feedback company
Hej, är du ny på sajten? Eller har du bara glömt att logga in? Klicka här för att komma in i värmen

Konsulter Gävle

Vi har 578 Konsulter, Gävle att välja på

Escape-Gaming HB

Södra Kungsgatan 40B, GÄVLE

Läs mer om Escape-Gaming HB

2 recos

Robert E

Robert E tycker:

"Jag skulle vilja rekommendera föredetta HLO-Gävle för att det är ett schysst ställe med massa grymma killar som jobbar där, ett utav Gävles bästa stäl ... "

Gavle Business Center AB

Drottninggatan 18, GÄVLE

Läs mer om Gavle Business Center AB

8 recos

Mattias J

Mattias J tycker:

"KATASTROF!! BARA BLUFF & BÅG! VARNING!! "

Inneklimatteknik i Gefle

Höjersdalsvägen 14, GÄVLE

Läs mer om Inneklimatteknik i Gefle

Daniel P

Daniel P tycker:

"Ruggigt bra företag:) Väldigt proffsig personal och väldigt skicka montörer. "

Jan-Olov Boström Arkitekt AB

Parkvägen 7, GÄVLE

Läs mer om Jan-Olov Boström Arkitekt AB

Marita G

Marita G tycker:

"Ej godkända ritningar Vi bad om en offert tre gånger, men fick ingen. Istället fick vi skisser på ritningar. Den muntliga prisuppgiften som vi uppfa ... "

Gisa Consult

Storhagssvängen 43B, GÄVLE

Läs mer om Gisa Consult

Joakim B

Joakim B tycker:

"Beställde diverse produkter från deras e-handel och måste säga att leveranstiden är utmärkt, det var trotts allt jul och nyår när jag beställde. Pa ... "

T. Litzells Konsult

Grontmij AB

Nobelvägen 2, GÄVLE

Läs mer om Grontmij AB

förklaring

På reco.se försöker vi presentera så relevanta resultat som möjligt på dina sökningar. Så här fungerar det!

Om det du sökte efter exakt matchar något av alla våra företagsnamn presenteras detta företag överst oavsett betyg.

Därefter listas företagen i fallande betygsordning. Ett företag med högre betyg kommer före ett företag med lägre. Om två företag har exakt samma betyg blir istället antal recos avgörande.

Det finns två undantag från denna regel:

1. Om det du sökte efter träffade en huvudkategori på ett företag så väger det tyngre än om du träffade en underkategori. Om du exempelvis söker på begreppet "bilar" vill vi visa de företag som har bilar som huvudsysselsättning före exempelvis leksaksaffärer som kanske har angivit "bilar" som en underkategori.
  2. Om det du sökte efter träffade postorten exakt så väger det tyngre än de företag som ligger angränsande denna postort. Om du exempelvis söker på begreppet "Stockholm" vill vi visa de företag som har postort Stockholm före exempelvis något i Hägersten eller Huddinge.

Jag vill veta mer, ge mig detaljerna!

Så här segmenteras resultatlistan:

1. Företag med exakt träff på företagsnamnet.
  2. Företag med träff på huvudkategori/-tag och postort, från betyg 5 till 1.
  3. Företag med träff på huvudkategori/-tag men inte postort, från betyg 5 till 1.
  4. Företag med träff på underkategori/-tag och postort, från betyg 5 till 1.
  5. Företag med träff på underkategori/-tag men inte postort, från betyg 5 till 1.
  6. Företag utan betyg.

Och du! På reco.se kan företag självklart aldrig köpa sig plats i resultatlistan eller betala för att slippa ett dåligt betyg och en dålig placering. Detta skulle leda till sämre relevans, sämre sökresultat och en sämre tjänst för dig!

Stäng fönstret