På reco.se försöker vi presentera så relevanta resultat som möjligt på dina sökningar. Så här fungerar det!
Om det du sökte efter exakt matchar något av alla våra företagsnamn presenteras detta företag överst oavsett betyg.
Därefter listas företagen i fallande betygsordning. Ett företag med högre betyg kommer före ett företag med lägre. Om två företag har exakt samma betyg blir istället antal recos avgörande.
Det finns två undantag från denna regel:
Jag vill veta mer, ge mig detaljerna!
Så här segmenteras resultatlistan:
Och du! På reco.se kan företag självklart aldrig köpa sig plats i resultatlistan eller betala för att slippa ett dåligt betyg och en dålig placering. Detta skulle leda till sämre relevans, sämre sökresultat och en sämre tjänst för dig!
Stäng fönstret
Theo M tycker
Fair trade kaffe! Tycker detta ar otroligt viktigt och darfor ar detta ett bra alternativ. Dessutom ar det ett mycket gott kaffe!
Linn E tycker
Grymt goda luncher! Fräsch, exklusiv salladsbuffé, med gott bröd. Espresso på maten ingår.
Sara R tycker
Kanske godaste kaffet i stan? Urmysig personal, goda pajer och så om man vill äta - annars är fikat förträffligt! Finns möjligheter till "kontantkort" som ger lite bättre priser osv. Miljön man sitter i är trevlig, härlig inr ...
Eri W tycker
Vad kan man säga förutom att detta är göteborgs trevligaste och mysigaste! Kul att det finst ställen som är personliga och ändå har trendig och god mat! Bra jobat!
valentina k tycker
Baresso är det BÄSTA fiket i stockholm!
Godaste kaffet, godaste bakelserna, och godaste maten! Baresso är ett jättemysigt fik med jättesnäll och trevlig personal.
Jag rekommenderar verkligen baresso, du kommer inte bli miss ...
alexandra n tycker
skönt andralånggatanhäng med trevlig personal och trevliga kunder.
Siri J tycker
Bästa kaffet i stan! den här personalen vet verkligen hur man gör en perfekt latte! ett litet minus är att det kanske inte är det mysigaste cafét. Men bästa take away latten i uppsala!
Kristina M tycker
Här inne känns det mysigt, till skillnad mot stessigheten precis utanför. Ganska dyrt, men man får verkligen hjälp med att hitta vad man är sugen på. Fina teburkar och kannor har de också!
Lägg till det som saknas och gör Reco komplett
Vilka av företagen i Sverige är det som är bäst när det gäller kaffe? Här tycker våra medlemmar till om företag i Sverige de kommit i kontakt med när de letat efter kaffe. Känner du till kaffe i Sverige kan du också tycka till.