feedback company
Hej, är du ny på sajten? Eller har du bara glömt att logga in? Klicka här för att komma in i värmen

Företagsadministration Stockholm, akalla

Vi har 1 322 Företagsadministration, Stockholm, akalla att välja på

Addnature - Internetshop

Frihamnsgatan 56, STOCKHOLM

Läs mer om Addnature - Internetshop

7 recos

Fredrik B

Fredrik B tycker:

"Översiktilig, välsorterad, snabb, serviceminded och smidig. Perfekt helt enkelt. "

SAS

Frösundaviks Allé 1, SOLNA

Läs mer om SAS

8 recos

Hugo V

Hugo V tycker:

"Deras bonussystem är värdelöst, får nästan aldrig poäng på hotellnätter eller resor då de inte ingår i bonusen helt plötsligt. Ge bonus på ALLT, ge mi ... "

Taxi Kurir AB

Instrumentvägen 2, HÄGERSTEN

Läs mer om Taxi Kurir AB

5 recos

Patrik B

Patrik B tycker:

"Tycker Taxi Kurir ofta inte har några bilar och säger man ska ringa ngt annat bolag... Skaffa fler bilar... Annars tar de ofta en dit man ska.. "

FORIA AB

Morabergsvägen 17, SÖDERTÄLJE

Läs mer om FORIA AB

Djursjukhuset Albano

Rinkebyvägen 23, DANDERYD

Läs mer om Djursjukhuset Albano

sandra k

sandra k tycker:

"Jag har alltid blvit mkt väl bemött både på albano och bagarmossen och várit mkt nöjde med vården också. Mvh Sandra Kjellström "

Swebus Express AB

Armégatan 38, SOLNA

Läs mer om Swebus Express AB

5 recos

Linda L

Linda L tycker:

"Buss är ett nytt transport sätt jag hittat, ett bra alternativ när tågbiljetterna blir svindyra (vilket är stor risk när men är spontan eller sent ute ... "

Veolia Transport

Allén 6A, SUNDBYBERG

Läs mer om Veolia Transport

3 recos

Jeppe L

Jeppe L tycker:

"Ruskigt sköna säten och lågt pris. Konduktören är lite hurtigt trevlig "

Ica AB

Svetsarvägen 16, SOLNA

Läs mer om Ica AB

3 recos

Peter S

Peter S tycker:

"Bara + till denna härliga butikskedja! "

Posten AB Tomteboda Brevterminal

Terminalvägen 14, SOLNA

Läs mer om Posten AB Tomteboda Brevterminal

Daniel N

Daniel N tycker:

"Ok så skicka ut mitt paket....varför tar det alltid lång tid för er fast ni har det mesta automatiserat? "

Pizza Hut

Mäster Samuelsgatan 49, STOCKHOLM

Läs mer om Pizza Hut

Anna H

Anna H tycker:

"Tycker faktiskt att detta Pizza Hut inte håller så hög klass jämför med andra, vi fick vänta 30 min på att få beställa, trots att vi sa till. Sedan dr ... "

förklaring

På reco.se försöker vi presentera så relevanta resultat som möjligt på dina sökningar. Så här fungerar det!

Om det du sökte efter exakt matchar något av alla våra företagsnamn presenteras detta företag överst oavsett betyg.

Därefter listas företagen i fallande betygsordning. Ett företag med högre betyg kommer före ett företag med lägre. Om två företag har exakt samma betyg blir istället antal recos avgörande.

Det finns två undantag från denna regel:

1. Om det du sökte efter träffade en huvudkategori på ett företag så väger det tyngre än om du träffade en underkategori. Om du exempelvis söker på begreppet "bilar" vill vi visa de företag som har bilar som huvudsysselsättning före exempelvis leksaksaffärer som kanske har angivit "bilar" som en underkategori.
  2. Om det du sökte efter träffade postorten exakt så väger det tyngre än de företag som ligger angränsande denna postort. Om du exempelvis söker på begreppet "Stockholm" vill vi visa de företag som har postort Stockholm före exempelvis något i Hägersten eller Huddinge.

Jag vill veta mer, ge mig detaljerna!

Så här segmenteras resultatlistan:

1. Företag med exakt träff på företagsnamnet.
  2. Företag med träff på huvudkategori/-tag och postort, från betyg 5 till 1.
  3. Företag med träff på huvudkategori/-tag men inte postort, från betyg 5 till 1.
  4. Företag med träff på underkategori/-tag och postort, från betyg 5 till 1.
  5. Företag med träff på underkategori/-tag men inte postort, från betyg 5 till 1.
  6. Företag utan betyg.

Och du! På reco.se kan företag självklart aldrig köpa sig plats i resultatlistan eller betala för att slippa ett dåligt betyg och en dålig placering. Detta skulle leda till sämre relevans, sämre sökresultat och en sämre tjänst för dig!

Stäng fönstret