feedback company
Hej, är du ny på sajten? Eller har du bara glömt att logga in? Klicka här för att komma in i värmen
Senaste händelser
Annika T skrev om Stekpannan
2008-10-16
Annika T skrev om Judits Second Hand
    Annika T skrev om B.A.R. :
    Ringde till BAR igår och fick prata med en super trevlig servitris som ordnade ett bord för två dagen därpå (idag) och läste deras meny på nätet och längtade att få komma dit och äta och avnjuta ett glas vin.

Gillar inredningar skarpt och känslan för lokalen där skulle BAR få en 5:a.

Jag och min väninna har svårt att bestämma oss vad vi vill ha och servitrisen förklarar hur menyn fungerar osv. Super kul!

Det tar ca 7 minuter tills vi får in vår förrätt (deras rökta räkor, som var super goda. Tänkte Oj, vad snabbt det gick.. Vi åt och så fort vi var klara var servitrisen där och svischade förbi och tog våra tallrikar.. Fem minuter senare får vi in varmrätten, tänkte att man knappt hann njuta av förrätten då servitrisen stressade fram maten till oss. Min vän tog pastan med kyckling som var god men tyckte kycklingen var "senig" och för dåligt saltat. Jag tog Moulen som var toppen bra väldigt bra aioli och pommes. Vi hade precis lagt ned våra bestick och servitrisen kommer och tar våra tallrikar fast det var mat kvar och när hon håller i tallrikarna då frågar hon om vi är klara?! Kände att jag inte alls hade lust att fortsätta äta min mat. Jag och min vän hade lite vin kvar i glaset och hon tar våra glas snabbt som attan och min vän blir irriterad och säger att hon inte är klar och får tillbaka sitt glas! Efter en minut får vi menyerna igen och det går ca två minuter och hon frågar stressat vad vi vill ha till dessert? Vi säger att vi inte har hunnit välja än, sedan beställer vi en kaffe och en tryffel.

På 1 1/2 timme har vi hunnit med en tre rätters middag!!

Har aldrig varit med om en servitris som har vart så stressad och tar mat ifrån en när man inte ens har ätit klart och blir irriterad när man säger att man inte har druckit upp eller är klar.

Jag kände mest att BAR vill att man ska komma beställa betala och dra och fort som fan ska det gå! Bordsällskapet som satt brevid oss även dom hade en tre rätters men dom var där i en timme och 15 minuter. Man hinner inte ens njuta av maten och atmosfären!!

När vi ska gå får vi inte ens ett leende från servitrisen eller ett Hej då utan hon blänger surt och rusar förbi oss..

Så jag tror nog att jag kommer inte att komma tillbaka hit för att äta eventuellt till deras bar??!

Restaurangchefen behöver lära servitriserna SERVICE!!!
    2012-12-20
    Annika T skrev om Sosta Espresso Bar :
    Bästa kaffet i stan! Bättre pris bättre bemötande än man skulle gå till vilken Wayne´s Coffe eller Cofe House by George i Sthlm!
    2012-05-09
    Annika T skrev om Nytorget Urban Deli :
    Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om Urban Deli?! Var här på brunch i sommras med min sambo och vi var riktigt nöjda (fast det kostade) och allt var riktigt gott. Men var här med en vännina förra veckan och vi var sugna på en sen lunch med ett glas vin. Vinet var gott både det vita och det röda jag beställde fisksoppan som kostade 170:- och jag tyckte att det mest var ett rotfruktssoppa jag fick med små räkor och en liten bit av laxen och två små bitar av torsk och lite musslor och allt smakade mest bara salt?! Eftersom jag var hungrig och orkade inte be om ny mat så åt jag upp allt bröd vi fick och lämna hälften av soppan eftersom den var oätlig och min vän beställde en förrät buffelmozzarella som var just bara en stor klump av mozzarella inge basilika blad inge tomat/er som kostade 120:- och som inte direkt smakade så mycket heller för den delen hade kunnat likväl gått till Ica och köpt en mozzarella från Zeta med en tomat och en kruka basilika för under 100 lappen och det hade smakat bättre. Servitrisen såg att vi inte var direkt nöjda och vi fick en varsin cappuccino som plåster på såren. Men jag kan absolut inte tänka mig att gå hit igen för att äta tycker deras meny är ganska tråkig servitriserna ganska otrevliga och det är dyrt. Absolut kan jag eventuellt komma för en brunch men thats it! Tänker lite på deras butik om det ska vara EKO varför säljer dom så mycket vatten på flaska från olika märken vet inte riktigt om dom har tänkt igenom EKO begreppet fullt ut?!
    2011-11-27
    Annika T skrev om Elite Palace Hotel :
    Var på detta hotell under nyårsnatten med min sambo 2010/2011 som jag tyckte var helt ok, men jag kan inte tycka att hotellet håller samma standard som den vid Henriksdal ( Elite Hotel Marina Tower ) standard kanske var fel ord alla som jobbar där är super bra på alla sätt men känns inte lika lyxigt som Marina Tower. Här skulle jag kunna tänka mig att bo om jag var i Sthlm i affärer men kanske inte för att lyxa med ens käresta. Frukosten var super :-) Självklart åt vi en matbit på Bishops men jag gillar den som är på Mariatorget bäst :-)
    Annika T skrev om Spisa hos Helena :
    Vet inte hur många gånger jag har gått förbi Spisa på Scheelegatan i flera år och tänkt att hit måste jag gå någon gång. Har till och med kollat in menyn på deras hemsida men kom aldrig till skott. Gick hit för första gången i fredags med vänner som först började med vin prövade två olika viner som var super goda men det kostade men det var det värt, tog endast en förrätt (Skagenröran) till maten som var super god min vän tog fisk och skaldjurssoppan som var perfekt med mycket fisk och skaldjur. Var tvungen att komma hit igen på söndagen med sambo och då prövade jag deras Moules Frites som var fantastisk gott perfekt sälta och super god saffrans aioli. Man får jätte mycket mat för pengarna och hit kommer jag garanterat komma flera gånger och även super trevliga servitörer :-)
    Annika T skrev om Lampans Thai-Food :
    Jag var på Lampans Thai i lördags och jag kan tyvärr inte tycka att det var särskilt bra som dom resternade personen tycker på reco. Mina vänner bor i Hammarbyhöjden och ville att vi skulle beställa mat från Lampan och sa att det var den bästa thai maten i hela Stockholm, jag blev genast intresserad och ville prova deras maträtter. Vi hyrde film i centrum och ringde och beställde tre rätter och hon i telefon säger att det kommer ta ca 30 minuter, hmm lite lång tid men sure det är lördag. Vi kommer dit på utsatt tid och vi frågar om vår mat är klar och dom har inte ens börjar laga den WTF! Jaha, hur lång tid kommer det ta frågar vi en kvart vi är lite sena 15 minuter till säger hon. Vi väntar tålmodigt i en kvart till och ytterligare en kvart till. Eftersom jag var super hungrig och mitt tålamod började brisera så frågade jag hur lång tid kommer det att ta nu har vi faktiskt väntat i över en timme på vår mat? Ja, jag ber om ursäkt men det e fortfarande inte klart?! Det tog oss ca 70 minuter att får vår mat och vi fick ingen kompensation och dom skyllde på att dom var en kock för lite. Jag tyckte det var skit dåligt att man inte fick ngn som helst kompensation vi kunde lika gärna ha gått ngn annanstans att beställa mat om dom sa att dom hade "häcken full". När vi väl fick vår mat sa hade min vän beställt Panang curry som var god och vi andra två hade beställt Pad Thai med tofu som inte var värd 110:- för mycket jordnötter så hela maträtten blev sötsliskig och inge lime skiva som man brukar få slafsig ned tryck och ingen kompensation. Då kan man lika gärna gå till Thai kiosken som ligger i Hammarbyhöjden och få samma rätt få 75:- som är ännu godare!!
    2011-05-30
    Annika T skrev om Vurma Birger Jarlsgatan :
    Jag älskar Vurma vet inte vilken att dom som är bäst som är utspridda överstan men deras kardemummabullar är godare än bullarna från Lux restaurangen. Det som är ett minus på Vurma på Birger Jarlsgatan är att ingen kan göra en latte el cappucciono förutom en som tyvärr har slutat och jag tycker inte det är värt pengarna att betala för ngt blaskigt då går jag hellre över till Sosta på Sveavägen om jag vill ha en ordentlig kaffe som är mkt billigare. Dom som jobbar där borde få gå en kurs m tanke på priset, det är det enda minuset sedan är maten helt ok som serveras på kvällarna luncherna är bra och varierande trevligt att man får en kaka och bryggkaffe som ingår i lunchen och alla som jobbar där är jätte trevliga. Det som är lite synd att på alla dom andra Vurma restaurangerna så är det alltid så gott vatten m citronmeliss el chili osv det har dom missat lite här :-(
    2011-05-24
    Annika T skrev om Millennium Computer Systems AB :
    Detta företag måste vara ett bluff företag? Har googlat dom och fick samma resultat där folk har blivit lurade på samma sätt som min kollega just blev. Dom ringer först och frågar vem som har ansvaret som får beställa in kontorsvaror just nu var frågan om toners till skrivare. Sedan tackar dom för sig sedan ringer dom tillbaka och påstår att man har varit med i en marknadsundersökning för 3 månader sedan och som tack får man en "present" i detta fall en check från H&M. Sedan försöker dom pracka på en toners som det låter som att det vore gratis men som självfallet det inte är och dom vill skicka en faktura. Sedan när man säger att man är inte intresserad av deras tjänster och vill inte ha ngt och ställer dom till svars uoch undrar vad dom håller på med lägger dom på luren? Akta er för att lämna er adress osv..
    2009-08-13
    Annika T skrev om Kvarnstenen Restaurang :
    Det som är riktigt bra med Kvarnen är deras mat som är super bra, inget att klaga på alls och trevliga servitörer dom ska ha betyg Top 5. En gång i tiden var Kvarnen riktigt bra och trevligt ställe att umgås på för ca 3-4 år sedan. Dom senaste gångerna jag har varit där har det verkligen varit SVENNEBANAN hak. Dom senaste gångerna jag har varit där är det bråk mellan gäster ( killar ) och jag kan inte påstå att vakterna har skött sig bra speciellt inte sista gången jag var där, som tar emot mutor. Som det såg ut som jag kan ha fel? Jag tycker att Kvarnen ska öppna upp en restaurang som inte har ngt med resten av stället att göra så man slipper Svennebanan folket som muckor bråk och tafsar på tjejerna på dansgolvet...
    2009-06-11
    Theresia C gillar detta.
    drom p :"
    Vad menar du med "svennebanan"... "
    07-23 18:05
    Annika T skrev om Playz :
    Håller med om att Playz är ett jätte bra internetcafé. Kaffet är super gott och alla som jobbar där är jätte trevliga. Rekommenderas starkt!!
    2009-01-30
    Annika T skrev om Kurvans Matmarknad AB, Ica Kvantum :
    Ica Kvantum knäcker.. Blir alltid så förvånad över hur mycket jag får för pengarna.. Allt är super fräscht där.. Men kan rekommendera att ta bilen dit. ( Nu har jag tur att min karl har en bil ;-p även han e värd en femma :-) )
    2009-01-21
    Annika T skrev om Hotel J Nacka Strand :
    Var här med min pojkvän under nyår och hade det fantastiskt underbart. Kvinnan som jobbade i receptionen var så trevlig!! Rummet var perfekt och lyxigt att dom hade lite Face-produkter i badrummet och lakanen,badrockarna och handdukarna var av märket GANT som kändes extra lyxigt. Super trevligt att sitta framför brasan med en cappuccio och en trevlig likör till och frukosten var god :-) REKOMMENDERAS STARKT!!
    2009-01-15
    Annika T skrev om Sonjas Grek :
    Jätte trevlig personal och helt ok grekisk mat men det e inte favoriten tyvärr.. Smakade cesarsalladen som faktiskt var jätte smarrig :-) Men tycker det e skumt med cesarsallad på en grekisk restaurang, eller??
    2008-12-29
    Annika T skrev om Haga Forum :
    Var här på julmiddag. Servitriserna var jätte trevliga och mysiga och det var super trevligt att dom hade en brasa i mitten av restaurangen som man kunde sitta i soffan och chilla vid.. Men självaste julbordet var ok men super gott kaffe, MUMS!! Bästa med Haga Forum är arkitekturen...
    2008-12-18
    Annika T skrev om Spotify :
    Har inte betalat för tjänsten eller fått en inbjudan. Men har vart på fester där kompisar har Spotify, som är riktigt grymt. Har inte än börjat betala för tjänsten det kanske kommer inom kort. Och jag blir inte ens störd av att det kommer lite reklam tycker nästan att det är lite mysigt ;-p
    2008-12-03
    Annika T skrev om Stekpannan :
    En helt ok kvarters krog på söder, tog en pasta som smakade väldigt bra. Var där en lördag runt sex tiden och det var helt fullt redan då, vi hade tur som fick ett bord för två utan att ha beställt bord.

Min bords kavaljer är allergisk mot många saker och servitrisen var jätte gullig och förstående och tyckte inte alls det var jobbigt att prata med kockarna. Väldigt bra service önskar att det fanns fler servitriser som hon. En riktig reco tjej med andra ord =)
    2008-10-17
    Annika T skrev om Judits Second Hand :
    Hittar alltid toksnygga kläder på Judits, önskar att man hade mera pengar efter alla räkningar. Kan verkligen rekommendera Judits, hittar även snygga vintage Dior väskor ibland och annat snyggt.

Och blir alltid trevligt bemött i denna trevliga butik :-)
    2008-10-16
    Annika T skrev om Kungsholmen :
    Gillade inredningen skarpt och deras glas var jätte snygga. Besticken/Chops sticksen som man fick var i en sk "hygieniskt" pappersfodral som jag undrar om det är nödvändigt att ha? ( Tänkte mest på miljön ) Maten var super god speciellt deras koreanska carpaccio, mmmm... Den koreanska fläskfilén var super, men kanske hellre hade tagit hjortsteken. Efterrätten som var glass med pepparkaka var sådär tyckte den var torr men glassen var super! Till efterrätten beställde jag även en cappuccino som jag tyvärr tyckte var dålig, såg god och fluffig ut men smaken var inte alls bra, riktigt synd.

Kommer komma tillbaka och då är det pga goda drinkar, inredningen och den koreanska carpaccion.
    2008-10-15
    Annika T skrev om Restaurang Reisen :
    Kan verkligen rekommendera Reisens bar som är jätte trevlig och bartendern som jobbade där var super duktig. Hit kommer jag komma igen, nu när jag har läst Emelie L rekommendation att deras frukost är bra måste jag självklart prova den med. Helheten på hotellet är super snyggt och en väldigt snygg reception.
    2008-10-15
    Annika T skrev om Bishop Arms Söder :
    Kan varmt rekommendera Bishops Arms... Kommer aldrig dricka en vanlig "stor stark" efter jag har vart här. Har inte vart på ngn annan Bishops men den här på Bellmansgatan var jätte mysig, lågt i tak och väldigt trevlig personal som är kunnig i olika ölsorter. Kan även rekommendera deras hamburgare =)

Hit kommer jag igen!
    2008-10-10