feedback company
Hej, är du ny på sajten? Eller har du bara glömt att logga in? Klicka här för att komma in i värmen

Frisör Stockholm

Vi har 4 915 Frisör, Stockholm att välja på

W Lounge

Rådmansgatan 50, STOCKHOLM

Läs mer om W Lounge

9 recos

Noel H

Noel H tycker:

"Är riktigt nöjd med min klippning hos Jonas på W Lounge och kan varmt rekommendera salongen till andra! "

Vintage touch

Östgötagatan 89, Stockholm

Läs mer om Vintage touch

4 recos

Åsa L

Åsa L tycker:

"Cajsa har klippt och inspirerat mig till nya frisyrer över ett år och jag är supernöjd! Mysig stämning och om man har tur får man huxflux en smarrig h ... "

Hair Fashion

Hornsgatan 47, STOCKHOLM

Läs mer om Hair Fashion

120 recos

erik b

erik b tycker:

"Jag klippte mig för första gången i lördags på Hair Fashion. Jag hade egentligen inga förväntningar när jag klev in bortsett från rekomendationer från ... "

Hair Fashion

Odengatan 72, STOCKHOLM

Läs mer om Hair Fashion

52 recos

James

James tycker:

"Rekommenderad hårsalong. Klipper snabbt och lyssnar på kunden. Tack Aurora! "

Salong Cupcake

Rörstrandsgatan 32, Stockholm

Läs mer om Salong Cupcake

49 recos

Tomas A

Tomas A tycker:

"Mycket skickliga och trevliga frisörer. Här slipper man få en håramputation, här får man en FRISYR! "

Salong SOMDUVILL

Östgötagatan 89, STOCKHOLM

Läs mer om Salong SOMDUVILL

46 recos

Lena T

Lena T tycker:

"Som vanligt lämnade jag salongen och Tiina idag med ett leende på läpparna. Så nöjd med färgen och slingorna !Och självklart alltid lika trevligt med ... "

Savon

Sankt Eriksgatan 86, Stockholm

Läs mer om Savon

38 recos

Michael B

Michael B tycker:

"Sanne Jensen, defenitionen av perfektion inom klippning/styling. Jag har testat många frisörer runt om i Stockholm men aldrig varit så nöjd som ja ... "

Klippbutiken

Odengatan 72, Stockholm

Läs mer om Klippbutiken

30 recos

Markus G

Markus G tycker:

"Serpil är riktigt bra, klipper perfekt och är mycket trevlig. Dessutom är priset väldigt överkomligt. Rekommenderar Klippbutiken och Serpil varmt!! "

RABI RABI the experience

Humlegårdsgatan 31, STOCKHOLM

Läs mer om RABI RABI the experience

28 recos

Liina V

Liina V tycker:

"Det var trevligt och man välkomnas verkligen till salongen. Det känns som det finns stor yrkeskunskap och alla är mycket professionella. "

Salong Complete Yourself

St: Eriksgatan 15, STOCKHOLM

Läs mer om Salong Complete Yourself

23 recos

Carin A

Carin A tycker:

"Har permanentat ögonfransarna hos Soledad ett par gånger och blev SUPERNÖJD båda gångerna! "

förklaring

På reco.se försöker vi presentera så relevanta resultat som möjligt på dina sökningar. Så här fungerar det!

Om det du sökte efter exakt matchar något av alla våra företagsnamn presenteras detta företag överst oavsett betyg.

Därefter listas företagen i fallande betygsordning. Ett företag med högre betyg kommer före ett företag med lägre. Om två företag har exakt samma betyg blir istället antal recos avgörande.

Det finns två undantag från denna regel:

1. Om det du sökte efter träffade en huvudkategori på ett företag så väger det tyngre än om du träffade en underkategori. Om du exempelvis söker på begreppet "bilar" vill vi visa de företag som har bilar som huvudsysselsättning före exempelvis leksaksaffärer som kanske har angivit "bilar" som en underkategori.
  2. Om det du sökte efter träffade postorten exakt så väger det tyngre än de företag som ligger angränsande denna postort. Om du exempelvis söker på begreppet "Stockholm" vill vi visa de företag som har postort Stockholm före exempelvis något i Hägersten eller Huddinge.

Jag vill veta mer, ge mig detaljerna!

Så här segmenteras resultatlistan:

1. Företag med exakt träff på företagsnamnet.
  2. Företag med träff på huvudkategori/-tag och postort, från betyg 5 till 1.
  3. Företag med träff på huvudkategori/-tag men inte postort, från betyg 5 till 1.
  4. Företag med träff på underkategori/-tag och postort, från betyg 5 till 1.
  5. Företag med träff på underkategori/-tag men inte postort, från betyg 5 till 1.
  6. Företag utan betyg.

Och du! På reco.se kan företag självklart aldrig köpa sig plats i resultatlistan eller betala för att slippa ett dåligt betyg och en dålig placering. Detta skulle leda till sämre relevans, sämre sökresultat och en sämre tjänst för dig!

Stäng fönstret
Denna sökning sponsras av:
Populära erbjudanden
  • Slingor & klippning hos lindas hårstudio

Lindas Hårstudio

Halva priset på folieslingo...
    1450 SEK
    940 SEK
  • Klippning & folieslingor

Fixit

30 % rabatt på klippning oc...
    1400 SEK
    995 SEK

Taggar för Frisör, Stockholm

Andra städer i länet
Vilka av företagen i Stockholm är det som är bäst när det gäller frisör? Här tycker våra medlemmar till om företag i Stockholm de kommit i kontakt med när de letat efter frisör. Känner du till frisör i Stockholm kan du också tycka till.