feedback company
Hej, är du ny på sajten? Eller har du bara glömt att logga in? Klicka här för att komma in i värmen

Bilar Stockholm

Vi har 2 089 Bilar, Stockholm att välja på

SlopeTrotter Skitours

PB 780, Stockholm

Läs mer om SlopeTrotter Skitours

38 recos

Oskar L

Oskar L tycker:

"Värdelöst, på ditvägen gick bussen sönder vilket tog en evighet att ordna med,detta resulterade i att vi missade en skiddag, under vistelsen hade guid ... "

Din Cityservice Bil Stockholm AB

Birger Jarlsgatan 97, STOCKHOLM

Läs mer om Din Cityservice Bil Stockholm AB

2 recos

Miro

Miro tycker:

"Ärliga, noggranna och trevliga. Trevligt med en verkstad jag vet att jag kan lita på. Hittas mer fel än vad bilen är inlämnad för hör de alltid av sig ... "

Lagerstedts Bil Södermalm

Tullgårdsgatan 12, STOCKHOLM

Läs mer om Lagerstedts Bil Södermalm

5 recos

mannen

mannen tycker:

"Trevliga och ofejkade. Bäst av allt är priset. "

Volvo Personbilar Sverige AB

Västra Trädgårdsgatan 8, STOCKHOLM

Läs mer om Volvo Personbilar Sverige AB

3 recos

Ronnie K

Ronnie K tycker:

"Köpte en XC60, trodde aldrig jag skulle äga en Volvo i mitt liv. Bilen är jag jättenöjd med. Mera Volvo. "

Bilfirma Christer Holm

Sankt Eriksgatan 6 1tr, STOCKHOLM

Läs mer om Bilfirma Christer Holm

2 recos

leif l

leif l tycker:

"Kom också in med en strulande Ford (vad annars...) Christer själv tog emot. Även om Christer var lite lagom barsk som en bilmekaniker brukar vara, så ... "

Thomas Sund Bil

Valhallavägen 151, STOCKHOLM

Läs mer om Thomas Sund Bil

Lars  P

Lars P tycker:

"En bilhandlare som det inte växer mossa på. Jag hade en Ford SUV. Fords egna handlare ville inte ens ge skambud på denna lågmilare från 2005. Thomas ... "

Andron Bil & Marin

Rålambsvägen 19, STOCKHOLM

Läs mer om Andron Bil & Marin

Stefan O

Stefan O tycker:

"Tycker att de gjorde att bra jobb. Upplevde att det var lite svårt att komma i kontakt med dem för tidsboknig. "

Mabi Hyrbilar

Roslagsgatan 38, STOCKHOLM

Läs mer om Mabi Hyrbilar

Lena C

Lena C tycker:

"Jag har vid flertalet tillfällen behövt hyra bil, både vid försäkringsskada på egen bil och vid andra tillfällen och jag kan varmt rekommendera Mabi t ... "

Bilcity Stockholm

Vanadisvägen 6, STOCKHOLM

Läs mer om Bilcity Stockholm

Mats O

Mats O tycker:

"Har köpt bil hos Bilcity Stockholm först till mig och nu nyligen till frugan. Köpte mina bilar av en av säljarna som hette Andreas. Otroligt bra servi ... "

Autoropa AB

Narvavägen 19, STOCKHOLM

Läs mer om Autoropa AB

Björn P

Björn P tycker:

"Varje gång jag går förbi där blir jag glad. Ferrari. Maserati. Ferrari. Maserati. Osv. Vad mer kan man begära! "

förklaring

På reco.se försöker vi presentera så relevanta resultat som möjligt på dina sökningar. Så här fungerar det!

Om det du sökte efter exakt matchar något av alla våra företagsnamn presenteras detta företag överst oavsett betyg.

Därefter listas företagen i fallande betygsordning. Ett företag med högre betyg kommer före ett företag med lägre. Om två företag har exakt samma betyg blir istället antal recos avgörande.

Det finns två undantag från denna regel:

1. Om det du sökte efter träffade en huvudkategori på ett företag så väger det tyngre än om du träffade en underkategori. Om du exempelvis söker på begreppet "bilar" vill vi visa de företag som har bilar som huvudsysselsättning före exempelvis leksaksaffärer som kanske har angivit "bilar" som en underkategori.
  2. Om det du sökte efter träffade postorten exakt så väger det tyngre än de företag som ligger angränsande denna postort. Om du exempelvis söker på begreppet "Stockholm" vill vi visa de företag som har postort Stockholm före exempelvis något i Hägersten eller Huddinge.

Jag vill veta mer, ge mig detaljerna!

Så här segmenteras resultatlistan:

1. Företag med exakt träff på företagsnamnet.
  2. Företag med träff på huvudkategori/-tag och postort, från betyg 5 till 1.
  3. Företag med träff på huvudkategori/-tag men inte postort, från betyg 5 till 1.
  4. Företag med träff på underkategori/-tag och postort, från betyg 5 till 1.
  5. Företag med träff på underkategori/-tag men inte postort, från betyg 5 till 1.
  6. Företag utan betyg.

Och du! På reco.se kan företag självklart aldrig köpa sig plats i resultatlistan eller betala för att slippa ett dåligt betyg och en dålig placering. Detta skulle leda till sämre relevans, sämre sökresultat och en sämre tjänst för dig!

Stäng fönstret

Du har sökt "bilar, stockholm". Vi hjälper er gärna att hitta rätt bilverkstad - helt gratis!

Fyll i formuläret så återkommer vi med rekommenderade bilverkstäder

Vi matchar er förfrågan helt kostnadsfritt och utan förpliktelser mot våra rekommenderade leverantörer.
Tack för att du använder vår offerthjälp. Vi avskyr SPAM och kommer inte skicka några onödiga mejl. Bara så att ni vet.