Fastigheter Malmö
Vi har 2 279 Fastigheter, Malmö att välja på
2 recos
Jörgen tycker:
"Stena Fastigheter är den bästa förvaltaren jag någonsin haft. De är trevliga, seriösa och bryr sig verkligen om sina hyresgäster. "
Christopher G tycker:
"Jättebra service och ett naturligt bemötande. Inte som andra mäklare! Rekommenderar starkt! "
Andreas N tycker:
"Den bästa hjäpen för alla småföretagare när det gäller bokföring och annan hjälp med redovisning. "
Lena S tycker:
"Ett helt underbart ställe med fina stugor, fin natur att ströva i. Bra grannsamverkan. Ordentlig styrelse. "
Emelie tycker:
"Rekommenderas. Otrolig service! "
Familjen W tycker:
"nicklas är en mäklare som anstränger sig på alla sätt för att göra kunden nöjd. vi kontaktade 4 andra mäklaren innan vi valde enjoy living...alla andr ... "
Heimstaden Fastigheter i Mälardalen AB
Östra Promenaden 7A, MALMÖ
Läs mer om Heimstaden Fastigheter i Mälardalen AB
sanna k tycker:
"Kan tyvärr inte rekommendera Heimstaden. Har mycket dålig erfarenhet. "
Sofia tycker:
"Snåla, dålig skötsel av sina fastigheter. Ingen respekt för hyresgästerna. "
Aber J tycker:
"Största skojaren i stan. De vet om alla problem med husen på Soltofta men mörkar det för köparna. Undanhåller info och glider med sanningen. Finns des ... "
Jafab J Axmyr Fastighetsbyrå KB
Kronborgsvägen 7 C, MALMÖ
Läs mer om Jafab J Axmyr Fastighetsbyrå KB
Joakim L tycker:
"Denna fastighetbyrå står som mottagare av bankgironummer för ett företag som står på svensk handels svarta lista för att de skickar ut bluffakturor - ... "
På reco.se försöker vi presentera så relevanta resultat som möjligt på dina sökningar. Så här fungerar det!
Om det du sökte efter exakt matchar något av alla våra företagsnamn presenteras detta företag överst oavsett betyg.
Därefter listas företagen i fallande betygsordning. Ett företag med högre betyg kommer före ett företag med lägre. Om två företag har exakt samma betyg blir istället antal recos avgörande.
Det finns två undantag från denna regel:
- Om det du sökte efter träffade en huvudkategori på ett företag så väger det tyngre än om du träffade en underkategori. Om du exempelvis söker på begreppet "bilar" vill vi visa de företag som har bilar som huvudsysselsättning före exempelvis leksaksaffärer som kanske har angivit "bilar" som en underkategori.
- Om det du sökte efter träffade postorten exakt så väger det tyngre än de företag som ligger angränsande denna postort. Om du exempelvis söker på begreppet "Stockholm" vill vi visa de företag som har postort Stockholm före exempelvis något i Hägersten eller Huddinge.
Jag vill veta mer, ge mig detaljerna!
Så här segmenteras resultatlistan:
- Företag med exakt träff på företagsnamnet.
- Företag med träff på huvudkategori/-tag och postort, från betyg 5 till 1.
- Företag med träff på huvudkategori/-tag men inte postort, från betyg 5 till 1.
- Företag med träff på underkategori/-tag och postort, från betyg 5 till 1.
- Företag med träff på underkategori/-tag men inte postort, från betyg 5 till 1.
- Företag utan betyg.
Och du! På reco.se kan företag självklart aldrig köpa sig plats i resultatlistan eller betala för att slippa ett dåligt betyg och en dålig placering. Detta skulle leda till sämre relevans, sämre sökresultat och en sämre tjänst för dig!
Stäng fönstret