då man slipper köa. Det är oftast två kassor öppna så det gör att man inte behöver köa för att betala. Många bra erbjudanden och rea gör att man lätt kan fynda!
    Emma A skrev om Academic Work Sweden :
    Jag jobbade för Academic Work förra våren i en klädbutik. Jag sökte jobbet via deras hemsida och blev sedan kallad till intervju vilken ledde till en timanställning vid sidan av mina studier. Mycket professionellt skött av Academic Work, otroligt trevliga och mån om sin personal. Bra betalt för det jobb jag gjorde, vi hade bättre betalt än en personal som var anställd av butiken och inte av Academic Work. Många tjänster att välja mellan, från många genrer. Jag rekommenderar Academic Work åt alla studenter som vill ha ett extra jobb!
    Emma A skrev om Pondus Clothing Company Torp AB :
    Bra utbud av märken men ibland tycker jag att de tar lite överpriser. Känns som att de flesta märken är dyrare här än vad de är i storstäderna som tex i GBG. kanske är det så att de kan göra det för att de är de endra i området som säljer dessa märken? Personalen känns ganska "snorkig" och inte speciellt trevlig. De har dock schyssta märken som Odd Molly, Diesel, Filippa K mfl. Jag undrar dock hur de kan sälja Rut mfl. här? De är ju en vanlig kedja i GBG, vilken ersatte vero Moda. Konstigt!
    Emma A skrev om Mialda Restaurang, Rest. Tvåkanten :
    Restaurang Tvåkanten ligger centarl beläget på¨Avenyn i Göteborg. En riktigt mysig restaurang som är mycket större än vad det ser ut som då man går förbi det utifrån. Jag har varit där två gången och jag är verkligen positiv till stället. Underbart trevlig personal som är mycket serviceminded och kunnig om maten, vinet mm. Som starter får man olika spännande bröd samt tillbehör vilket ingår i priset. God mat till medelklass priser. De har inte en jättestor meny men den är varierad och har ganska annorlunda och roliga sammansättningar. Jag rekommenderar denna restaurang varmt!
    Emma A skrev om Stadium Sweden AB :
    I denna Stadium butik tycker jag att de har ett ganska dåligt utbud. Storlekar är ofta slut och man hittar inte alltid det man söker. Utbudet är brett, här finns lite av varje. Ganska få provrum som inte direkt är heltäckande, det knns som att folk kan titta in då man provar. Mycket skor, det är vad som är bäst enligt mig med btuiken. Priserna är helt okej.
    Emma A skrev om Elgiganten AB :
    Jag gillar ElGiganten på Backplan för att det är en otroligt stor butik med ett kanonbra utbud. Jag hittar alltid vad jag söker där, det är dit jag alltig vänder mig då jag är ute efter elektronikprylar. Personalen är hjälpsam, dock känns det som att det ofta hade kunnat vara mer personal i butiken. Bra priser tycker jag tt det är om man jämför med de andra elektronikkedjorna. Lätt att ta sig till butiken, mycket parkeringspaltser om man har bil. Spårvagnen stannar ett stenkast från butiken och det finns tre linjer att välja mellan om man kommer frn stan.
    Emma A skrev om Netonnet AB Lagershop Ullared :
    Vi var på netonNets lagerbutik då vi besökte Ullared igår. En superstor butik med ett stort utbud. Det är skönt att kunna gå omkring och kika på varorna istället för att sitta hemma och kika på deras hemsidan innan men bestämmer sig. Bra priser, detsamma som de på internet. Mycket kunnig och hjälpsam personal!! Då vi var där, på eftermiddagen på en tisdag, behövde man vekligen inte trängas, vi var nästan ensamma i butiken med pesonalen.
    Emma A skrev om Mq Retail AB, Mq- Butik Kungsgatan :
    På MQ på kungsgatan hittar man ofta det man söker. Det är en stor butik som har mycket av MQ´s utbud. Trevlig personal som gärna hjälper till. Många provrum gör att man slipper köa för att prova kläder. Butiken ligger centralt så det blir ofta att jag kikar in där då jag går förbi. Bra priser som ligger i mellanklassen, lite dyrare än H&M och de andra kedjorna. Många olika märken säljs som Lyle & Scott, Bondelid och Fred Perry.
    Emma A skrev om Millefiori :
    Millefiori är en pärlbutik som ligger på Linnegatan. Här finns många olika sorters pärlor och vad man behöver för att göra mycken, allt från sötvattenspärlor till wire och lås. Trevlig personal som är hjälpsam och kunnig. Priserna är lite högre än vad det är att hanla pärlor på internet. Behöver man något snabbt, å andra sidan är det praktiskt att titta in på Millefiori. Snygg hemsida som ger inspiration!
    Emma A skrev om Granit Funktion & Förvaring AB, Granit Göteborg :
    Granit på vallgatan är en ganska stor butik med mycket saker. Jag tycker att Granit har riktigt snygga och stilrena produkter till bra priser. Färgerna går i jordnära färger som svart, grått, vitt och brunt. De säljer även kläder men de tycker jag inte är något speciellt. Deras pappersartiklar, fotoalbum, pennor, ljus och andra inredingsvror gillar jg däremot. Bra priser och bra kvalitet på deras produkter!
    Emma A skrev om Grand Ma´s :
    Grandma´s ligger centralt, nära kungsportsplatsen i Göteborg. Här finns en massa fina saker till hemmet, många märkesvaror. Här kan man shoppa bland annat textil från Lexington, goda doftljus och andra trendiga interiörprylar. Butik på två plan som man får mycket inspiration till hemmet av bara genom att gå och titta runt. trevig personal som är mycket hjälpsam! Bra presentbutik eller om man är ute efter något fin till hemmet!
    Emma A skrev om Lagerhaus AB, Butik :
    Lagerhaus är en stor butik inne i central Gteborg. de säljer inredningsprylar, pocketböcker och blommor. Jag är riktigt förtjust i deras blomavdelning som har otroligt fina arrangemang och andra blommor som känns annorlunda och roligt. inredningsavdelningen är stor och har ett enormt utbud till kök, sovrum, badrum mm. Priserna är bra, någonstans i mellanklassen. Bra presentbutik, jag går ofta hit då jag är ute efter julklapper eller födelsedagspresenter!
    Emma A skrev om Betty Design :
    Jag har handlat pärlor etc på pärleporten ett flertal gången och är mer än nöjd med deras service. Sist jag beställde var det en riktigt stor beställning och ändå hade jag det hos mig bara någon dag efter. Ett stort utbud av pärlor till bra priser om man jämför med andra pärlbutiken på internet. De har erbjudanden relativt ofta, nyss hade de 20 procents rabatt på hela sortimentet! Det är absolut att föredra att handl pärlor på internet jämfört med fysiska butiker om man ser till priset!!