Du sökte efter Antikvariat & antikvitetsaffärer Stockholm. Det finns 529 företag att välja bland. Våra medlemmar berättar.
På reco.se försöker vi presentera så relevanta resultat som möjligt på dina sökningar. Så här fungerar det!
Om det du sökte efter exakt matchar något av alla våra företagsnamn presenteras detta företag överst oavsett betyg.
Därefter listas företagen i fallande betygsordning. Ett företag med högre betyg kommer före ett företag med lägre. Om två företag har exakt samma betyg blir istället antal recos avgörande.
Det finns två undantag från denna regel:
Jag vill veta mer, ge mig detaljerna!
Så här segmenteras resultatlistan:
Och du! På reco.se kan företag självklart aldrig köpa sig plats i resultatlistan eller betala för att slippa ett dåligt betyg och en dålig placering. Detta skulle leda till sämre relevans, sämre sökresultat och en sämre tjänst för dig!
Stäng fönstret
johan o tycker
Fantastiskt sortiment och oerhört trevlig och kunnig personal.
Ett ställe man gärna rekommenderar och återkommer till.
Karin A tycker
Ett underbart ställe om man gillar örhängen av alla dess slag, finns något för alla. Butiken är dock välidgt liten och personalen kan ibland vara lite otrevliga stort minus för det.
Björn E tycker
En av Stockholms vackraste butiker. Mycket i affären för dyrt för min plånbok men otroligt inspirerande. Ägaren är kunnig och berättar gärna.
tommy w tycker
Mycket bra butik med allt man önskar man ville ha plats för men inte har.
Felemez U tycker
Det kurdiska litteraturcentret i Skandinavien. På Sara distribution kan man hitta/låna kurdisk litteratur.
Alexander C tycker
En helt underbar butik. Massor med fina möbler och en härlig stämning. Helt klart värt ett besök om man är ute efter vackra gamla möbler!
DAN D tycker
MKT KUNNIG O PROFFSIG PERSONAL VÄLDIG FINA SAKER FRÅN OLIKA TIDSÅLDRAR O FRAMFÖRALLT KLOCKRENT BEMÖTANDE AV KUNDER JÄMT
Viktoria K tycker
Extremt otrevlig personal! Blev i stort sett utslängda efter att bara ha gått in och börjat se oss omkring. Vi gick chockade därifrån och kommer INTE att återvända. När man läser övriga kommentarer här börjar man ju misstänka ...
Anna K tycker
Loppis och antikviteter,lampor, kristallkronor,enkel fika allt under ett super rent trevligt tak.
inte en pinal är dammig eller otrevlig att ta på.
Trevlig personal
pelle s tycker
Mysig lokal och trevlig personal, rekommenderar deras stora bullar.
Lägg till det som saknas och gör Reco komplett
Är det antikvariat & antikvitetsaffärer i Stockholm du letar efter? Vi samlar rekommendationer om bland annat antikvariat & antikvitetsaffärer i Stockholm, allt för att hjälpa dig rätt i dina val och ge dig möjlighet att säga vad du vill om företag i Stockholm anknutna till antikvariat & antikvitetsaffärer.