feedback company
Hej, är du ny på sajten? Eller har du bara glömt att logga in? Klicka här för att komma in i värmen

Frisör Rörstrandsgatan, stockholm

Vi har 70 Frisör, Rörstrandsgatan, stockholm att välja på

Salong Cupcake

Rörstrandsgatan 32, Stockholm

Läs mer om Salong Cupcake

49 recos

Tomas A

Tomas A tycker:

"Mycket skickliga och trevliga frisörer. Här slipper man få en håramputation, här får man en FRISYR! "

Savon

Sankt Eriksgatan 86, Stockholm

Läs mer om Savon

38 recos

Michael B

Michael B tycker:

"Sanne Jensen, defenitionen av perfektion inom klippning/styling. Jag har testat många frisörer runt om i Stockholm men aldrig varit så nöjd som ja ... "

Arnalids Salong

Birkagatan 27, STOCKHOLM

Läs mer om Arnalids Salong

4 recos

Karin E

Karin E tycker:

"Jättetrevlig personal och heltäckande utbud, min syster fixade bröllopsfrisyr och sminkning där och var helnöjd. Även ett riktigt mysigt spa. Duktiga ... "

Salong harmoni

st eriksplan 13, stockholm

Läs mer om Salong harmoni

4 recos

Jannice L

Jannice L tycker:

"Duktiga, avslappnad atmosfär "

Salong Individ

Karlbergsvägen 68 B, STOCKHOLM

Läs mer om Salong Individ

3 recos

Peter N

Peter N tycker:

"Jag hade hoppats på en kvalitétsklippning och fick en. Kommer definitivt att bli den frisör jag går hos fortsätningsvis. Mycket positivt överaskad. ... "

Ordinary Birkastan

Birkagatan 27, STOCKHOLM

Läs mer om Ordinary Birkastan

3 recos

Rebeckah S

Rebeckah S tycker:

"Var hos Erika på Ordinary och fixade min bruduppsättning. Helt fenomenal. Erika kom med grymma inputs och slutresultatet blev så bra! Jag kan lätt rek ... "

Blå, Frisörer Mona och Cini

Sankt Eriksgatan 77, STOCKHOLM

Läs mer om Blå, Frisörer Mona och Cini

2 recos

Bjorn d

Bjorn d tycker:

"Riktigt personlig salong - stor fan av Mona som ar proffsig, mycket trevlig och klipper bra "

Gyllene Håret

Drejargatan 8, STOCKHOLM

Läs mer om Gyllene Håret

1 reco

Linda

Linda tycker:

"Jag har haft Lena som frisör i många många år och hon är otroligt professionell med många års erfarenhet i yrket, jag blir alltid lika nöjd! "

Jennies hufvudsak

Karlbergsvägen 56, STOCKHOLM

Läs mer om Jennies hufvudsak

1 reco

Petra

Petra tycker:

"Jennie driver en fantastiskt trevlig liten salong på karlbergsgatan där jag gått i flera år nu! Jag går alltid ut supernöjd och känner mig som en vict ... "

Salong Estelle

Rörstrandsgatan 25, STOCKHOLM

Läs mer om Salong Estelle

0 recos

förklaring

På reco.se försöker vi presentera så relevanta resultat som möjligt på dina sökningar. Så här fungerar det!

Om det du sökte efter exakt matchar något av alla våra företagsnamn presenteras detta företag överst oavsett betyg.

Därefter listas företagen i fallande betygsordning. Ett företag med högre betyg kommer före ett företag med lägre. Om två företag har exakt samma betyg blir istället antal recos avgörande.

Det finns två undantag från denna regel:

1. Om det du sökte efter träffade en huvudkategori på ett företag så väger det tyngre än om du träffade en underkategori. Om du exempelvis söker på begreppet "bilar" vill vi visa de företag som har bilar som huvudsysselsättning före exempelvis leksaksaffärer som kanske har angivit "bilar" som en underkategori.
  2. Om det du sökte efter träffade postorten exakt så väger det tyngre än de företag som ligger angränsande denna postort. Om du exempelvis söker på begreppet "Stockholm" vill vi visa de företag som har postort Stockholm före exempelvis något i Hägersten eller Huddinge.

Jag vill veta mer, ge mig detaljerna!

Så här segmenteras resultatlistan:

1. Företag med exakt träff på företagsnamnet.
  2. Företag med träff på huvudkategori/-tag och postort, från betyg 5 till 1.
  3. Företag med träff på huvudkategori/-tag men inte postort, från betyg 5 till 1.
  4. Företag med träff på underkategori/-tag och postort, från betyg 5 till 1.
  5. Företag med träff på underkategori/-tag men inte postort, från betyg 5 till 1.
  6. Företag utan betyg.

Och du! På reco.se kan företag självklart aldrig köpa sig plats i resultatlistan eller betala för att slippa ett dåligt betyg och en dålig placering. Detta skulle leda till sämre relevans, sämre sökresultat och en sämre tjänst för dig!

Stäng fönstret