Klädaffärer Stockholm,drottninggatan
Vi har 1 668 Klädaffärer, Stockholm,drottninggatan att välja på
7 recos
Alexander D tycker:
"Zara är världens bästa butik. Bland barnavdelningen hittar man allti det man behöver. Kläderna har mycket bättre kvalitet och är snyggare än de på H& ... "
6 recos
Emelie L tycker:
"Har nyligen hittat denna affär, fick ett tips från en arbetskamrat. Och jag gillar denna affär starkt, gullig affär som har mer originella plagg och ä ... "
4 recos
Love H tycker:
"Snygga kläder i ett stort sortiment till väldigt rimliga priser. Många butiker runt om i stockholm med hjälpsam personal som gärna kommer med tips. "
2 recos
Anna E tycker:
"Lite mörk affär, men stort utbud och trevlig personal som alltid är hjälpsamma :) "
Mia S tycker:
"Så fort man går in i butiken så är de på dig som iglar, när man sen förklarar att man inte vill ha något just idag så ber de dig lämna butiken. De beh ... "
Poco Loco Svenska AB, Carlings
Drottninggatan 32, STOCKHOLM
Läs mer om Poco Loco Svenska AB, Carlings
Sara S tycker:
"Rätt schysst butik som ofta har någonting man gärna vill köpa. I princip alltid en leende personal! "
Keyla S tycker:
"Jag tycker om denna butik väldigt mycket och jag hittar alltid något när jag har vägarna förbi Cubus =) "
Marie B tycker:
"Diggar Monkis´s kläder väldigt mycket. De har ett schysst, modemedvetet men också lite knasigt annorlunda klädesplagg. Ofta hittar man nåt man blir gl ... "
6 recos
Lisa tycker:
"Bästa second handen för män i Stockholm! Supertrevliga, kunniga, snygga och ja, säljer tipptoppgrejer! "
4 recos
Sara S tycker:
"Överraskad av den extremt trevliga och duktiga service jag fick på MQ i Gallerian. Helt klart över det normala. De var säljande på ett bra och proffsi ... "
På reco.se försöker vi presentera så relevanta resultat som möjligt på dina sökningar. Så här fungerar det!
Om det du sökte efter exakt matchar något av alla våra företagsnamn presenteras detta företag överst oavsett betyg.
Därefter listas företagen i fallande betygsordning. Ett företag med högre betyg kommer före ett företag med lägre. Om två företag har exakt samma betyg blir istället antal recos avgörande.
Det finns två undantag från denna regel:
- Om det du sökte efter träffade en huvudkategori på ett företag så väger det tyngre än om du träffade en underkategori. Om du exempelvis söker på begreppet "bilar" vill vi visa de företag som har bilar som huvudsysselsättning före exempelvis leksaksaffärer som kanske har angivit "bilar" som en underkategori.
- Om det du sökte efter träffade postorten exakt så väger det tyngre än de företag som ligger angränsande denna postort. Om du exempelvis söker på begreppet "Stockholm" vill vi visa de företag som har postort Stockholm före exempelvis något i Hägersten eller Huddinge.
Jag vill veta mer, ge mig detaljerna!
Så här segmenteras resultatlistan:
- Företag med exakt träff på företagsnamnet.
- Företag med träff på huvudkategori/-tag och postort, från betyg 5 till 1.
- Företag med träff på huvudkategori/-tag men inte postort, från betyg 5 till 1.
- Företag med träff på underkategori/-tag och postort, från betyg 5 till 1.
- Företag med träff på underkategori/-tag men inte postort, från betyg 5 till 1.
- Företag utan betyg.
Och du! På reco.se kan företag självklart aldrig köpa sig plats i resultatlistan eller betala för att slippa ett dåligt betyg och en dålig placering. Detta skulle leda till sämre relevans, sämre sökresultat och en sämre tjänst för dig!
Stäng fönstret