feedback company
Hej, är du ny på sajten? Eller har du bara glömt att logga in? Klicka här för att komma in i värmen

Bowling Stockholm

Vi har 44 Bowling, Stockholm att välja på

Birka Bowling

Birkagatan 16, Stockholm

Läs mer om Birka Bowling

12 recos

Elina E

Elina E tycker:

"Vi gick till Birka Bowling med kolelgorna för en team-aktivitet och vi var så nöjda! Birka Bowling är tydligen Europas äldsta bowlinglokal (enligt per ... "

Imperial Lanes

Siroccogatan 1, Stockholm

Läs mer om Imperial Lanes

7 recos

Christina P

Christina P tycker:

"Bra bowling och god mat! Hade barnkalas för mitt barn här. Blev bra omhändertagen av både restaurang och bowlingpersonal. Ett toppenställe ! Tänk att ... "

Kungsholmens Bowling

Sankt Göransgatan 64, STOCKHOLM

Läs mer om Kungsholmens Bowling

2 recos

Carin H

Carin H tycker:

"Lätt att boka bana med kort varsel, bra banor och discobowling på fredagar och lördagar, samt fullständiga rättigheter. Super! "

Ballbreaker Kungsholmen

Uppköparvägen 1, ÅRSTA

Läs mer om Bowl-O-Rama AB

Per P

Per P tycker:

"Spenderade en lördagskväll med att för första gången i mitt liv vinna en bowlingserie hos Bowl-O-Rama. Det är en fräsch och trevlig lokal som vinner p ... "

O'Learys Kungens Kurva

Dialoggatan 2, KUNGENS KURVA

Läs mer om O'Learys Kungens Kurva

Bernice A

Bernice A tycker:

"Roligt ställe att spendera en kväll på. Lite för rörigt och väldigt mycket oljud från flipperspel och annat. Jätteskönt att slippa åka in till stan fö ... "

Sundbybergs Bowlinghall

Stationsgatan 1-5, SUNDBYBERG

Läs mer om Sundbybergs Bowlinghall

1 reco

Ronny M

Ronny M tycker:

"Var och bowlade med syrran hennes gubbe och damen i Sundbybergs Bowlinghall en kväll. Bra service och trevlig personal snygga lokaler i toppskick. Bli ... "

Ballbreaker Gärdet

Sehlstedtsgatan 4, STOCKHOLM

Läs mer om Ballbreaker Gärdet

7 recos

Mikael

Mikael tycker:

"Var på ballbreaker förra sommaren. Vi hade ett fotbolls EM paket med bowling som avslutades med en middag samtidigt som Sverige-Ukraina spelade. V ... "

O'Learys Norrtull

Sveavägen 143, Stockholm

Läs mer om O'Learys Norrtull

5 recos

Gabriella D

Gabriella D tycker:

"Helt OK för att vara en sportsbar! Trevlig personal. "

Marion's Gastro Diner

Kungsgatan 37, STOCKHOLM

Läs mer om Marion's Gastro Diner

Kenneth B

Kenneth B tycker:

"Coolt ställe mitt på kungsgatan. Lite sunkig mat men schyssta banor. Nyöppnat så personalen kanske behöver lite tid för att komma in i "leken" "

förklaring

På reco.se försöker vi presentera så relevanta resultat som möjligt på dina sökningar. Så här fungerar det!

Om det du sökte efter exakt matchar något av alla våra företagsnamn presenteras detta företag överst oavsett betyg.

Därefter listas företagen i fallande betygsordning. Ett företag med högre betyg kommer före ett företag med lägre. Om två företag har exakt samma betyg blir istället antal recos avgörande.

Det finns två undantag från denna regel:

1. Om det du sökte efter träffade en huvudkategori på ett företag så väger det tyngre än om du träffade en underkategori. Om du exempelvis söker på begreppet "bilar" vill vi visa de företag som har bilar som huvudsysselsättning före exempelvis leksaksaffärer som kanske har angivit "bilar" som en underkategori.
  2. Om det du sökte efter träffade postorten exakt så väger det tyngre än de företag som ligger angränsande denna postort. Om du exempelvis söker på begreppet "Stockholm" vill vi visa de företag som har postort Stockholm före exempelvis något i Hägersten eller Huddinge.

Jag vill veta mer, ge mig detaljerna!

Så här segmenteras resultatlistan:

1. Företag med exakt träff på företagsnamnet.
  2. Företag med träff på huvudkategori/-tag och postort, från betyg 5 till 1.
  3. Företag med träff på huvudkategori/-tag men inte postort, från betyg 5 till 1.
  4. Företag med träff på underkategori/-tag och postort, från betyg 5 till 1.
  5. Företag med träff på underkategori/-tag men inte postort, från betyg 5 till 1.
  6. Företag utan betyg.

Och du! På reco.se kan företag självklart aldrig köpa sig plats i resultatlistan eller betala för att slippa ett dåligt betyg och en dålig placering. Detta skulle leda till sämre relevans, sämre sökresultat och en sämre tjänst för dig!

Stäng fönstret

Du har sökt "bowling, stockholm. Vi hjälper er gärna att hitta rätt eventföretag - helt gratis!

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast med rekommenderade eventföretag

Vi matchar er förfrågan helt kostnadsfritt och utan förpliktelser mot våra rekommenderade leverantörer.
Tack för att du använder vår offerthjälp. Vi avskyr SPAM och kommer inte skicka några onödiga mejl. Bara så att ni vet.