feedback
Hej, är du ny på sajten? Bli medlem för att se vad dina vänner tipsar om. Redan medlem? Logga in

T.ex. frisörer, restauranger, IKEA

T.ex. Kungsholmen, Stockholm

Elektriker Västra götaland

Du sökte efter Elektriker Västra götaland. Det finns 2 493 företag att välja bland. Våra medlemmar berättar.

Vadsbolarm & Säkerhetstjänst AB

031-586930
Orrekulla Industrigata 23, HISINGS KÄRRA
Tore S
Tore S tycker
"Deras portar är oerhört lätta att bryta sig in i. I princip kan man med handkraft eller en spark öppna en låst port. Om man vill ha en inbrottssäker p ... "

Havstensunds Elektriska

0525-21415
Långeby 70 Hogen, GREBBESTAD
Janne L
Janne L tycker
"En av dom bättre och mest pålitliga elektrikerna jag träffat på. Snabb och mkt bra utförande av sina arbeten. "

Tele & Säkerhetstjänst i Skara AB

0511-12500
Vallgatan 47, SKARA
Conny
Conny tycker
"........................................................................................................ "

Elmontage Johansson & Co i Ulricehamn AB

0321-41600
Hemrydsgatan 1, ULRICEHAMN
Ninni J
Ninni J tycker
"Otroligt hjälpsam och trevlig. Snabb service. Rekomenderas verkligen. "

Bergendahls El Service AB

031-3351270
Omvägen 2 H, GÖTEBORG
sofia s
sofia s tycker
"Härligt gäng säger jag bara! Underbart jobb! "

El-Otto i Kungälv AB

0303-94690
Traktorgatan 7, KUNGÄLV
Daniel G
Daniel G tycker
"El-otto är en mycket bra elektriker firma. Väldigt "service mind" inriktade och duktiga på sitt yrke. Många av de elektriker som jobbar på el-otto är ... "

Midohtek AB

031-7434979
Manufakturgatan 4, GÖTEBORG
Peter A
Peter A tycker
"Ett superbra företag som jobbar snabbt och seriöst till ett bra pris för både privatperson och företag. "

Värings El Handelsbolag

0500 440132
Väringsv. 9, VÄRING
Martin E
Martin E tycker
"himla bra företag . kommer när de lovar!!!!!!! och kostar vad det kostar dvs man behöver inte vara rädd att de tar för mkt betalt /martin "

Elte Larmteknik AB

020-807060
Holmengatan 38, GISLAVED
elte L
elte L tycker
"Ett företag som kan sin sak!! "

På reco.se försöker vi presentera så relevanta resultat som möjligt på dina sökningar. Så här fungerar det!

Om det du sökte efter exakt matchar något av alla våra företagsnamn presenteras detta företag överst oavsett betyg.

Därefter listas företagen i fallande betygsordning. Ett företag med högre betyg kommer före ett företag med lägre. Om två företag har exakt samma betyg blir istället antal recos avgörande.

Det finns två undantag från denna regel:

1. Om det du sökte efter träffade en huvudkategori på ett företag så väger det tyngre än om du träffade en underkategori. Om du exempelvis söker på begreppet "bilar" vill vi visa de företag som har bilar som huvudsysselsättning före exempelvis leksaksaffärer som kanske har angivit "bilar" som en underkategori.
  2. Om det du sökte efter träffade postorten exakt så väger det tyngre än de företag som ligger angränsande denna postort. Om du exempelvis söker på begreppet "Stockholm" vill vi visa de företag som har postort Stockholm före exempelvis något i Hägersten eller Huddinge.

Jag vill veta mer, ge mig detaljerna!

Så här segmenteras resultatlistan:

1. Företag med exakt träff på företagsnamnet.
  2. Företag med träff på huvudkategori/-tag och postort, från betyg 5 till 1.
  3. Företag med träff på huvudkategori/-tag men inte postort, från betyg 5 till 1.
  4. Företag med träff på underkategori/-tag och postort, från betyg 5 till 1.
  5. Företag med träff på underkategori/-tag men inte postort, från betyg 5 till 1.
  6. Företag utan betyg.

Och du! På reco.se kan företag självklart aldrig köpa sig plats i resultatlistan eller betala för att slippa ett dåligt betyg och en dålig placering. Detta skulle leda till sämre relevans, sämre sökresultat och en sämre tjänst för dig!

Stäng fönstret
Taggar förekommande i sökresultatet
Andra städer i länet
Vilka av företagen i Västra götaland är det som är bäst när det gäller elektriker? Här tycker våra medlemmar till om företag i Västra götaland de kommit i kontakt med när de letat efter elektriker. Känner du till elektriker i Västra götaland kan du också tycka till.