feedback company
Hej, är du ny på sajten? Eller har du bara glömt att logga in? Klicka här för att komma in i värmen

Jurister Stockholm

Vi har 2 795 Jurister, Stockholm att välja på

Stance juristbyrå (fd Juristjouren Sverige)

Tegnergatan 15, Stockholm

Läs mer om Stance juristbyrå (fd Juristjouren Sverige)

57 recos

Tomas J

Tomas J tycker:

"Stance är en skum byrå och här på reco tar de bort kritik. Stance har helt klart ett avtal med reco.se. Bar det är ju oerhört mysko. "

Advokat Peter Lindqvist

Jakob Westinsgatan 1A, Stockholm

Läs mer om Advokat Peter Lindqvist

Anders E

Anders E tycker:

"Perfekt att jag bytte till Lindqvist som vände hela målet med sin noggranna utredning och kunnighet. Nya bevis och nya vittnen gjorde att jag frikände ... "

Advokatfirman Kerstin Koorti

Krukmakargatan 42, STOCKHOLM

Läs mer om Advokatfirman Kerstin Koorti

Simon

Simon tycker:

"NEJ och åter NEJ!!..... Anlitade dessa tomtar i ett svårt, riktigt svårt vårdnadstvist-ärende. De bedyrade att detta kunde de utan & innan. 50.000 kr ... "

Avtal24

, STOCKHOLM

Läs mer om Avtal24

Stefania

Stefania tycker:

"Jag och min man gjorde ett gåvobrev via avtal24 och jag fick precis igenom lagfarten. Supersnabbt gick det och kompetenta jurister! "

Advokatfirman Bastling & Partners

Kungsgatan 26 5tr, STOCKHOLM

Läs mer om Advokatfirman Bastling & Partners

Marianne L

Marianne L tycker:

"Såhär ska en advokatbyrå skötas! Fantastisk service och inte någon saftig faktura! "

Advokat Nils Uggla

Kungsgatan 38, STOCKHOLM

Läs mer om Advokat Nils Uggla

Gold Club B

Gold Club B tycker:

"Jag har känt Uggla i flera år och har BARA gott att säga om honom. Han har hjälpt mig i flera mål och alltid behandlat mig med stor respekt och förstå ... "

SALC

Biblioteksgatan 3, STOCKHOLM

Läs mer om SALC

Jenny S

Jenny S tycker:

"Dan är en jurdisk terrier, dessutom har han en grym känsla för affärens betydelse i det jurdiska sammanhanget. Inte en självklarhet bland alla affärsj ... "

Advokatfirma Carl Axel Thomas Martinsson

Kungstensgatan 51, STOCKHOLM

Läs mer om Juristfirman Bernt Jardemar AB

ARTOTEC AB F

ARTOTEC AB F tycker:

"Vårt bolag har anlitat Bernt Jardemar som juridisk sakkunnig inom så väl bolagsjuridik, som avtalsrättsliga frågor för vårt starkt växande företag i m ... "

Advokat Susanne Linder

Kungsg. 56, STOCKHOLM

Läs mer om Advokat Susanne Linder

förklaring

På reco.se försöker vi presentera så relevanta resultat som möjligt på dina sökningar. Så här fungerar det!

Om det du sökte efter exakt matchar något av alla våra företagsnamn presenteras detta företag överst oavsett betyg.

Därefter listas företagen i fallande betygsordning. Ett företag med högre betyg kommer före ett företag med lägre. Om två företag har exakt samma betyg blir istället antal recos avgörande.

Det finns två undantag från denna regel:

1. Om det du sökte efter träffade en huvudkategori på ett företag så väger det tyngre än om du träffade en underkategori. Om du exempelvis söker på begreppet "bilar" vill vi visa de företag som har bilar som huvudsysselsättning före exempelvis leksaksaffärer som kanske har angivit "bilar" som en underkategori.
  2. Om det du sökte efter träffade postorten exakt så väger det tyngre än de företag som ligger angränsande denna postort. Om du exempelvis söker på begreppet "Stockholm" vill vi visa de företag som har postort Stockholm före exempelvis något i Hägersten eller Huddinge.

Jag vill veta mer, ge mig detaljerna!

Så här segmenteras resultatlistan:

1. Företag med exakt träff på företagsnamnet.
  2. Företag med träff på huvudkategori/-tag och postort, från betyg 5 till 1.
  3. Företag med träff på huvudkategori/-tag men inte postort, från betyg 5 till 1.
  4. Företag med träff på underkategori/-tag och postort, från betyg 5 till 1.
  5. Företag med träff på underkategori/-tag men inte postort, från betyg 5 till 1.
  6. Företag utan betyg.

Och du! På reco.se kan företag självklart aldrig köpa sig plats i resultatlistan eller betala för att slippa ett dåligt betyg och en dålig placering. Detta skulle leda till sämre relevans, sämre sökresultat och en sämre tjänst för dig!

Stäng fönstret

Taggar för Jurister, Stockholm

Andra städer i länet
Är det jurister i Stockholm du letar efter? Vi samlar rekommendationer om bland annat jurister i Stockholm, allt för att hjälpa dig rätt i dina val och ge dig möjlighet att säga vad du vill om företag i Stockholm anknutna till jurister.