Du sökte efter Kaffe Sverige. Det finns 2 254 företag att välja bland. Våra medlemmar berättar.
På reco.se försöker vi presentera så relevanta resultat som möjligt på dina sökningar. Så här fungerar det!
Om det du sökte efter exakt matchar något av alla våra företagsnamn presenteras detta företag överst oavsett betyg.
Därefter listas företagen i fallande betygsordning. Ett företag med högre betyg kommer före ett företag med lägre. Om två företag har exakt samma betyg blir istället antal recos avgörande.
Det finns två undantag från denna regel:
Jag vill veta mer, ge mig detaljerna!
Så här segmenteras resultatlistan:
Och du! På reco.se kan företag självklart aldrig köpa sig plats i resultatlistan eller betala för att slippa ett dåligt betyg och en dålig placering. Detta skulle leda till sämre relevans, sämre sökresultat och en sämre tjänst för dig!
Stäng fönstret
Agnes J tycker
Mysigt café med goda bakverk, speciellt ballerinakakan. Har också goda pastasallader och mackor. Det är dock ganska dyrt vilket drar ner betyget lite.
Niclas B tycker
Schysst café att jobba på. Kan dock bli rätt rörigt vid lunchtid. Dyrt, alldeles för dyrt.
Elina E tycker
Otroligt mysig butik med massa roligt småplock till hemmet. Vare sig du söker förvaringsburkar till köket eller fina anteckningsblock och fotoalbum kan du hitta det här. Granit har även en avdelning där du kan trycka egen tex ...
Maria A tycker
Helt ok mat och kaffe som på alla Barista men otrevlig personal. Som gäst förväntas man här tydligen duka av efter andra för att få någonstans att sitta. Frågar man om att få en barnmatsburk värmd verkar personalen tycka att ...
Erik N tycker
Mysigt café i anslutning till Hotel Rival. Bra utbud med flera olika alternativ till mat och fika och trevlig personal. Dessutom finns det en trevlig uteservering med utsikt över mariatorget.
Anders O tycker
Otroligt trevlig och hjälpsam personal. God mat, typ pasta, lasagne och focaccia.
Anna K tycker
Gott Chai-te. Bra utsikt över alla sköna människor som går på götgatan. Trevlig personal...
Annika T tycker
Var på Kafé 44 i lördags (27/9) och hade GRYMT KUL!! Har inte vart på Kafé 44 sedan jag va 17-18 år. Man betalar 40 spänn i inträde och ölen kostar 25 spänn, hur schysst e inte det? Men vilken jäkla bra DJ som spelade på "lil ...
Lägg till det som saknas och gör Reco komplett
Vilka av företagen i Sverige är det som är bäst när det gäller kaffe? Här tycker våra medlemmar till om företag i Sverige de kommit i kontakt med när de letat efter kaffe. Känner du till kaffe i Sverige kan du också tycka till.