feedback company
Hej, är du ny på sajten? Eller har du bara glömt att logga in? Klicka här för att komma in i värmen

Restaurang Lycksele

Vi har 39 Restaurang, Lycksele att välja på

Hotell Lappland AB

Korpberget 1, LYCKSELE

Läs mer om Hotell Lappland AB

Johan H tycker:

"Ett klassiskt hotell i sann norrländsk furutradtion. Dock börjar inredningen vara lite sliten, skulle behöva renoveras en hel del. Rummen är dock nyre ... "

Pizzeria Ansia

Renmarksvägen 5, LYCKSELE

Läs mer om Pizzeria Ansia

Johan H tycker:

"En absolut fullträff för att vara en pizzeria. Trevlig personal och maten är helt underbar. Har varit runt hela Sverige och testat pizzor, men inget s ... "

Café Indonesia AB

Skolgatan 21, LYCKSELE

Läs mer om Café Indonesia AB

linus A

linus A tycker:

"Mycket god service, trevlig personal,. väligt fräscht fik, med lagomt stort urval. "

Ansia Resort AB

Sommarvägen 1, LYCKSELE

Läs mer om Ansia Resort AB

Johan H tycker:

"Den mest kompletta camping jag någonsin varit på. Här finns allt du kan tänka dig, från skotersafaris till underbart god mat i restaurang skogskåtan. ... "

Restaurang Goldenbar KB

al Yamani, Raida

Storgatan 38, LYCKSELE

Läs mer om al Yamani, Raida

förklaring

På reco.se försöker vi presentera så relevanta resultat som möjligt på dina sökningar. Så här fungerar det!

Om det du sökte efter exakt matchar något av alla våra företagsnamn presenteras detta företag överst oavsett betyg.

Därefter listas företagen i fallande betygsordning. Ett företag med högre betyg kommer före ett företag med lägre. Om två företag har exakt samma betyg blir istället antal recos avgörande.

Det finns två undantag från denna regel:

1. Om det du sökte efter träffade en huvudkategori på ett företag så väger det tyngre än om du träffade en underkategori. Om du exempelvis söker på begreppet "bilar" vill vi visa de företag som har bilar som huvudsysselsättning före exempelvis leksaksaffärer som kanske har angivit "bilar" som en underkategori.
  2. Om det du sökte efter träffade postorten exakt så väger det tyngre än de företag som ligger angränsande denna postort. Om du exempelvis söker på begreppet "Stockholm" vill vi visa de företag som har postort Stockholm före exempelvis något i Hägersten eller Huddinge.

Jag vill veta mer, ge mig detaljerna!

Så här segmenteras resultatlistan:

1. Företag med exakt träff på företagsnamnet.
  2. Företag med träff på huvudkategori/-tag och postort, från betyg 5 till 1.
  3. Företag med träff på huvudkategori/-tag men inte postort, från betyg 5 till 1.
  4. Företag med träff på underkategori/-tag och postort, från betyg 5 till 1.
  5. Företag med träff på underkategori/-tag men inte postort, från betyg 5 till 1.
  6. Företag utan betyg.

Och du! På reco.se kan företag självklart aldrig köpa sig plats i resultatlistan eller betala för att slippa ett dåligt betyg och en dålig placering. Detta skulle leda till sämre relevans, sämre sökresultat och en sämre tjänst för dig!

Stäng fönstret