Du sökte efter Fika Sverige. Det finns 3 060 företag att välja bland. Våra medlemmar berättar.
På reco.se försöker vi presentera så relevanta resultat som möjligt på dina sökningar. Så här fungerar det!
Om det du sökte efter exakt matchar något av alla våra företagsnamn presenteras detta företag överst oavsett betyg.
Därefter listas företagen i fallande betygsordning. Ett företag med högre betyg kommer före ett företag med lägre. Om två företag har exakt samma betyg blir istället antal recos avgörande.
Det finns två undantag från denna regel:
Jag vill veta mer, ge mig detaljerna!
Så här segmenteras resultatlistan:
Och du! På reco.se kan företag självklart aldrig köpa sig plats i resultatlistan eller betala för att slippa ett dåligt betyg och en dålig placering. Detta skulle leda till sämre relevans, sämre sökresultat och en sämre tjänst för dig!
Stäng fönstret
Andreas H tycker
Zunday's är ett jättetrevligt café med otroligt bra service. Det är svårt att inte bli stammis. Det händer väldigt ofta att man bara köper en kaffe och stannar och surfar gratis i x antal timmar. Expediterna är öppna, ödmjuka ...
Cilla H tycker
God mat och skön personal. Bästa fiket i stan!
alexandra n tycker
mysigt ställe at fika på men funkar även bar att ta med från detta konditori med trevliga personalen.
Ida V tycker
Detta är ett genuint litet café väl värt ett besök! Billiga priser på godsaker som bakas i deras egna lilla kök. På sommaren är det supermysigt att sitta ute och beställa ett frukostpaket där man bland annat får hemmagjord mu ...
johannes s tycker
det är så himla fin inredning och salladen är super vilket innebär att man får kombinera ihop sin egen sallad .
Bertil Å tycker
Stålboms har det som ett fikaställe ska ha. Service, ett bra ställe och ett himla gott sortiment. Väl värt att besöka och koppla av på. Ett perfekt ställe att stanna sin mc på och ta en god fika på.
Mia W tycker
Riktigt bra kaffeutbud och hembakta bakverk till. Fräscha luncher med kanonsalladsbord till. Härlig stämning med levande ljus, skön musik och kunnig och trevlig personal. After school/work på fredagar med mycket folk i den li ...
cecilia Å tycker
jag kan bara instämma med Lennart! Brödet är så underbart! så bra det bara kan bli. mkt surdegsbröd som går utmärkt att frysa. enda minuset var lunchen en tråkig mikrovärm ost paj. inte kul alls
Anna R tycker
Bra lunchrestaurang och fik! Trevlig miljö mitt inne i Visby och bra service från personal. Mina varma rekomendationer!
Maja N tycker
Right on! Det här stället är fantastiskt trevligt, rekommenderas på sommaren/när det är varmt ute, då själva lokalen är liten och alla sittplatser finns där ute. Perfekt för att sitta och sola ansiktet och kolla på folk. Dera ...
Lägg till det som saknas och gör Reco komplett
Är det fika i Sverige du letar efter? Vi samlar rekommendationer om bland annat fika i Sverige, allt för att hjälpa dig rätt i dina val och ge dig möjlighet att säga vad du vill om företag i Sverige anknutna till fika.