feedback company
Hej, är du ny på sajten? Eller har du bara glömt att logga in? Klicka här för att komma in i värmen

Bilmekaniker Södermalm, krukmakargatan

Vi har 93 Bilmekaniker, Södermalm, krukmakargatan att välja på

Lukas Cars 032

Ölandsgatan 47, STOCKHOLM

Läs mer om Lukas Cars 032

7 recos

Representant för Lukas Cars 032

Representant för Lukas Cars 032 tycker:

"Tack till alla våra kunder.Varmt välkommen till vår bilverkstad ,vi tar hand om era bilar bäst som vi kan. "

Larssons Bil

Södermannagatan 43, Stockholm

Läs mer om Larssons Bil

7 recos

Orvar F

Orvar F tycker:

"Allt positivt , inget att klaga på "

Aros Carservice

Östgötagatan 70, STOCKHOLM

Läs mer om Aros Carservice

6 recos

Magnus K

Magnus K tycker:

"Trevliga grabbar som aldrig säger nej. Har hjälpt mig med alla mina bilar och jag vill även rekomendera den nya verkstaden som finns på samma adr ... "

Nääs Bilservice, Anders Udd

Siarg. 17, STOCKHOLM

Läs mer om Nääs Bilservice, Anders Udd

5 recos

Micke

Micke tycker:

"Absolut bästa bilverkstad jag någonsin använt för mina dåvarande Renault bilar. Fixar och gör sitt yttersta för att få bilen helt OK, mycket humana pr ... "

Raceway Repair

Blekingegatan 63, STOCKHOLM

Läs mer om Raceway Repair

4 recos

Anders L

Anders L tycker:

"Japp, jag känner mig alltid avslappnad med proffs! "

Kenta P Firma

Fatburs Kvarngata 23 5tr, STOCKHOLM

Läs mer om Kenta P Firma

Erika H

Erika H tycker:

"Bra bemötande och mycket snabb service. jag kan verkligen rekomendera dom!! "

Kihlströms Bilverkstad AB

Årsta Skolgränd 22, STOCKHOLM

Läs mer om Kihlströms Bilverkstad AB

Martin T

Martin T tycker:

"Bokade in en tid för en Renault som inte startade. Bärgade dit den för 1500 spänn, 1km.. hör inget av verkstaden på 3 dagar så jag ringer och kollar o ... "

Roffes Bilbärgning AB

Kolsnarsvägen 9, ÅRSTA

Läs mer om Roffes Bilbärgning AB

Lena C

Lena C tycker:

"Efter bara 15min var de på plats, som en räddande ängel med möjligheter att på nolltider byta det trasiga däcket och jag kunde köra vidare. Stor eloge ... "

Din Bil Sverige, Hammarby (ha)

Hammarby Fabriksväg 45, STOCKHOLM

Läs mer om Din Bil Sverige, Hammarby (ha)

4 recos

Fred

Fred tycker:

"http://www.audiforum.nu/showthread.php?t=102&page=1 Varning: Service / Kundvård Audi Stockholm Hammarby Inte enda problemet jag haft med Aud ... "

Blixtservice

Folkungagatan 76, STOCKHOLM

Läs mer om Blixtservice

2 recos

Robert E

Robert E tycker:

"Har mycket förgasare och startmotorer men monteringen av en startmotor fick de göra om. Skramlade som bara den efter en montering och de hade mage att ... "

förklaring

På reco.se försöker vi presentera så relevanta resultat som möjligt på dina sökningar. Så här fungerar det!

Om det du sökte efter exakt matchar något av alla våra företagsnamn presenteras detta företag överst oavsett betyg.

Därefter listas företagen i fallande betygsordning. Ett företag med högre betyg kommer före ett företag med lägre. Om två företag har exakt samma betyg blir istället antal recos avgörande.

Det finns två undantag från denna regel:

1. Om det du sökte efter träffade en huvudkategori på ett företag så väger det tyngre än om du träffade en underkategori. Om du exempelvis söker på begreppet "bilar" vill vi visa de företag som har bilar som huvudsysselsättning före exempelvis leksaksaffärer som kanske har angivit "bilar" som en underkategori.
  2. Om det du sökte efter träffade postorten exakt så väger det tyngre än de företag som ligger angränsande denna postort. Om du exempelvis söker på begreppet "Stockholm" vill vi visa de företag som har postort Stockholm före exempelvis något i Hägersten eller Huddinge.

Jag vill veta mer, ge mig detaljerna!

Så här segmenteras resultatlistan:

1. Företag med exakt träff på företagsnamnet.
  2. Företag med träff på huvudkategori/-tag och postort, från betyg 5 till 1.
  3. Företag med träff på huvudkategori/-tag men inte postort, från betyg 5 till 1.
  4. Företag med träff på underkategori/-tag och postort, från betyg 5 till 1.
  5. Företag med träff på underkategori/-tag men inte postort, från betyg 5 till 1.
  6. Företag utan betyg.

Och du! På reco.se kan företag självklart aldrig köpa sig plats i resultatlistan eller betala för att slippa ett dåligt betyg och en dålig placering. Detta skulle leda till sämre relevans, sämre sökresultat och en sämre tjänst för dig!

Stäng fönstret

Du har sökt "bilmekaniker, södermalm, krukmakargatan". Vi hjälper er gärna att hitta rätt bilverkstad - helt gratis!

Fyll i formuläret så återkommer vi med rekommenderade bilverkstäder

Vi matchar er förfrågan helt kostnadsfritt och utan förpliktelser mot våra rekommenderade leverantörer.
Tack för att du använder vår offerthjälp. Vi avskyr SPAM och kommer inte skicka några onödiga mejl. Bara så att ni vet.

Taggar för Bilmekaniker, Södermalm, krukmakargatan

Andra städer i länet
Är det bilmekaniker i Södermalm du letar efter? Vi samlar rekommendationer om bland annat bilmekaniker i Södermalm, allt för att hjälpa dig rätt i dina val och ge dig möjlighet att säga vad du vill om företag i Södermalm anknutna till bilmekaniker.