feedback company
Hej, är du ny på sajten? Eller har du bara glömt att logga in? Klicka här för att komma in i värmen

Frisörsalong Kristianstad

Vi har 165 Frisörsalong, Kristianstad att välja på

Myran & Malkolm

Västra Storgatan 40, KRISTIANSTAD

Läs mer om Myran & Malkolm

2 recos

Tilda

Tilda tycker:

"Jag var jättenöjd då jag gick till M&M sist - slingorna blev precis som jag ville ha ha dem och Emma som gjorde vid mitt hår lyssnade verkligen på va ... "

Salong Skägg & Lockar AB

Ö. Boulevarden 44, KRISTIANSTAD

Läs mer om Salong Skägg & Lockar AB

2 recos

Anna S

Anna S tycker:

"Frisörsalongen nr 1 där man alltid går ifrån nöjd. Alla som jobbar där är så otroligt duktiga och trevliga att det alltid blir en fröjd att gå till fr ... "

Salong Bozena

Östra Storgatan 3, KRISTIANSTAD

Läs mer om Salong Bozena

Andreas  E

Andreas E tycker:

"Troligen universums bästa frisörska. Punkt. Jag har inget mer att säga om den saken. "

Ia-Salongen

Södra Kaserngatan 5, KRISTIANSTAD

Läs mer om Ia-Salongen

Carina J

Carina J tycker:

"Jag tycker att I A Salongen är toppen,har alltid varit nöjd när jag har klippt eller färgat håret där.Och de lyssnar alltid hur man vill bli klippt,me ... "

Manolopoulos, Viktoria

Östra Boulevarden 32, KRISTIANSTAD

Läs mer om Manolopoulos, Viktoria

Anna P

Anna P tycker:

"Det är få frisörer som någonsin lyckats klippa mitt självlockiga hår på ett korrekt sätt. Tjejerna på Vickys vet hur olika hårtyper "beter" sig, så de ... "

Emotion Hår & Make Up

Östra Vallgatan 6, KRISTIANSTAD

Läs mer om Emotion Hår & Make Up

Anna N

Anna N tycker:

"Var på genomresa i Kristiastad. Kan verkligen rekomenderas. Otroligt trevlig och duktig tjej. Bara massa ++++++ "

Hårfästet i Kristianstad

Fortunavägen 2C, KRISTIANSTAD

Läs mer om Hårfästet i Kristianstad

Marianne M

Marianne M tycker:

"Kunde inte bli sämre. Tveksamt om killen överhuvudtaget har utbildnig. Min man tyckte att jag var mycket snyggare i håret innan jag gick dit. "

Salong Marli

Anita Ahlm Frisör

Fabriksgatan 2, KRISTIANSTAD

Läs mer om Anita Ahlm Frisör

förklaring

På reco.se försöker vi presentera så relevanta resultat som möjligt på dina sökningar. Så här fungerar det!

Om det du sökte efter exakt matchar något av alla våra företagsnamn presenteras detta företag överst oavsett betyg.

Därefter listas företagen i fallande betygsordning. Ett företag med högre betyg kommer före ett företag med lägre. Om två företag har exakt samma betyg blir istället antal recos avgörande.

Det finns två undantag från denna regel:

1. Om det du sökte efter träffade en huvudkategori på ett företag så väger det tyngre än om du träffade en underkategori. Om du exempelvis söker på begreppet "bilar" vill vi visa de företag som har bilar som huvudsysselsättning före exempelvis leksaksaffärer som kanske har angivit "bilar" som en underkategori.
  2. Om det du sökte efter träffade postorten exakt så väger det tyngre än de företag som ligger angränsande denna postort. Om du exempelvis söker på begreppet "Stockholm" vill vi visa de företag som har postort Stockholm före exempelvis något i Hägersten eller Huddinge.

Jag vill veta mer, ge mig detaljerna!

Så här segmenteras resultatlistan:

1. Företag med exakt träff på företagsnamnet.
  2. Företag med träff på huvudkategori/-tag och postort, från betyg 5 till 1.
  3. Företag med träff på huvudkategori/-tag men inte postort, från betyg 5 till 1.
  4. Företag med träff på underkategori/-tag och postort, från betyg 5 till 1.
  5. Företag med träff på underkategori/-tag men inte postort, från betyg 5 till 1.
  6. Företag utan betyg.

Och du! På reco.se kan företag självklart aldrig köpa sig plats i resultatlistan eller betala för att slippa ett dåligt betyg och en dålig placering. Detta skulle leda till sämre relevans, sämre sökresultat och en sämre tjänst för dig!

Stäng fönstret

Taggar för Frisörsalong, Kristianstad

Andra städer i länet
Söker du efter "frisörsalong" i Kristianstad? Vilka företag är rekommenderade när man söker efter "frisörsalong" i Kristianstad och vilka bör Du undvika? Läs rekommendationer om de företag som ger träff på "frisörsalong" i Kristianstad innan du bestämmer dig.