Du sökte efter Frisörer Stockholm. Det finns 4 277 företag att välja bland. Våra medlemmar berättar.
På reco.se försöker vi presentera så relevanta resultat som möjligt på dina sökningar. Så här fungerar det!
Om det du sökte efter exakt matchar något av alla våra företagsnamn presenteras detta företag överst oavsett betyg.
Därefter listas företagen i fallande betygsordning. Ett företag med högre betyg kommer före ett företag med lägre. Om två företag har exakt samma betyg blir istället antal recos avgörande.
Det finns två undantag från denna regel:
Jag vill veta mer, ge mig detaljerna!
Så här segmenteras resultatlistan:
Och du! På reco.se kan företag självklart aldrig köpa sig plats i resultatlistan eller betala för att slippa ett dåligt betyg och en dålig placering. Detta skulle leda till sämre relevans, sämre sökresultat och en sämre tjänst för dig!
Stäng fönstret
Annika K tycker
Rutinerade och roliga frisörer. Jag känner mig välkommen och omhändertagen. Konstnärer får hänga tavlor i lokalerna vilket alltid gör det spännande att gå dit.
Maria H tycker
No Limits by Elie ägs av Elie Malki som blev Årets frisör 2009. Elie är en mycket duktig frisör som bryr sig om varenda hårstrå på ditt huvud och lämnar aldrig ifrån sig en kund utan att vara helt nöjd med sitt hantverk. Nack ...
Paula K tycker
Har varit där en gång och klippt mig.
Mikeala var riktigt snäll och söt och klippte precis som jag ville ha det, nästan bättre!
rekommenderas starkt!
Kent K tycker
Marianne hos Olle & Marie är inte bara otroligt trevlig, hon är också en mycket duktig frisör. Den bästa jag någonsin stött på. Det är på grund av henne som jag nu är rädd för att bli allt mer tunnhårig.
Kenta
Petter J tycker
as sköna killar Pierre o Philip. rekomenderar varmt.
stockhloms minsta salong,därför d heter small oxå,,orginelt:-)
Niclas B tycker
Jag tänker skriva väldigt kort om Hair & Face och det blir följande rad: Gå dit ifall du vill se ut som en jävla pajas.
Angelika H tycker
Frisörimperiet i Farsta Centrum har varit den mest horribla upplevelse jag upplevt på en salong, någonsin! Kom ut därifrån med förstört hår och jag är inte den enda, har två kompisar vars hår blivit förstört efter besök hos d ...
Karin A tycker
Urusel servicekänsla och arroganta frisörer. Det blir mitt första och sista besök.
Sara B tycker
Fick ett presentkort hos Bobbys Hårstudio av min syster i födelsedagspresent. Hon hade varit väldigt nöjd med dem och rekommenderat många att gå dit. Tyvärr är jag bosatt i Luleå och har inte många möjligheter klippa mig hos ...
Lägg till det som saknas och gör Reco komplett
Vilka av företagen i Stockholm är det som är bäst när det gäller frisörer? Här tycker våra medlemmar till om företag i Stockholm de kommit i kontakt med när de letat efter frisörer. Känner du till frisörer i Stockholm kan du också tycka till.