Du sökte efter Hälsobad Stockholm. Det finns 5 032 företag att välja bland. Våra medlemmar berättar.
På reco.se försöker vi presentera så relevanta resultat som möjligt på dina sökningar. Så här fungerar det!
Om det du sökte efter exakt matchar något av alla våra företagsnamn presenteras detta företag överst oavsett betyg.
Därefter listas företagen i fallande betygsordning. Ett företag med högre betyg kommer före ett företag med lägre. Om två företag har exakt samma betyg blir istället antal recos avgörande.
Det finns två undantag från denna regel:
Jag vill veta mer, ge mig detaljerna!
Så här segmenteras resultatlistan:
Och du! På reco.se kan företag självklart aldrig köpa sig plats i resultatlistan eller betala för att slippa ett dåligt betyg och en dålig placering. Detta skulle leda till sämre relevans, sämre sökresultat och en sämre tjänst för dig!
Stäng fönstret
Theo M tycker
Bra massage! Du kommer kanna dig som en helt ny manniska efterat. Mycket kompetent personal!!
Emmeli J tycker
Underbart bemötande och mysig salong
Kommer definitivt komma tillbaka!!
Silvia H tycker
Här var jag på massage när jag var gravid. Dom har massagebord med hål för magen :-) Det var helt underbart, precis vad jag behövde när magen var tung och hela kroppen värkte.
Henrik B tycker
Jag har gått hos Josefin ett år nu. Jag började som ett vrak som kom in och dog på bänken en gång i veckan. Nu ett år senare har jag blivit stark, (smalare) pigg och orkar med mitt arbetsmässigt mycket krävande liv. Hon är de ...
Viveca H tycker
Av alla massörer jag har provat i min dag (och det är en hel del) är denna den absolut bästa. Miljön är rofull och perfekt för välbefinnande och rekreation. Jag har gått hit i många år, så det är verkligen prisvärt.
Fördelen ...
B tycker
Om man vill ha ett lite mer personligt gym. Fräscht och trevligt gym! Man kan ha ett eget skåp och få kläderna tvättade samt köpa hälsoshakes.
Inte lika hetsigt som sats och med ett bra utbud av PT:s. Enda nackdelen är att d ...
Johan E tycker
Har tränat här i ca 2 år och är nöjd med utbudet som det ger med både fria vikter, maskiner och klasser. Väldigt trevlig personal som dock måste lära sig bli bättre med musiken. Alldeles för dåligt tempo i deras val av låtar. ...
Anders N tycker
Toppen ställe. Man får seriös massage av en mycket trevlig och söt thailändska. Hon kan verkligen sitt jobb.
Lägg till det som saknas och gör Reco komplett
Är det hälsobad i Stockholm du letar efter? Vi samlar rekommendationer om bland annat hälsobad i Stockholm, allt för att hjälpa dig rätt i dina val och ge dig möjlighet att säga vad du vill om företag i Stockholm anknutna till hälsobad.