Bostäder Skåne
Vi har 10 123 Bostäder, Skåne att välja på
5 recos
Elna J tycker:
"En av de mysigare nationerna med ett dansgolv och tva barer. Tycker den har en av de basta stamningarna av nationerna i lund. "
Lykke M tycker:
"Världens underbaraste mamma "
Astrid O tycker:
"Hallands är en av de bästa Torna-nationerna. Skön stämning! Bäst blir de när hallands och VGs sammarbetar så man kan springa mellan klubbarna. "
3 recos
Anna P tycker:
"Mycket trevliga och tillmötesgående hyresvärdar! Jag har trivts som fisken i vattnet i 1,5 år, och alltid fått hjälp när jag behövt. Har inga grannar ... "
3 recos
Claes tycker:
"Jag har alltid blivit väl bemött och fått fin service. Det är därför jag kör VW. "
Jörgen tycker:
"Stena Fastigheter är den bästa förvaltaren jag någonsin haft. De är trevliga, seriösa och bryr sig verkligen om sina hyresgäster. "
Laban S tycker:
"Alltid fräscha sallader. "
Christina B tycker:
"Höga hyror, kalla element på vintern och varma eller ljumna på sommaren. Iskalla golv. "
Agnetha L tycker:
"Definitivt det bästa av de två auktionsverken i stan även om vissa i personalstyrkan ser ut som om de har druckit ättika till frukost. Bra grejor och ... "
Stefan A tycker:
"Bra prisläge. Enkla rum. Något "sunkigt", men till priset klart prisvärt! Och restaurangen/puben i anslutning har en riktigt bra meny. "
På reco.se försöker vi presentera så relevanta resultat som möjligt på dina sökningar. Så här fungerar det!
Om det du sökte efter exakt matchar något av alla våra företagsnamn presenteras detta företag överst oavsett betyg.
Därefter listas företagen i fallande betygsordning. Ett företag med högre betyg kommer före ett företag med lägre. Om två företag har exakt samma betyg blir istället antal recos avgörande.
Det finns två undantag från denna regel:
- Om det du sökte efter träffade en huvudkategori på ett företag så väger det tyngre än om du träffade en underkategori. Om du exempelvis söker på begreppet "bilar" vill vi visa de företag som har bilar som huvudsysselsättning före exempelvis leksaksaffärer som kanske har angivit "bilar" som en underkategori.
- Om det du sökte efter träffade postorten exakt så väger det tyngre än de företag som ligger angränsande denna postort. Om du exempelvis söker på begreppet "Stockholm" vill vi visa de företag som har postort Stockholm före exempelvis något i Hägersten eller Huddinge.
Jag vill veta mer, ge mig detaljerna!
Så här segmenteras resultatlistan:
- Företag med exakt träff på företagsnamnet.
- Företag med träff på huvudkategori/-tag och postort, från betyg 5 till 1.
- Företag med träff på huvudkategori/-tag men inte postort, från betyg 5 till 1.
- Företag med träff på underkategori/-tag och postort, från betyg 5 till 1.
- Företag med träff på underkategori/-tag men inte postort, från betyg 5 till 1.
- Företag utan betyg.
Och du! På reco.se kan företag självklart aldrig köpa sig plats i resultatlistan eller betala för att slippa ett dåligt betyg och en dålig placering. Detta skulle leda till sämre relevans, sämre sökresultat och en sämre tjänst för dig!
Stäng fönstret