feedback company
Hej, är du ny på sajten? Eller har du bara glömt att logga in? Klicka här för att komma in i värmen

Bilmek Södertälje

Vi har 128 Bilmek, Södertälje att välja på

Meléns Bilverkstad AB

Grenvägen 3, SÖDERTÄLJE

Läs mer om Meléns Bilverkstad AB

2 recos

Joakim S

Joakim S tycker:

"Nu var det ett tag sedan jag var där men ett fantastiskt och proffsigt bemötande. Man höll samman hela hanteringen även om vissa uppdrag, som glas, gi ... "

Auto Akuten i Södertälje

Dalgatan 14, SÖDERTÄLJE

Läs mer om Auto Akuten i Södertälje

Magnus E

Magnus E tycker:

"Rekommenderas! Tack för ett bra bemötande. "

Geneta Bilcenter AB

Klockarvägen 102, SÖDERTÄLJE

Läs mer om Geneta Bilcenter AB

Bilia Personbilar AB, Bilia Södertälje

Morabergsv. 12, SÖDERTÄLJE

Läs mer om Bilia Personbilar AB, Bilia Södertälje

Johan W

Johan W tycker:

"Trevligt bemötande, blev lite dyrare pga rostiga bultar, men bilen är gammal så det var inte helt oväntat. Totalt sett nöjd och bilen har fungerat bra ... "

Lännock Bilservice

Lännockvägen 18, SÖDERTÄLJE

Läs mer om Lännock Bilservice

Johan B

Johan B tycker:

"Lämnade in min bil för rep efter besiktning. Ny besikning gjordes ooch gick igenom med blanka papper. Kan rekomendera George utan problem! Väldigt Kun ... "

Mekonomen Bilverkstad / Jesper Markusson Bil

Nyköpingsv. 52, SÖDERTÄLJE

Läs mer om Mekonomen Bilverkstad / Jesper Markusson Bil

David

David tycker:

"Inte speciellt billiga. Personalen i reception/telefon okunnig och svårt att få prisuppgift.. "

Bilmäklarna i Södertälje

Tegelstigen 1, Södertälje

Läs mer om Bilmäklarna i Södertälje

9 recos

Elisabet W

Elisabet W tycker:

"Jag köpte en Toyota Corolla och insåg när jag fått hem den att det satt en svart tejp på instrumentbrädan över motorlampan som lyste konstant... Fick ... "

Din Bil Sverige AB

Forskargatan 13, SÖDERTÄLJE

Läs mer om Din Bil Sverige AB

2 recos

Peter J

Peter J tycker:

"Jag beställde reservdelar till min Skoda via 'reservdelar via telefon' och ville hämta dem i Södertäje eftersom de stänger 18 på vardagar. Fick bekrä ... "

Vithagen´s Bilmek & Bärgning

Sydhamnsvägen 48, SÖDERTÄLJE

Läs mer om Nk Fordonsuthyrning AB

0 recos

förklaring

På reco.se försöker vi presentera så relevanta resultat som möjligt på dina sökningar. Så här fungerar det!

Om det du sökte efter exakt matchar något av alla våra företagsnamn presenteras detta företag överst oavsett betyg.

Därefter listas företagen i fallande betygsordning. Ett företag med högre betyg kommer före ett företag med lägre. Om två företag har exakt samma betyg blir istället antal recos avgörande.

Det finns två undantag från denna regel:

1. Om det du sökte efter träffade en huvudkategori på ett företag så väger det tyngre än om du träffade en underkategori. Om du exempelvis söker på begreppet "bilar" vill vi visa de företag som har bilar som huvudsysselsättning före exempelvis leksaksaffärer som kanske har angivit "bilar" som en underkategori.
  2. Om det du sökte efter träffade postorten exakt så väger det tyngre än de företag som ligger angränsande denna postort. Om du exempelvis söker på begreppet "Stockholm" vill vi visa de företag som har postort Stockholm före exempelvis något i Hägersten eller Huddinge.

Jag vill veta mer, ge mig detaljerna!

Så här segmenteras resultatlistan:

1. Företag med exakt träff på företagsnamnet.
  2. Företag med träff på huvudkategori/-tag och postort, från betyg 5 till 1.
  3. Företag med träff på huvudkategori/-tag men inte postort, från betyg 5 till 1.
  4. Företag med träff på underkategori/-tag och postort, från betyg 5 till 1.
  5. Företag med träff på underkategori/-tag men inte postort, från betyg 5 till 1.
  6. Företag utan betyg.

Och du! På reco.se kan företag självklart aldrig köpa sig plats i resultatlistan eller betala för att slippa ett dåligt betyg och en dålig placering. Detta skulle leda till sämre relevans, sämre sökresultat och en sämre tjänst för dig!

Stäng fönstret

Du har sökt "bilmek, södertälje". Vi hjälper er gärna att hitta rätt plåt & lackverkstad - helt gratis!

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast med rekommenderade plåt & lackverkstäder

Vi matchar er förfrågan helt kostnadsfritt och utan förpliktelser mot våra rekommenderade leverantörer.
Tack för att du använder vår offerthjälp. Vi avskyr SPAM och kommer inte skicka några onödiga mejl. Bara så att ni vet.