På reco.se försöker vi presentera så relevanta resultat som möjligt på dina sökningar. Så här fungerar det!
Om det du sökte efter exakt matchar något av alla våra företagsnamn presenteras detta företag överst oavsett betyg.
Därefter listas företagen i fallande betygsordning. Ett företag med högre betyg kommer före ett företag med lägre. Om två företag har exakt samma betyg blir istället antal recos avgörande.
Det finns två undantag från denna regel:
Jag vill veta mer, ge mig detaljerna!
Så här segmenteras resultatlistan:
Och du! På reco.se kan företag självklart aldrig köpa sig plats i resultatlistan eller betala för att slippa ett dåligt betyg och en dålig placering. Detta skulle leda till sämre relevans, sämre sökresultat och en sämre tjänst för dig!
Stäng fönstret
Sara R tycker
Jättehärligt! Finns en del ekologiskt utbud vilket känns fräscht och trevligt. Mysig personal, god mat och fina goda bakverk. Trevlig och speciell lokal, möjlighet att köpa inredning om man faller för den! :)
Johan H tycker
Fantastiskt koncept och trevliga pojkar.
Edvind F tycker
Uppskattar den trevliga och kontinentala miljö som präglar detta gemytliga hål-i-väggen-cafe på Rörstandsgatan. Tyvärr finns det inga bekväma sittplatser, och de små borden uppställda längs väggarna är mycket ofta upptagna av ...
Tinna O tycker
Brukar gå till Sosta på Jakobsbergsgatan. Tycker om att gå dit, bli kallad signorina och få Stockholms bästa espresso för ett hyfsat pris. Om man stannar en stund kan man njuta av att lyssna på lite italiensk radio.
Theo M tycker
Fair trade kaffe! Tycker detta ar otroligt viktigt och darfor ar detta ett bra alternativ. Dessutom ar det ett mycket gott kaffe!
Linn E tycker
Grymt goda luncher! Fräsch, exklusiv salladsbuffé, med gott bröd. Espresso på maten ingår.
Henrik I tycker
Mycket trevligt fik. Finnes fantastiska bakverk som är helt vegan!
valentina k tycker
Baresso är det BÄSTA fiket i stockholm!
Godaste kaffet, godaste bakelserna, och godaste maten! Baresso är ett jättemysigt fik med jättesnäll och trevlig personal.
Jag rekommenderar verkligen baresso, du kommer inte bli miss ...
Andreas E tycker
Jag har flera gånger blivit besviken på Caffè Nero. Maten har t ex varit kall ett par gånger. Bemötandet har någon gång varit otrevligt. Vissa saker är bra och goda, men såå fantastiskt är det inte.
Malin N tycker
Supergoda nyttiga sallader. Ganska stimmig lokal runt lunch.
Lägg till det som saknas och gör Reco komplett
Vilka av företagen i Stockholm är det som är bäst när det gäller café? Här tycker våra medlemmar till om företag i Stockholm de kommit i kontakt med när de letat efter café. Känner du till café i Stockholm kan du också tycka till.